90s makeup: Επιστροφή στις μεταλλικές σκιές και στα καφέ κραγιόν -Μάθε πρώτη όλα τα trends

Ευαγγελία Αλπίδου

@valeriaferreiramakeup

Καφέ κραγιόν, σε σκούρες σοκολατένιες αποχρώσεις κυριαρχούν ξανά στα trends του μακιγιάζ και συνδυάζονται τέλεια με natural makeup looks και εκρηκτικά καφέ smokey eyes.

Όπως έχουμε ξανά πει οι τάσεις συνεχώς έρχονται και παρέρχονται. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τα trends που κυριάρχησαν στα 90s και 00s να έχουν κάνει ένα δυναμικό comeback, θυμίζοντας την αισθητική εκείνης της εποχής. Μην ανησυχείς, δεν επιστρέφουν τα λεπτά φρύδια...

Τα ματ κραγιόν σε καφέ, nude και σκούρες αποχρώσεις, αλλά και το μαύρο smokey eye look, με το μαύρο μολύβι να πρωταγωνιστεί στην εσωτερική γραμμή των βλεφάρων (waterline) για να δίνει ένταση στο βλέμμα ήταν μερικά από τα huge makeup trends των 90s. Το περίγραμμα χειλιών ήταν σε λίγο πιο σκούρα απόχρωση για να δημιουργείται έντονη αντίθεση και από πάνω το lip gloss ολοκλήρωνε το αποτέλεσμα και χάριζε extra λάμψη στο μακιγιάζ.

90s lover!

Πολλές διασημότητες, όπως η Bella Hadid και η Kylie Jenner, έχουν ενσωματώσει στοιχεία από το μακιγιάζ των 90s στα καθημερινά τους makeup looks. Το μακιγιάζ των 90s είναι αγαπημένο κυρίως λόγω της απλότητας και της διαχρονικότητάς του, ενώ μπορεί να συνδυαστεί άψογα με τις σύγχρονες τάσεις που κυριαρχούν στο TikTok και να δημιουργηθεί ένα φρέσκο και νοσταλγικό αποτέλεσμα. Δες παρακάτω πώς...

Οι experts συμφώνησαν! Αυτά είναι τα 3 must χρώματα στα μαλλιά που δείχνουν πάντα κομψά & «ακριβά»

Μεταλλικές σκιές

@valeriaferreiramakeup

Τα 90s χαρακτηρίστηκαν από τα τολμηρά looks με τις λαμπερές και μεταλλικές σκιές που φώτιζαν το βλέμμα. Σήμερα, αυτή η τάση έχει επιστρέψει δυναμικά, με σύγχρονες υφές (κρεμώδεις σκιές) να εφαρμόζονται εύκολα επάνω στα μάτια και να δημιουργούν ένα ασύγκριτο λαμπερό eye look.

Καφέ χείλη

@hungvanngo

Το καφέ είναι το απόλυτο χρώμα αυτής της εποχής. Το βλέπουμε, να επανέρχεται στα χείλη με επιρροές από τα 90s. Καφέ κραγιόν, σε σκούρες σοκολατένιες αποχρώσεις κυριαρχούν ξανά στα trends του μακιγιάζ και συνδυάζονται τέλεια με natural makeup looks και εκρηκτικά καφέ smokey eyes.

Kohl liner

@valeriaferreiramakeup

Το μολύβι γύρω από τα μάτια, αλλά και στην εσωτερική υγρή γραμμή του ματιού κάνει το βλέμμα ακόμα πιο έντονο και μυστηριώδες. Editor's tips: Αφού το εφαρμόσεις κοντά στις βλεφαρίδες, σβήσε ελαφρώς με ένα μικρό πινέλο για ένα πιο smooth αποτέλεσμα.

Τα curtain bangs της δεκαετίας του 70' είναι πάντα τάση! Σε ποιο σχήμα προσώπου ταιριάζουν

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης