Τα it girls της Ευρώπης συμφώνησαν! Αυτά μόνο τα χτενίσματα έχουν σημασία για το φθινόπωρο

Ευαγγελία Αλπίδου

@meganadelaide

Το pinned back ή pouf hairstyle είναι ένα χτένισμα -που παραπέμπει στην εποχή των 00s- το οποίο ήταν το αγαπημένο της Beyonce, της Paris Hilton και πολλών άλλων διασήμων.

Όπως γνωρίζεις και όπως έχουμε ξανά πει -εδώ στο beauty department του Queen- οι τάσεις συχνά τείνουν να επαναλαμβάνονται. Αυτό αφορά τόσο τον χώρο της μόδας όσο και της ομορφιάς. Και μιας και μιλάμε για τάσεις... τα trends στα μαλλιά το φετινό φθινόπωρο, έρχονται να το επιβεβαιώσουν!

Τους τελευταίους μήνες και μέσα από τα catwalks των μεγαλύτερων οίκων του κόσμου -που διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή στις μεγαλύτερες fashion πόλης της Ευρώπης-, είδαμε χτενίσματα που είχαν nostalgic vibes. Πίσω στα 60s και τα 70s, λοιπόν, με high volume ponytails και messy buns, αλλά και pinned back πινελιές από τα 90s και 00s, βλέπουμε να εμφανίζονται σε όλα τα social media και στις εμφανίσεις των αγαπημένων μας celebrities και influencers. Στιλιζαρισμένα χτενίσματα που μπορούν όμως να σε συντροφεύσουν από το πρωί ως το βράδυ.

Είτε το στιλ σου είναι πιο μινιμαλιστικό είτε πιο μαξιμαλιστικό, τα it girls έχουν βρει τα πιο iconic hairstyles που ταιριάζουν σε όλες! Ήρθε η ώρα να τα ανακαλύψεις...

Batana oil: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το έλαιο που «υπόσχεται» δυνατά & υγιή μαλλιά

Messy bun

@haileybieber

Το messy bun από τα 90s φέρνει έναν ανεπανάληπτο αυθορμητισμό που καταφέρνει να είναι συχρόνως κομψός σε οποιαδήποτε εμφάνιση. Οι επιμελώς ατημέλητες τούφες που πλαισιώνονται δεξιά και αριστερά από τα χαρακτηριστικά του προσώπου χαρίζουν μία παιχνιδιάρικη πινελιά που κολακεύει το βλέμμα και τα ζυγωματικά. Πρόκειται για ένα all day hairstyle!

Pinned back

@rosiehw

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο χτένισμα έχει διχάσει πολλές γυναίκες. Το pinned back ή pouf hairstyle είναι ένα χτένισμα -που παραπέμπει στην εποχή των 00s- το οποίο έχει ένα μικρό φούσκωμα στην κορυφή του κεφαλιού. Το συγκεκριμένο hairstyle ήταν το αγαπημένο της Beyonce, της Paris Hilton και πολλών άλλων διασήμων. Για να το πετύχεις, χρειάζεται να πάρεις μία τούφα από τη μέση του κεφαλιού, να την κρεπάρεις στη ρίζα με μία χτένα, να προσθέσεις λίγο dry shampoo -για να δώσεις όγκο-, να την σταθεροποιήσεις πίσω με ένα clip -χωρίς να χάσει τον όγκο της- και να κλειδώσεις το αποτέλεσμα με λίγη λακ και... είσαι έτοιμη!

High volume ponytail

@mishti.rahman

Οι αλογοουρές ήταν, είναι και θα είναι πάντα στη μόδα. Για να δημιουργήσεις ένα ενδιαφέρον twist, επίλεξε να κάνεις πρώτα τα μαλλιά σου με ένα ψαλίδι μαλλιών, XL μπούκλες. Στη συνέχεια, άνοιξέ τες με τα δάχτυλά σου για να φαίνονται φυσικές και πιάσε τα μαλλιά μία ψηλή αλογοουρά. Η ponytail που θα έχεις δημιουργήσει δεν θα έχει καμία σχέση με την κλασική αλογοουρά που ήξερες.

Sporty headbands

@sasha.mei

Η sporty headband έχει μεταμορφωθεί τα τελευταία χρόνια σε ένα statement αξεσουάρ μαλλιών, που προσθέτει μια casual και δυναμική πινελιά στα καθημερινά outfits. Μπορεί να συνδυαστεί με αθλητικά ρούχα, αλλά και με πιο formal χαρίζοντας έναν αέρα άνεσης και κομψότητας.

Waves & side part

@sofiarichiegrainge

Αν δεν θες να κόψεις τα μαλλιά σου και να δημιουργήσεις curtain bangs ή φράντζα, τότε το χτένισμα αυτό είναι το ιδανικό για εσένα. Δημιούργησε μία XL χωρίστρα στο πλάι -η χωρίστρα στο πλαί θα χαρίσει την ψευδαίσθηση ότι έχεις κόψει τα μαλλιά σου φράντζα- και δημιούργησε κυματιστές άκρες. Το συγκεκριμένο hairstyle είναι ιδανικό για τις πιο ειδικές και glam περιστάσεις.

Κοντό καρέ: Short shag, blunt bob και όλες ιδέες για να υιοθετήσεις το Νο1 trend το φθινόπωρο

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης