Το nude κραγιόν της Σίσσυς Χρηστίδου ταιριάζει σε όλες! -6 επιλογές για να διαλέξεις

Ευαγγελία Αλπίδου

@sissychristidou

Τα nude κραγιόν είναι τόσο ευέλικτα στη χρήση τους, που μπορείς να τα βάλεις ανά πάσα ώρα και στιγμή ακόμα και χωρίς καθρέφτη, χωρίς να μουτζουρωθείς.

Το nude κραγιόν, όπως και το κόκκινο, είναι all time classic! Αν το καλοσκεφτείς, είναι από τα χρώματα που υπάρχουν σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ χειμώνα-καλοκαίρι. Η nude απόχρωση είναι απαλή, διακριτική και έχει τη δυνατότητα να ταιριάζει με οποιοδήποτε μακιγιάζ και σε κάθε περίσταση.

Οι nude αποχρώσεις, άλλωστε, «γράφουν» τέλεια στις φωτογραφίες και κολακεύουν κάθε τόνο επιδερμίδας, ενώ αναδεικνύουν και το μαύρισμα -όσο έχει μείνει από τους μήνες του καλοκαιριού-. Τα nude κραγιόν είναι τόσο ευέλικτα στη χρήση τους, που μπορείς να τα βάλεις ανά πάσα ώρα και στιγμή ακόμα και χωρίς καθρέφτη, χωρίς να μουτζουρωθείς.

Το nude κραγιόν μπορείς να το εφαρμόσεις αμέσως στα χείλη, χωρίς να τοποθετήσεις μολύβι χειλιών. Ωστόσο, το μολύβι χειλιών ΠΑΝΤΑ χαρίζει ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα! Your choice!

@sissychristidou

Αυτές είναι οι 5 beauty τάσεις που κυριάρχησαν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου - Ταιριάζουν σε όλες!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, λατρεύει τις nude αποχρώσεις. Τα γήινα κραγιόν -μαζί με τα κόκκινα- είναι από τις αγαπημένες της επιλογές. Για να καταλάβεις, το nude κραγιόν ήταν η πινελιά που ολοκλήρωσε το μακιγιάζ της στην πρεμιέρα της εκπομπής της «Χαμογέλα και Πάλι», για τη νέα σεζόν. Στο μακιγιάζ της κυριαρχούσαν οι γήινοι τόνοι, με ένα διακριτικό cat eye look να τονίζει ελαφρώς παραπάνω το βλέμμα της. Η Σίσσυ, βρήκε την ιδανική απόχρωση που κολακεύει κάθε δέρμα. Δεν είναι ούτε πολύ ροζ, ούτε πολύ μπεζ ή κίτρινή για να κάνει την επιδερμίδα χλωμή και άχρωμη, αντιθέτως είναι το απόλυτο nude!

@sissychristidou

Μην φεύγεις! Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα nude κραγιόν που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά και το κυριότερο ταιριάζουν σε όλες μας! Μερικά από αυτά, μάλιστα, είναι ματ και ανεξίτηλα δηλαδή διαρκούν για ώρες επάνω στα χείλη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις refresh με το κραγιόν σου.

Πες τέλος στο φριζάρισμα! 5 hair sprays για να φαίνονται τα χτενίσματά σου όλη την ώρα περιποιημένα

6 nude κραγιόν για όλες τις ώρες της ημέρας

CHANEL, ROUGE ALLURE ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 206

ARMANI, LIP POWER MATTE 111 TRUE

YVES SAINT LAUREN, ROUGE PUR COUTURE N1 BEIGE TRENCH

LANCÔME, L'ABSOLU ROUGE INTIMATTE BLUSHING NUDES

ALUSTRE DIAMONDLNFUSED, THE ORIGINAL SATIN LIPSTICK

MAC COSMETICS, LUSTREGLASS SHEER-SHINE LIPSTICK HUG ME

Κοντό καρέ: Short shag, blunt bob και όλες ιδέες για να υιοθετήσεις το Νο1 trend το φθινόπωρο

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης