Αυτό είναι το προϊόν για να πετύχεις ένα φυσικό No makeup look - Δεν είναι το concealer

Ευαγγελία Αλπίδου

@christinanadin

Το διάφανο brow gel είναι το βήμα που θα χαρίσει ένα level up στο no makeup look σου, αλλά και σε κάθε μακιγιάζ που επιλέξεις. 

Μπορεί στα 90s το ματ μακιγιάζ να ήταν μία trending επιλογή, ωστόσο τα τελευταία χρόνια -όπως ίσως γνωρίζεις- τα πράγματα έχουν αλλάξει... Super glass skins με extra γυαλάδες και βάσεις που μοιάζουν σχεδόν άβαφες είναι το must των ημερών!

Το «no make-up» είναι το πολύ φυσικό μακιγιάζ, που κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται υγιείς, λαμπερή και περιποιημένη. Είναι το Νο1 makeup που προτιμούν πολλές celebrities και μοντέλα του εξωτερικού και με ένα scroll στο Instagram ή το TikTok μπορείς να το ανακαλύψεις και εσύ.

Το Α και το Ω είναι η προετοιμασία της επιδερμίδας. Πρέπει να βεβαιωθείς ότι το δέρμα σου είναι καλά ενυδατωμένο για να μπορέσεις να προχωρήσεις στα επόμενα beauty steps και να καταλήξει το μακιγιάζ σου να δείχνει λαμπερό και υγιή. Στη συνέχεια, για να χαρίσεις έναν ομοιόμορφο τόνο και να καλύψεις τυχόν ατέλειες πρόσθεσε ελάχιστη ποσότητα foundation γύρω από τη μύτη, κάτω από τα μάτια, το πηγούνι και λίγο στο μέτωπο. Σε περίπτωση που έχεις επιλέξει ένα πολύ καλυπτικό foundation μπορείς να δοκιμάσεις την ίδια διαδικασία με το concealer σου.

5 fresh τάσεις στο μακιγιάζ για να πειραματιστείς τώρα - Όχι, δεν είναι μόνο οι καφέ τόνοι

Τη mascara μπορείς να την παραλήψεις καθώς το must-try αυτής της σεζόν είναι το anti-mascara trend.

Για να δώσεις χρώμα στη βάση που έχεις δημιουργήσει επίλεξε ένα κρεμώδες ρουζ και τοποθέτησέ το ψηλά στα ζυγωματικά μέχρι τους κροτάφους, δημιουργώντας ένα lift up εφέ. Ένα nude μολύβι χειλιών για το περίγραμμα και μετά το lip gloss που θα χαρίσει μία φυσική λάμψη στο υπόλοιπο μακιγιάζ και... Voila!

Όλα καλά μέχρι εδώ; Ε, λοιπόν, δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά σου παρέλειψα το hero beauty item που θα σε βοηθήσει να απογειώσεις το no makeup look σου. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά, το διάφανο τζελ φρυδιών!

Το διάφανο brow gel είναι το προϊόν που με μία κίνηση διορθώνει το σχήμα των φρυδιών, σταθεροποιεί και τιθασεύει τις τρίχες, δημιουργώντας ένα ανορθωμένο εφέ. Το τζελ φρυδιών είναι διάφανο και μοιάζει ακριβώς σαν την κλασική mascara για τέλειες βλεφαρίδες. Πως το χρησιμοποιείς; Αφού τοποθετήσεις πρώτα λίγο μολύβι φρυδιών για να καλύψεις τυχόν κενά, εφαρμόζεις το διάφανο brow gel και βουρτσίζεις τα φρύδια σου με φορά προς τα επάνω. Το αποτέλεσμα; Γεμάτα, καλοσχηματισμένα φρύδια και ένα πιο ανοιχτό και φωτεινό βλέμμα που διαρκεί όλη μέρα.

Το brow gel είναι το βήμα που θα χαρίσει ένα level up στο no makeup look σου, αλλά και σε κάθε μακιγιάζ που επιλέξεις.

Μην φεύγεις! Παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα διάφανα brow gels που χρησιμοποπιώ ξανά και ξανά. Ρίξε μία ματιά... Μία δοκιμή θα σε πείσει!

Τα it girls της Ευρώπης συμφώνησαν! Αυτά μόνο τα χτενίσματα έχουν σημασία για το φθινόπωρο

Τα καλύτερα διάφανα τζελ φρυδιών για τέλειο σχήμα και όγκο

DIMITRIS STRATOS, LEVEL UP BROW SOAP

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, THE BROW GLUE

SEPHORA COLLECTION, SHAPE & SET CLEAR BROW GEL

MAC, BROW SET GEL

BENEFIT COSMETICS, PRECISELY MY BROW SCULPTING WAX

5 fresh τάσεις στο μακιγιάζ για να πειραματιστείς τώρα - Όχι, δεν είναι μόνο οι καφέ τόνοι

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης