5 fresh τάσεις στο μακιγιάζ για να πειραματιστείς τώρα - Όχι, δεν είναι μόνο οι καφέ τόνοι

Ευαγγελία Αλπίδου
5 fresh τάσεις στο μακιγιάζ για να πειραματιστείς τώρα - Όχι, δεν είναι μόνο οι καφέ τόνοι

Το έντονο ρουζ στα ζυγωματικά συνεχίζει και αυτή τη σεζόν να είναι huge τάση.

Η αλήθεια είναι πως αυτή την εποχή όλες οι πλούσιες αποχρώσεις του καφέ, της καραμέλας και της σοκολάτας έρχονται να ζεστάνουν τα μάτια, τα χείλη και τα ζυγωματικά. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πειραματιστείς με χρώματα που θα κάνουν την ανατροπή στα φθινοπωρινά outfits σου.

Οι πολύχρωμες σκιές έρχονται να απογειώσουν το eye makeup και να κάνουν το υπόλοιπο μακιγιάζ ακόμα πιο λαμπερό και φρέσκο. Η βάση κρατάει τη λάμψη της με φυσικές γυαλάδες να τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ τα μάτια αποκτούν pop πινελιές που δίνουν χρώμα στα moody ρούχα της φθινοπωρινής γκαρναρόμπας. Αυτή την λάμψη και την φρεσκάδα στην επιδερμίδα, θα την πετύχεις με την χρήση υγρών προϊόντων, όπως κρεμώδες ρουζ, bronzer, highlighter και σκιά ματιών. Η υγρή σκιά ματιών θα δώσει παραπάνω ένταση στο χρώμα, αλλά και διάρκεια.

Κοντό καρέ: Short shag, blunt bob και όλες ιδέες για να υιοθετήσεις το Νο1 trend το φθινόπωρο

Δες παρακάτω τις φθινοπωρινές τάσεις μακιγιάζ που θα δώσουν χρώμα στα φθινοπωρινά looks σου αυτή τη σεζόν!

Chic winged liner

IMG_9701-fef31a62568948efa27e249726b1ae87.jpg

@makeupvincent

Το eyeliner έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα φθινοπωρινά makeup looks. Κερδίζει έδαφος γιατί τονίζει το σχήμα και το βλέμμα των ματιών με τον πιο διακριτικό τρόπο. Είναι απαλό, αλλά συγχρόνως έντονο και μπορεί να σε συτροφεύσει από το πρωί ως το βράδυ χωρίς να χρειαστεί να κάνεις refresh στο μακιγιάζ σου. Για τη βάση επίλεξε γήινες αποχρώσεις και clean υφές που θα τονίσουν ακόμα περισσότερο το cat eye look σου.

Berry blush

IMG_9704-7cec341593e2411b8717ec8381b8e780.jpg

@patrickta

Το έντονο ρουζ στα ζυγωματικά συνεχίζει και αυτή τη σεζόν να είναι huge τάση. Για να πετύχεις το τέλειο natural makeup, επίλεξε ένα κρεμώδες ρουζ που θα κάνει την επιδερμίδα σου να σφύζει από ζωντάνια και υγεία. Επίσης, τα κρεμώδη blush σου δίνουν τη δυνατότητα να «χτίσεις» το προϊόν και να φτάσεις στο αποτέλεσμα που θες.

Monochromatic makeup

IMG_9700-f3f2d55c9a584047a249175a5357618f.jpg

@davidrazzano

Το monochromatic makeup θέλει τα μάτια, τα ζυγωματικά και τα χείλη να έχουν το ίδιο χρώμα. Οι must αποχρώσεις που μπορείς να το πετύχεις είναι το καφέ, όπως το ζεστό χρώμα της καραμέλας, το ροδακινί, το κόκκινο και το ροζ. Είναι το μακιγιάζ που κολακεύει τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Pumpkin spice: Η Scarlett Johansson μας δείχνει πως να φορέσουμε το πορτοκαλί χρώμα στο μακιγιά

Underline

IMG_9710-d5583b5987e243c08fba39251932ed38.jpg

@brittsully

Κι όμως, μόνο με ένα μολύβι κάτω από τα μάτια έχεις έτοιμο το makeup look σου. Η διακριτική γραμμή κάτω από τα μάτια, τονίζει αμέσως το σχήμα των ματιών και δίνει την εντύπωση ότι έχεις δημιουργήσει το τέλειο μακιγιάζ, ακόμα κι αν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σου δεν έχουν ίχνος προϊόντων. Αν θες ένα πιο απαλό, smooth αποτέλεσμα επίλεξε καφέ μολύβι, ενώ αν θες ένα πιο έντονο, grunge eye look επίλεξε το κλασικό μαυρό.

Bright eyes

IMG_9699-ce894e8ac5a443569f185982132b5c9a.jpg

@claudio.burca

Το κλασικό smokey eye look έρχεται πιο ανανεωμένο και χρωματιστό αυτή τη σεζόν. Τα παστέλ χρώματα όπως το μπλε, το μωβ, το ροζ και το πορτοκαλί φωτίζουν το βλέμμα και γεμίζουν με χρώμα τα outfits της σεζόν. Το μωβ ταιριάζει τέλεια σε ξανθές και καστανές, ενώ το μπλε κολακεύει ακόμα περισσότερο τις μελαχρινές.

Αυτές είναι οι 5 beauty τάσεις που κυριάρχησαν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου - Ταιριάζουν σε όλες!

DPG Network