Dewy skin: Η λαμπερή επιδερμίδα δεν θέλει κόπο και σου δείχνουμε πώς θα την αποκτήσεις

Dewy skin: Η λαμπερή επιδερμίδα δεν θέλει κόπο και σου δείχνουμε πώς θα την αποκτήσεις

Πολλές φορές, το μόνο που θέλουμε από το μακιγιάζ μας είναι μία φρέσκια, δροσερή όψη ή αλλιών ένα dewy skin makeup! Γι' αυτό σήμερα θα μάθεις πώς ακριβώς θα το πετύχεις και το μυστικό για εγγυημένη επιτυχία.

Το dewy skin trend είναι η τάση που έχει κατακτήσει τον κόσμο της ομορφιάς. Τo feed μας, από τότε που έκανε την εμφάνισή της, έχει γεμίσει δροσερά πρόσωπα γυναικών και αυτό το φρέσκο, δροσερό και υγιές αποτέλεσμα, είναι ο στόχος μας. Πώς όμως μπορούμε να το αποκτήσουμε; Όλα ξεκινούν από την επιδερμίδα, αλλά δεν τελειώνουν εκεί. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Η φροντίδα είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα

Η βάση για ένα τέλειο dewy skin μακιγιάζ είναι η φροντίδα και η ενυδάτωση της επιδερμίδας. Χωρίς βαθιά φροντίδα και ενυδάτωση, δεν μπορείς να έχεις ένα -πραγματικά- επιτυχημένο dewy skin look. Υπάρχει ωστόσο, μια πολύ λεπτή γραμμή μεταξύ του dewy look που δείχνει λαμπερό και αυτού που δείχνει… «ιδρωμένο». Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να προσέξεις την εφαρμογή του highlighter –που είναι και το βασικό προϊόν που θα σου χαρίσει αυτό το dewy φινίρισμα. Και κάπου εδώ, είσαι έτοιμη για το επόμενο «βήμα» που θα αναδείξει τη λάμψη του προσώπου σου: Το χαμόγελό σου! Ένα λαμπερό χαμόγελο έχει τη δύναμη να φωτίσει όλο σου το πρόσωπο και να σε κάνει να αισθάνεσαι και να δείχνεις φρέσκια.

Ακριβώς όπως η φροντίδα της επιδερμίδας, επομένως, είναι απαραίτητη για ένα dewy δέρμα, έτσι και η φροντίδα των δοντιών είναι απαραίτητη για ένα λαμπερό χαμόγελο. Η Ευαγγελία Αλπίδου, beauty editor του Queen.gr, σου τα εξηγεί όλα παρακάτω, αρκεί να πατήσεις play στο video…

Ένα λαμπερό, λευκό χαμόγελο είναι το καλύτερο αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις και αυτό που θα απογειώσει το dewy skin look σου. Όπως λοιπόν η κρέμα CC θα φροντίσει για τον τόνο της επιδερμίδας σου, έτσι και η οδοντόκρεμα AIM White Now θα περιποιηθεί τα δόντια σου, κάνοντάς τα 3 φορές πιο λευκά*.

AIM-TIMELESS-BEAUTY-DEWY-SKIN(OK)_html_m1e320924.jpg

Βλέπεις, Η AIM White Now, είναι βασισμένη σε κλινική μελέτη και συνδυάζει την επιστήμη της ομορφιάς με την υγιεινή των δοντιών, για ένα αποτέλεσμα που θα σε ενθουσιάσει. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία White-Correct, σου χαρίζει άμεσα πιο λευκά δόντια*, ενώ παράλληλα, η τεχνολογία White-Infinity, με μεταλλικά συστατικά φυσικής προέλευσης, βοηθά στην απομάκρυνση των επίμονων λεκέδων, αναζωογονώντας το χαμόγελό σου για λεύκανση που διαρκεί**.

Όταν χαμογελάς, όλος ο κόσμος χαμογελά μαζί σου! Χάρισε, λοιπόν, στον εαυτό σου το πιο timeless λαμπερό χαμόγελο με τη βοήθεια της AIM White Now και ετοιμάσου να νιώσεις πιο όμορφη από ποτέ, με το minimum της προσπάθειας!

*Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. Βασισμένο σε σύγκριση με φθοριούχο οδοντόκρεμα που δεν περιέχει συστατικά άμεσης λεύκανσης.

** Με συχνή χρήση 2 φορές την ημέρα, κλινική μελέτη σε 58 άτομα.

DPG Network