Εβδομάδα Μόδας Λονδίνου: Λευκά φρύδια & βουργουνδί χείλη οι τάσεις που μπορείς να υιοθετήσεις τώρα

Ευαγγελία Αλπίδου
Εβδομάδα Μόδας Λονδίνου: Λευκά φρύδια & βουργουνδί χείλη οι τάσεις που μπορείς να υιοθετήσεις τώρα

Τα περισσότερα από αυτά μπορείς να τα υιοθετήσεις από τώρα στην εμφάνισή σου, χαρίζοντας έναν fresh αέρα στα outfits της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας σου.

Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου ολοκληρώθηκε εχθές και τώρα τη σκυτάλη έρχονται να πάρουν τα πολυαναμενόμενα fashion weeks του Μιλάνου και του Παρισιού. Η αλήθεια είναι ότι από τα shows του Λονδίνου περιμέναμε περισσότερες εκπλήξεις. Βλέπεις, τα φαντασμαγορικά catwalks είναι αυτά που καθορίζουν τις μελλοντικές τάσεις στο χώρο της ομορφιάς και της μόδας. Και ενώ περιμέναμε να δούμε extreme αλλαγές στον κόσμο της ομορφιάς, οι τάσεις που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας, φέρνουν τα trends που έχουμε ήδη έχουμε αγαπήσει με πιο σύγχρονες και ανανεωμένες πινελιές.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει όλα τα makeup trends για την άνοιξη/καλοκαίρι 2025. Τα περισσότερα από αυτά μπορείς να τα υιοθετήσεις από τώρα στην εμφάνισή σου, χαρίζοντας έναν fresh αέρα στα outfits της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας σου.

Αλογοουρές με μεταλλικά hair clips και beach waves πρωταγωνιστούν στο street style της Νέας Υόρκης

Καφέ smokey eyes

Huishan-Zhang-clp-S25-011.jpg

Βουργουνδί χείλη

Roksanda-bks-S25-018.jpg

Τα έντονα bold χείλη, όπως το σκούρο κόκκινο (βουργουνδί) και το καφέ δίνουν ένα δραματικό αποτέλεσμα που είναι super trending τα τελευταία χρόνια. Το υπόλοιπο μακιγιάζ είναι απαλό σε γήινες αποχρώσεις με πρωταγωνιστή μόνο τα έντονα χείλη.

Κατακόκκινα ζυγωματικά

Dojaka-bks-S25-008.jpg

Το ρουζ βλέπουμε να κυριαρχεί στο μακιγιάζ και το SS25. Τα ροδαλά ζυγωματικά χαρίζουν ένα fresh και δροσερό αποτέλεσμα που κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται ακόμα πιο νεανική και ξεκούραστη.

Pop of colour smokey eyes

Almeida-bks-S25-007.jpg

Τα έντονα χρωματιστά smokey eyes των 80s κάνουν ένα δυναμικό comeback με τη νέα χρονιά. Τα hot χρώματα είναι το ροζ, το μπλε, το μωβ και το πορτοκαλί. Επίλεξε το αγαπημένο σου και χάρισε extra χρώμα στα total outfits σου.

Bleached φρύδια

Richard-Quinn-bks-S25-011.jpg

Τα λευκά ή πλατινέ φρύδια δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι τα φρύδια είναι αόρατα. Στο show του σχεδιαστή Richard Quinn, τα μοντέλα στην πασαρέλα είχαν bleached φρύδια, τονίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο το μακιγιάζ των ματιών και των χειλιών τους.

Τα ξανθά μαλλιά είναι πάντα εντυπωσιακά! 5 hot επιλογές, από το honey blonde μέχρι το pearl white

DPG Network