Emily In Paris: Το trick της Camille Razat για να ανανεώσεις τον κλασικό κότσο σου

Ευαγγελία Αλπίδου

Ο tendy κότσος, με τις τούφες να «αγκαλιάζουν» τα χαρακτηριστικά του προσώπου, θυμίζει τα hairstyles της δεκαετίας του 90'. Δες πώς θα τον πετύχεις...

Ε, λοιπόν, είναι γεγονός! Το δεύτερο μέρος της 4ης σεζόν του Emily In Paris ξεκίνησε τις τελευταίες μέρες στο Netfix. Στο υπόσχομαι, θα κρατηθώ και δεν θα σου κάνω spoiler! Το μόνο που θα σου πω, είναι ότι αφού δεις όλα τα επεισόδια, είναι σίγουρο ότι θα είσαι #TeamMarcello! Θα καταλάβεις τι εννοώ...

Στην πρεμιέρα, λοιπόν, του Emily in Paris στη Ρώμη, την πόλη που πρωταγωνιστεί στο δεύτερο μέρος της 4ης σεζόν. Η εμφάνιση που έκλεψε το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού, αλλά και το δικό μας -εδώ στο beauty department του Queen- ήταν της Camille Razat, που υποδύεται την Camille στο Emily in Paris. Η νεαρή ηθοποιός, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα με ένα dark look με goth πινελιές. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα leather maxi φόρεμα του οίκου Versace και ένα XL ασημένιο κολιέ για τον λαιμό της. Το beauty look ήταν κι αυτό στην ίδια φιλοσοφία με το outfit, με τα έντονα dark χείλη με το σκούρο, καφέ περίγραμμα να ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο μακιγιάζ.

Emily In Paris: Όλη η ρουτίνα ομορφιάς της Lily Collins -Αυτό είναι το προϊόν που δεν αποχωρίζεται

458919766_2228515654169322_2304385256989432984_n.jpg

@camillerazat

Αυτό που έκανε την εμφάνισή της ένα level up ήταν τα μαλλιά της. Η Camille, επέλεξε να πιάσει τα μαλλιά της ψηλά επάνω, κάνοντάς τα έναν sleek κότσο. Εκτός, από το γυαλιστερό εφέ, αυτό που αναβάθμισε τον κλασικό κότσο, ήταν η τούφα που άφησε να πλαισιώσει το μέτωπό της. Το συγκεκριμένο χτένισμα με τις επιμελώς ατημέλητες τούφες να «αγκαλιάζουν» τα χαρακτηριστικά του προσώπου, θυμίζει τα hairstyles της δεκαετίας του 90'. Τα super models εκείνης της εποχής επέλεγαν ξανά και ξανά τον «tendy κότσο» στις all day εμφανίσεις τους, χαρίζοντας μία coolness και ρομαντική πινελιά στα looks τους.

Πώς να βρεις τη σωστή απόχρωση foundation τώρα το φθινόπωρο

https://www.instagram.com/reel/C_26yHkq_S-/

Ωστόσο, η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris, Camille Razat, πρόσθεσε μία πιο σύγχρονη και ανανεωμένη πινελιά, χαρίζοντας του ένα sleek εφέ. Για να πετύχεις, το χτένισμα της Camille με 90s πινελιές, θα χρειαστεί να αφήσεις μία ή δύο τούφες μπροστά στο μέτωπό σου και στη συνέχεια, να προσθέσεις στα μαλλιά σου ένα προϊόν styling το οποίο θα τους εξασφαλίσει αυτό το γυαλιστερό και λαμπερό φινίρισμα. Φυσικά, μην ξεχάσεις να «κλειδώσεις» το αποτέλεσμα με λίγη λακ. Τόσο απλό!

459039188_1024859192756888_2797716626424602252_n.jpg

@camillerazat

Editor's tips: O tendy κότσος είναι ιδανικός για τους γάμους και τις βαπτίσεις αυτής της μεταβατικής εποχής, αλλά και για τα events και τις glam περιστάσεις της νέας σεζόν.

Δες στην παρακάτω gallery όλες τις φωτογραφίες που ανέβασε η Camille Razat από την πρεμιέρα του δεύτερου μέρους της 4ης σεζόν Emily In Paris στη Ρώμη.

Philippine Leroy-Beaulieu: Όλα τα tips για να πετύχεις το μακιγιάζ της Sylvie του Emily in Paris

DPG Network