Υαλουρονικό οξύ, ρετινόλη & Βιταμίνη C προετοίμασε σωστά την επιδερμίδα σου για το φθινόπωρο

Ευαγγελία Αλπίδου

@josefinevogt

Η ρετινόλη είναι η «βασίλισσα» της χειμερινής skincare routine. 

New season, new skincare routine! Όπως έχουμε πει ξανά και ξανά η επιδερμίδα μας έχει διαφορετικές ανάγκες κάθε εποχή. Για παράδειγμα, τους καλοκαιρινούς μήνες το δέρμα έχει ανάγκη από πιο ελαφριές υφές που απορροφώνται γρήγορα, ενώ επίσης, έχουν υψηλότερο δείκτη αντηλιακής προστασίας. Από την άλλη, τους χειμερινούς μήνες που οι θερμοκρασίες σιγά-σιγά πέφτουν, η επιδερμίδα αφυδατώνεται, με αποτέλεσμα να χρειάζεται άμεση ενυδάτωση και επανόρθωση. Μιας και βρισκόμαστε, λοιπόν, στη μεταβατική αυτή περίοδο που έχουμε «αποχαιρετήσει» το καλοκαίρι και καλωσορίζουμε το φθινόπωρο... Σκεφτήκαμε, να σου ετοιμάσουμε ένα άρθρο, για το πώς θα προετοιμάσεις σωστά την επιδερμίδα σου για το φθινόπωρο. Ποια είναι τα νέα προϊόντα που πρέπει να ενσωματώσεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου; Σήμερα, θα τα μάθεις όλα!

@josefinevogt

Editor’s Choice: 7 ενυδατικοί οροί budget friendly που χαρίζουν ασύγκριτη λάμψη

Editor's tip: Επίλεξε ένα ενυδατικό καθαριστικό προσώπου το οποίο θα αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, χωρίς να φράσσει τους πόρους και φυσικά χωρίς να αφυδατώνει την επιδερμίδα. Το κλειδί, λοιπόν, είναι να διατηρείς την επιδερμίδα σου συνέχεια καθαρή. Μία καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι το α και το ω για ένα λαμπερό μακιγιάζ.

Υαλουρονικό οξύ

GOOD LIFE BY GINA, THE SERUM ΟΡΟΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ & ΜΑΤΙΑ

Ο ορός με υαλουρονικό οξύ είναι το must have item που πρέπει να υπάρχει χειμώνα-καλοκαίρι στο νεσεσέρ σου. Σε αντίθεση με την κρέμα, ο ορός με υαλουρονικό οξύ είναι πιο αποτελεσματικός καθώς εισχωρεί βαθύτερα στις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας, χαρίζοντάς τους άμεση ενυδάτωση, αποκαθιστώντας τον επιδερμικό φραγμό και ενεργοποιώντας την κυτταρική ανάπλαση. Έτσι, ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, τους σκληρούς και ψυχρούς ανέμους του χειμώνα η επιδερμίδα θα παραμένει βαθιά ενυδατωμένη.

Ρετινόλη

L’ORÉAL PARIS, REVITALIFT LASER RETINOL NIGHT SERUM

Η ρετινόλη είναι η «βασίλισσα» της χειμερινής skincare routine. Είναι μια μορφή της Βιταμίνης Α και θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος. Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να χαρακτηρίζεται από πολλούς ως η «βασίλισσα» της χειμερινής περιποίησης. Επίσης, προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες, κάνοντας την να φαίνεται πιο νεανική, ενώ επίσης, βελτιώνει το δέρμα από τα σημάδια ακμής, αλλά και από άλλες ατέλειες. Προσοχή! Θα πρέπει πάντα να ακολουθείται με αντηλιακή κρέμα με δείκτη SPF. ΝΑΙ, αντηλιακή προστασία όλο τον χρόνο!

Editor's tip: Επίλεξε έναν ορό ή μία κρέμα με ρετινόλη για τη βραδινή skincare routine.

Βιταμίνη C

LA ROCHE-POSAY, PURE VITAMIN C10 SERUM

Βιταμίνη C και τον χειμώνα! Η βιταμίνη C βοηθά στην καταπολέμηση των ακτίνων του ήλιου που δεν μπλοκάρονται από το αντηλιακό με SPF. Επίσης, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, ενώ παράλληλα μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αφήνοντας την επιδερμίδα απίστευτα λεία και φωτεινή.

Χακί, rosy blush και silver είναι οι τάσεις στο manicure σύμφωνα με τη nail expert της Megan Fox

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης