3 stylish χτενίσματα που επιλέγουν τα European girls στις street style εμφανίσεις τους

Ευαγγελία Αλπίδου
3 stylish χτενίσματα που επιλέγουν τα European girls στις street style εμφανίσεις τους

Δες πώς θα πετύχεις εύκολα και γρήγορα τα double braids των it girls.

Οι Ευρωπαίες φημίζονται για την απλότητα και κομψότητα στο στιλ τους. Είναι γνωστό, ότι αποφεύγουν τις υπερβολές και επιλέγουν πάντα statement κομμάτια, όπως κασμιρένια πουλόβερ ή καλοραμμένα παλτό τα οποία είναι all time classic. Τη λιτότητα αυτή την ακολουθούν και στα beauty looks τους. Το μακιγιάζ τους δεν είναι ποτέ βαρύ και έντονο, αντιθέτως αγαπούν της clean girl αισθητική που ορκίζεται στις ελαφριές υφές και τα λαμπερά δέρματα. Το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά τους! Δεν είναι fan στο υπερβολικό styling καθώς η καθημερινή χρήση θερμαντικών εργαλείων καταστρέφει και αφυδατώνει την τρίχα. Για τις all day εμφανίσεις τους προτιμούν να πιάνουν τα μαλλιά τους high buns για να φαίνονται πάντα κομψά και περιποιημένα.

Ωστόσο, μέσα από τις street style εμφανίσεις τους βρήκαμε τρία stylish χτενίσματα που γίνονται σε χρόνο dt και χαρίζουν extra πόντους στην εμφάνισή τους. Είναι χτενίσματα που γίνονται χωρίς τη χρήση ισιωτικής ή ψαλίδι για μπούκλες και μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπες από το πρωί ως το βράδυ. Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου;

Trending! Αυτές οι 4 ζεστές αποχρώσεις του ξανθού είναι οι αγαπημένες μας για φέτος

Double braids

Paris-str-S25-0199.jpg

Για να πετύχεις τα double braids (διπλές πλεξούδες), ακολούθησε τα εξής βήματα... Χτένισε πολύ καλά τα μαλλιά σου και πρόσθεσε ένα hairspray για καλύτερο κράτημα. Στη συνέχεια, χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση, δημιουργώντας μια κεντρική χωρίστρα από το μέτωπο μέχρι τον αυχένα. Πιάσε δύο messy αλογοουρές τα μαλλιά σου (αριστερά και δεξιά) και αφού τις σταθεροποιήσεις με ένα λαστιχάκι, δημιούργησε δύο XL πλεξούδες. Όταν έχεις ολοκληρώσει και τις δύο πλεξούδες, γύρισέ τες και πιάσε την κάθε μία με τη βάση της με μία κορδέλα ή ένα λαστιχάκι. Για καλύτερο κράτημα, μπορείς να προσθέσεις λίγο hairspray και... είσαι έτοιμη! Μέσα σε λίγα λεπτά έχεις ένα ultra stylish χτένισμα ακόμα και για τις πιο glam περιστάσεις.

Headband

Paris-str-S25-0254.jpg

Η στέκα είναι το hero piece των it girls! Είναι από τα αξεσουάρ που μπορούν να φορεθούν πάντα και παντού. Το πρωί στο γραφείο, στο γυμναστήριο, αλλά και σε glam events και parties. Υπάρχουν σε διάφορες υφές και patterns, αλλά σαν την classic μαύρη δεν είναι καμία. Η μαύρη κορδέλα είναι απίστευτα κομψή, διαχρονική και ταιριάζει με όλα τα casual & formal looks. Είτε έχεις τα μαλλιά σου μαζεμένα είτε τα έχεις αφήσει κάτω το αποτέλεσμα είναι να δείχνουν τα μαλλιά κομψά και περιποιημένα.

90s buns

Paris-str-S25-0265.jpg

Ένας επιμελώς ατημέλητος κότσος μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση, από το πρωί ως το βράδυ. Αφού πιάσεις τον κότσο ψηλά στο κεφάλι, «χάλασέ» τον με τα δάχτυλά σου και άσε μερικές τούφες να πλαισιώσουν και να αγκαλιάσουν το πρόσωπο σου. Αυτή η πινελιά θα κάνει το look σου να φαίνεται ακόμα πιο cool και elegant. Τέλος, ψέκασε λίγη από τη λακ και... είσαι έτοιμη!

Lime σκιές και έντονα χρώματα κυριάρχησαν στο μακιγιάζ της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι

DPG Network