Η Ελένη Μενεγάκη με πολύ σγουρά μαλλιά! Το σχόλιο που αποθέωσε το νέο της look

Ευαγγελία Αλπίδου

@elenimenegaki

Τα curly μαλλιά της Ελένης αποπνέουν έναν old Hollywood αέρα. Όλα τα βήματα για να πετύχεις το συγκεκριμένο χτένισμα κι εσύ...

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού, Ελένη Μενεγάκη, πειραματίζεται συνεχώς με νέα χτενίσματα. Δηλαδή, αλογοουρές, στυλιζαρισμένοι κότσοι και beach waves είναι μερικά hairstyles που επιλέγει ξανά και ξανά στον αέρα της εκπομπής της, αλλά και στις καθημερινές της εμφανίσεις στο κέντρο της πόλης.

Ωστόσο, ένα από τα χτενίσματα που ταιριάζουν πολύ με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι τα κυματιστά μαλλιά. Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram με ένα curly look με old Hollywood αέρα.

Όλα τα βήματα για να πετύχεις το curly look

Το curly look μπορείς να το πετύχεις με 2 τρόπους. Με θερμότητα ή χωρίς, αν δεν θέλεις να ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου. Στην πρώτη περίπτωση, θα χρειαστεί να πιάσεις τα μαλλιά σου χοντρές τούφες και με το ψαλίδι μαλλιών να δημιουργήσεις ανάλαφρες κυματιστές άκρες.

Τέλος το κοντό καρέ για τη Δανάη Μπάρκα! Με πιο μακριά μαλλιά πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της

@elenimenegaki

Το συγκεκριμένο χτένισμα ενδείκνυται ακόμα και για πιο επίσημες περιστάσεις. Αν, δηλαδή, είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση.

Εναλλακτικά, αν δεν θέλεις να ταλαιπωρήσεις τόσο πολύ τα μαλλιά σου... η λύση είναι οι πλεξούδες. Πιάνεις, λοιπόν, τα μαλλιά σου μικρά μικρά πλεξουδάκια και τα περνάς από πάνω με την πρέσα. Voila! Μέσα σε λίγα λεπτά έχεις δημιουργήσει τα τέλεια beach waves. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσεις τη λακ για να σταθεροποιηθείς για αρκετές ώρες το χτένισμα σου. Καλή επιτυχία!

Αμέσως, η φωτογραφία της αγαπημένης παρουσιάστριας πλημμύρισε με τα πιο όμορφα και αποθεωτικά σχόλια, με τους followers της να συμφωνούν ότι το συγκεκριμένο hairstyle της ταιριάζει πολύ!

Το σχόλιο που αποθέωσε το χτένισμα της Ελένης:

Emily In Paris: Όλη η ρουτίνας ομορφιάς της Lily Collins -Αυτό είναι το προϊόν που δεν αποχωρίζεται

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης