Happy Day! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε πρεμιέρα και εντυπωσίασε με τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά της

Ευαγγελία Αλπίδου

@stam_tsimtsili

Όλα τα tips για να πετύχεις τα κυματιστά μαλλιά της Σταματίνας χωρίς θερμαντικά εργαλεία. Δες παρακάτω...

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο φήμες, αλλαγές και συναντήσεις, για το ποια ονόματα θα παρουσιάσουν την κάθε εκπομπή... Σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, οι παρουσιάστριες χάραξαν το δικό τους δρόμο, ξεκινώντας δυναμικά τη νέα σεζόν των τηλεοπτικών εκπομπών τους. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, συντονιστήκαμε, για να δούμε τις μοναδικές εμφανίσεις που επέλεξαν οι Ελληνίδες celebrities για το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

https://www.tiktok.com/@alphatv_official/video/7414853061631298849

Το beauty look που ξεχώρισε ήταν της Σταματίνας

Ως beauty addicts, τα μαλλιά και το μακιγιάζ ήταν αυτά που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας. Το πιο εντυπωσιακό beauty look με διαφορά ήταν της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Η Σταματίνα, λατρεύει τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά καθώς αγκαλιάζουν και κολακεύουν τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Γι' αυτό, λοιπόν, στο ξεκίνημα της νέας της εκπομπής αποφάσισε να τα αφήσει κάτω, επιλέγοντας ένα wavy χτένισμα. Για το μακιγιάζ επέλεξε καρέ, ροζ αποχρώσεις που τόνιζαν φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ δημιουργούσαν την τέλεια ισορροπία με το φλογερό κόκκινο φόρεμα που επέλεξε για την πρεμιέρα της.

Emmys 2024: Τα καλύτερα μακιγιάζ και χτενίσματα που ξεχωρίσαμε στο red carpet

Πώς μπορείς να πετύχεις ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά χωρίς εργαλεία θερμότητας;

Αν θες να πετύχεις τα κυματιστά μαλλιά της Σταματίνας, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  • Πλεξούδες πριν τον ύπνο

Αφού λούσεις τα μαλλιά σου, άφησέ τα να στεγνώσουν ελαφρώς και κάνε δύο ή περισσότερες πλεξούδες αναλόγως την πυκνότητά τους. Κοιμήσου με τις πλεξούδες και την επόμενη ημέρα θα έχεις φυσικές κυματιστές άκρες.

  • Δημιούργησε μικρά buns (κότσους)

Σε νωπά μαλλιά, κάνε δύο ή περισσότερα μικρά buns και αφού τα στερεώσεις με λαστιχάκια, άφησέ τα να στεγνώσουν μόνα τους. Όταν αφαιρέσεις τα λαστιχάκια, τα μαλλιά σου θα έχουν αποκτήσει φυσικούς κυματισμούς.

  • Επίλεξε ένα spray με αλατόνερο

Το spray με αλατόνερο είναι επίσης εξαιρετική επιλογή αν θες ανάλαφρες και κυματιστές άκρες. Ψέκασε με το προϊόν σε νωπά μαλλιά στα μήκη και τις άκρες, δημιούργησε μικρές πλεξούδες ή buns και άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά. Χαλάρωσε τους κυματισμούς με τα δάχτυλά σου -για ένα ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα- και voila!

Η Kendal Jenner έγινε ξανθιά! Το βουτυρένιο ξανθό είναι το απόλυτο χρώμα του φθινοπώρου

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης