Τέλος τα «βαρετά» hairstyle στο γραφείο! Η Δανάη Παππά έκανε το πιο chic updo για τα office looks

Ευαγγελία Αλπίδου
Τέλος τα «βαρετά» hairstyle στο γραφείο! Η Δανάη Παππά έκανε το πιο chic updo για τα office looks

@danouuz

Η Δανάη εμφανίστηκε στην εκπομπή της Σταματίνας με ένα ριγέ office look και ένα εντυπωσιακό updo. Δες πώς θα το αντιγράψεις...

Το πρωινό ξύπνημα δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Ειδικά όταν έχεις να φτιάξεις τον καφέ, να επιλέξεις ρούχα και να κάνεις τα μαλλιά σου γρήγορα. Δυστυχώς είναι ένα από τα πράγματα που αγχώνει όλο τον κόσμο και ειδικά εμάς της γυναίκες...

Για να γλιτώσεις χρόνο το πρωί, μπορείς να ετοιμάσεις το office look σου από το βράδυ και φυσικά να επιλέξεις χτενίσματα που δεν απαιτούν ιδιαίτερη προσπάθεια. Έχεις βαρεθεί τις αλογοουρές, τις πλεξούδες και τους στυλιζαρισμένου κότσους με το γυαλιστερό εφέ; Μην ανησυχείς, σου έχουμε βρει τη λύση!

Η Δανάη Παππά, μας έδωσε το hair inspo που θα χαρίσει μία stylish πινελιά στα outfits του γραφείου. Πρόκειται για ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα που δεν απαιτεί τη χρήση θερμαντικών εργαλείων -για να μην χρειαστεί να βάζεις την ισιωτική στην πρίζα με την τσίμπλα στο μάτι-. Η νεαρή ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή με ένα ριγέ office outfit και με ένα εντυπωσιακό updo.

Το απόλυτο χτένισμα για το γραφείο

461199679_18463378255053648_167657909728892316_n.jpg

@danouuz

Δούκισσα Νομικού: Με σοκολατένιες αποχρώσεις στα μαλλιά & το μακιγιάζ περπάτησε στο PFW 2024

Το συγκεκριμένο χτένισμα με τις επιμελώς ατημέλητες τούφες να «αγκαλιάζουν» τα χαρακτηριστικά του προσώπου, θυμίζει τα hairstyles της δεκαετίας του 90'. Τα super models εκείνης της εποχής επέλεγαν τον «tendy κότσο» στις all day εμφανίσεις τους, χαρίζοντας μία coolness και ρομαντική πινελιά στα looks τους.

Επίλεξε να κάνεις τη χωρίστρα σου στο πλάι καθώς θα χαρίσεις την ψευδαίσθηση ότι έχεις κόψει τα μαλλιά σου φράντζα και έχεις φρεσκάρει την εμφάνισή σου.

Δες παρακάτω μερικά updos που μοιάζουν με το στιλ της Δανάης...

@hoskelsa-hair.jpg

@hoskelsa

Updo με see-through χωρίστρα στο πλάι.

The Walt Disney Company's Emmy Awards Celebration - Arrivals

(Photo by Kayla Oaddams/Getty Images)

Updo με vang φράντζα.

The 51st Annual Emmy Awards - Arrivals

(Photo by SGranitz/WireImage)

Ψηλός κότσος με γυαλιστερό εφέ.

Lime σκιές και έντονα χρώματα κυριάρχησαν στο μακιγιάζ της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι

DPG Network