Colorful Beauty: Πώς λίγο χρώμα και ένα λαμπερό χαμόγελο θα δώσουν φρεσκάδα στην όψη σου

Colorful Beauty: Πώς λίγο χρώμα και ένα λαμπερό χαμόγελο θα δώσουν φρεσκάδα στην όψη σου

Από διακριτικές πινελιές μέχρι statement eye looks, το χρώμα μπορεί να χαρίσει φρεσκάδα στην όψη σου και θα σου το αποδέιξουμε με ένα μακιγιάζ που θα σε κάνει να χαμογελάσεις με αυτοπεποίθηση!

Το μακιγιάζ είναι ένα «εργαλείο» που μας επιτρέπει να τονίσουμε αμέτρητες πλευρές του εαυτού μας και το χρώμα παίζει τον δικό του, timeless ρόλο σε όλο αυτό. Από τα απαλά παστέλ μέχρι τα έντονα, φωτεινά χρώματα, οι επιλογές μας είναι πολλές και κάθε γυναίκα μπορεί να βρει την παλέτα που την κολακεύει. Πολλές, ωστόσο, αποφεύγουν το χρώμα. Παραμένουν πιστές στις nude και ουδέτερες αποχρώσεις και δεν τολμούν να προσθέσουν μερικές πινελιές φρεσκάδας στην όψη τους. Αυτό ακριβώς ελπίζουμε να αλλάξουμε σήμερα…

Μία πινελιά φρεσκάδας αρκεί

Από τις γαλάζιες σκιές που ήταν τάση στις προηγούμενες δεκαετίες, ως τα φωτεινά κραγιόν, το χρώμα στο μακιγιάζ μας βοηθά να αντιμετωπίζουμε την κάθε ημέρα με αισιοδοξία και in color. Και εάν θέλεις να ξέρεις ποιο χρώμα σκιάς ταιριάζει στα δικά σου μάτια, μάθε πως το μωβ ταιριάζει στα πράσινα, το μπλε σκούρο στα καφέ και οι ροδαλές αποχρώσεις στα γαλάζια. Και φυσικά, αν οι χρωματιστές αποχρώσεις μοιάζουν extreme για τα δεδομένα σου, μπορείς πάντα να επιλέξεις μία χρωματιστή μάσκαρα.

Ενώ όμως το χρώμα μπορεί να προσθέσει φρεσκάδα στην εμφάνισή μας, ένα λαμπερό, λευκό χαμόγελο είναι αυτό που πραγματικά φωτίζει την όψη μας. Το χαμόγελό μας είναι το πιο όμορφο αξεσουάρ που μπορούμε να φορέσουμε και η λάμψη των λευκών δοντιών, έχει τη δύναμη να αναδείξει την ομορφιά κάθε χρώματος και να μας κάνει να αισθανόμαστε πιο σίγουρες για τον εαυτό μας. Πάτα play στο παρακάτω video και η Ευαγγελία Αλπίδου, beauty editor του Queen.gr, θα σου τα εξηγήσει καλύτερα…

Η σωστή φροντίδα των δοντιών, με τη βοήθεια της AIM White Now Ice Cool Mint, μπορεί να σε κάνει να δείχνεις και να νιώθεις πιο φρέσκια. Χαρίζοντάς σου 3 φορές πιο λευκά δόντια* και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί, η AIM White Now Ice Cool Mint είναι εκείνη που θα σε βοηθήσει να βάλεις περισσότερο χρώμα στο μακιγιάζ και τη ζωή σου!

Χάρη στην White Correct τεχνολογία της, φέρνει την επιστήμη του μακιγιάζ στο χαμόγελό σου, βοηθώντας στην απομάκρυνση των λεκέδων από τα δόντια και αποκαλύπτοντας το πιο αστραφτερό σου χαμόγελο για λεύκανση που διαρκεί**. Με λίγα λόγια, η AIM White Now Ice Cool Mint είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να ζήσεις τη ζωή σου πιο χρωματιστά και χαμογελώντας πιο πλατιά!

Βάλε λοιπόν λίγο timeless χρώμα στο μακιγιάζ σου με την βοήθεια της AIM White Now Ice Cool Mint και να θυμάσαι ότι, το χαμόγελό σου είναι το πιο διαχρονικό αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις!

*Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. Βασισμένο σε σύγκριση με φθοριούχο οδοντόκρεμα που δεν περιέχει συστατικά άμεσης λεύκανσης.

** Με συχνή χρήση 2 φορές την ημέρα, κλινική μελέτη σε 58 άτομα.