Πώς η νιασιναμίδη μπορεί να μεταμορφώσει το πρόσωπό σας;

Πώς η νιασιναμίδη μπορεί να μεταμορφώσει το πρόσωπό σας;

Ένα από τα πιο πολύτιμα συστατικά που χρησιμοποιούνται στην κοσμετολογία είναι η νιασιναμίδη, γνωστή και ως βιταμίνη B3.

Είναι ένα ευέλικτο και ισχυρό συστατικό που προσφέρει ολοκληρωμένα οφέλη στη φροντίδα του προσώπου. Η δημοτικότητά της οφείλεται στις πολυάριθμες ωφέλειές της για την υγεία του δέρματος, οι οποίες την καθιστούν ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας και για ποικιλία δερματικών προβλημάτων.

Οφέλη της νιασιναμίδης

  • Βοηθά στην ενίσχυση του δερματικού φραγμού, που προστατεύει την επιδερμίδα από εξωτερικούς παράγοντες και μειώνει την απώλεια υγρασίας.
  • Εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος, μειώνοντας τις υπερμελαγχρώσεις, τις κηλίδες ηλικίας και τις δερματικές κηλίδες που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία.
  • Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
  • Έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μειώνουν την ερυθρότητα και τη φλεγμονή, καθιστώντας την ιδανική για άτομα με ακμή. Επίσης, μειώνει ατέλειες προσώπου, όπως οι φακίδες και οι κηλίδες που προκαλούνται από τον ήλιο.
  • Ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, μειώνει τους φραγμένους πόρους και την εμφάνιση των μαύρων στιγμάτων. Είναι κατάλληλη για άτομα με λιπαρό ή επιρρεπές σε ακμή δέρμα.
  • Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις βλαβερές επιδράσεις των ελευθέρων ριζών και του περιβαλλοντικού στρες.

Το πολύτιμο αυτό συστατικό, όταν ενσωματωθεί στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, βοηθά στην επίτευξη μιας πιο υγιούς, καθαρής και λαμπερής επιδερμίδας. Ας δούμε τι προσφέρει όταν περιέχεται σε ένα peeling, έναν ορό και μια κρέμα προσώπου.

Peeling προσώπου με νιασιναμίδη: To peeling προσώπου προάγει την ανανέωση των κυττάρων, η οποία βοηθά στην απαλή απολέπιση της επιδερμίδας, ενθαρρύνοντας την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια πιο φωτεινή και πιο νεανική επιδερμίδα.

To Bright Reveal Peeling της L'Oréal Paris περιέχει το συγκεκριμένο συστατικό και συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης των σκούρων κηλίδων, συμπεριλαμβανομένων των κηλίδων λόγω γήρανσης και ήλιου, καθώς και των σημαδιών μετά την ακμή. Απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα για πιο φωτεινό και ομοιόμορφο τόνο, βελτιώνει την υφή της εσωτερικά, συσφίγγει τους πόρους και ελέγχει το επίπεδο του σμήγματος.

Ορός προσώπου με νιασιναμίδη: Βελτιώνει τη λειτουργία φραγμού του δέρματος και βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας και στην προστασία της επιδερμίδας από τους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες. Επιπλέον, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, το οποίο μπορεί να ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση ακμής και άλλων τύπων κηλίδων.

Ο νέος, τελευταίας τεχνολογίας ορός προσώπου με νιασιναμίδη Bright Reveal απαλύνει όλους τους τύπους σκούρων κηλίδων, συμπεριλαμβανομένων των πανάδων από τον ήλιο και τη γήρανση, καθώς και τις ατέλειες προσώπου. Είναι δερματολογικά ελεγμένος και χάρη στα ισχυρά δερματολογικά συστατικά που περιέχει, μειώνει το 77% των σκούρων κηλίδων.

Eikona1.jpg

Κρέμα προσώπου με νιασιναμίδη: Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, προάγοντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Βοηθά στη φωτεινότητα της επιδερμίδας μειώνοντας τις κηλίδες ηλικίας και τις δυσχρωμίες, κάτι που οδηγεί σε πιο ομοιόμορφο και λαμπερό τόνο δέρματος.

Η καθημερινή κρέμα προστασίας Bright Reveal με δείκτη SPF50+ της L'Oréal Paris, παρέχει πολύ υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVB/UVA και όλα τα οφέλη της νιασιναμίδης. Προλαμβάνει και διορθώνει τα σημάδια γήρανσης και την εμφάνιση των σκούρων κηλίδων, ενώ παράλληλα φωτίζει την επιδερμίδα.