Αλογοουρές με μεταλλικά hair clips και beach waves πρωταγωνιστούν στο street style της Νέας Υόρκης

Ευαγγελία Αλπίδου
Αλογοουρές με μεταλλικά hair clips και beach waves πρωταγωνιστούν στο street style της Νέας Υόρκης
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Αν έχεις ξεμείνει από ιδέες για τα χτενίσματά σου το πρωί στο γραφείο ή αναζητάς ένα iconic hairstyle για το event που είσαι καλεσμένη το Σαββατοκύριακο, τότε τα παρακάτω χτενίσματα θα σου δώσουν την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης συνεχίζει να τραβάει τα βλέμματα με τις street style εμφανίσεις των it girls. Ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει καθημερινά τα πιο fashionable σύνολα και τα στυλιζαρισμένα χτενίσματα που ολοκληρώνουν τα total looks.

Αυτό που παρατηρούμε μέσα από τις φωτογραφίες στα social media είναι ότι ο πρωταγωνιστής για άλλη μία φορά σε κάθε εμφάνιση είναι τα μαλλιά.
XL αλογοουρές με μεταλλικά clips, γυαλιστεροί κότσοι και beach waves που παρατείνουν για λίγο ακόμα το καλοκαίρι απογειώνουν τα φθινοπωρινά outfits και χαρίζουν έμπνευση για κάθε περίσταση. Αν έχεις ξεμείνει από ιδέες για τα χτενίσματά σου το πρωί στο γραφείο ή αναζητάς ένα iconic hairstyle για το event που είσαι καλεσμένη το Σαββατοκύριακο, τότε τα παρακάτω χτενίσματα θα σου δώσουν την έμπνευση που χρειάζεσαι. Ρίξε μία ματιά και δες πρώτη τι χτενίσματα επιλέγουν τώρα τα it girls όλου του κόσμου.

Θες ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα; 7 concealers που πρέπει να δοκιμάσεις

Beach waves

New-York-str-S25-1444.jpg

Yeah, beach waves και το φθινόπωρο! Σύμφωνα με τα it girls, το αγαπημένο χτένισμα του καλοκαιριού έρχεται να χαρίσει μία πιο ανέμελη και coolness πινελιά στα cozy outfits της σεζόν.

Μεταξωτό μαντήλι

New-York-str-S25-1083.jpg

Το μεταξωτό μαντήλι είναι το hero piece που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικείο boudoir. Εκτός από το level up που χαρίζει στην εμφάνιση, μπορεί να καμουφλάρει τα μαλλιά στις bad hair days.

Wet look

1726052393872-730257181-New-York-str-S25-1356.jpg

Το χτένισμα που δίνει την αίσθηση ότι τα μαλλιά είναι βρεγμένα, ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου και σε κάθε κούρεμα. Μπορείς να το πετύχεις ακόμα και μόνη στο σπίτι, χρησιμοποιώντας μόνο ένα λάδι μαλλιών και έναν αφρό σε νωπά μαλλιά. Μην ξεχάσεις, να κλειδώσεις το χτένισμα με λίγη λακ!

Sleek bun

New-York-str-S25-1460.jpg

Το χτένισμα που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στα social media είναι ο sleek κότσος. Τα μαλλιά είναι όλα μαζί μαζεμένα προς τα πίσω, έχοντας ένα λείο, γυαλιστερό φινίρισμα που κάνει το αποτέλεσμα ultra κομψό και μίνιμαλ.

Μεταλλικές λεπτομέρειες

New-York-str-S25-1291.jpg

Αναβάθμισε την κλασική ponytail με μεταλλικά hair clips. Έτσι σε χρόνο dt, η βαρετή αλογοουρά σου θα έχει μετατραπεί στο πιο iconic hairstyle.

Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης: Wet look, μπλε σκιές και άλλα 3 beauty trends που θα δούμε το 2025