Οι experts συμφώνησαν! Αυτά είναι τα 3 must χρώματα στα μαλλιά που δείχνουν πάντα κομψά & «ακριβά»

Ευαγγελία Αλπίδου
Οι experts συμφώνησαν! Αυτά είναι τα 3 must χρώματα στα μαλλιά που δείχνουν πάντα κομψά & «ακριβά»

Το «Toffee brunette» είναι μια απόχρωση καστανού με ζεστούς υποτόνους καραμέλας toffee. Πρόκειται για έναν πλούσιο, ζεστό καφέ τόνο με χρυσές και καραμελένιες ανταύγειες, που χαρίζουν στα μαλλιά απίστευτη φυσική λάμψη.

Οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το φθινόπωρο του 2024, σύμφωνα με τους hair experts, περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα από ζεστούς και φυσικούς υποτόνους που ταιριάζουν σε κάθε εποχή.

Οι αποχρώσεις του καστανού και του ξανθού είναι κλασικές επιλογές που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, καθώς προσφέρουν μια διαχρονική κομψότητα. Είναι χρώματα που έχουν τη μοναδική ικανότητα να δείχνουν πολυτελή και «ακριβά» καθώς αναδεικνύουν τη φυσική υφή και απόχρωση των μαλλιών.

Χαρίζουν στην εμφάνιση μία μοναδική κομψότητα, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που εκπέμπει πολυτέλεια, χωρίς να φαίνεται έντονο και υπερβολικό. Είναι ιδανική επιλογή για όσες θέλουν μια διαχρονική εμφάνιση που θα δείχνει πάντα περιποιημένη και αριστοκρατική.

Οι καστανές αποχρώσεις συνδυάζονται με πολυδιάστατες ξανθές ανταύγειες που προσφέρουν βάθος και ζεστασιά στα μαλλιά, δημιουργώντας ένα πιο φυσικό και ζωντανό look. Οι διακριτικές, καραμελένιες και σοκολατένιες ανταύγειες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς καθώς παραπέμπουν στα αγαπημένα μας γλυκίσματα. Οι must-try αποχρώσεις που ορκίζονται οι ειδικοί, δίνουν έμφαση στους φυσικούς και ζεστούς τόνους, που δίνουν ένα πολυδιάστατο αποτέλεσμα το οποίο αναδεικνύει την ομορφιά των φυσικών μαλλιών οποιαδήποτε εποχή. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Τα curtain bangs της δεκαετίας του 70' είναι πάντα τάση! Σε ποιο σχήμα προσώπου ταιριάζουν

Sunflower blonde

456101996_1255326228698990_167455844876706137_n.jpg

@mijaporter

Το «Sunflower blonde» είναι μια απόχρωση ξανθού που εμπνέεται από το χρώμα των ηλιοτροπίων. Πρόκειται για μια ζεστή, ηλιόλουστη απόχρωση, που συνδυάζει χρυσούς και κίτρινους τόνους μαζί, χαρίζοντας στα μαλλιά μια φυσική και πιο φωτεινή εμφάνιση. Είναι μια δημοφιλής επιλογή χειμώνα-καλοκαίρι και ειδικά για όσες γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν λαμπερά, ξανθά μαλλιά, που παραπέμπουν στο φωτεινό χρώμα των λουλουδιών. Ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος, ωστόσο, κολακεύει τέλεια τις σταρένιες επιδερμίδες καθώς δίνει μια αίσθηση ζωντάνιας και φρεσκάδας.

Toffee brunette

300624323_434283578732902_5141563088661990145_n.jpg

@ilanatorbiner

Υπάρχει άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα λαχταριστά σοκολατάκια toffee; -Δεν δέχομαι το αντίθετο! Το «Toffee brunette» είναι μια απόχρωση καστανού με ζεστούς υποτόνους καραμέλας toffee. Πρόκειται για έναν πλούσιο, ζεστό καφέ τόνο με χρυσές και καραμελένιες ανταύγειες, που χαρίζουν στα μαλλιά απίστευτη φυσική λάμψη. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι κομψή και ιδανική για κάθε τόνο επιδερμίδας. Το «toffee brunette» μπορεί να δώσει διάσταση στα καστανά μαλλιά, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο ζωντανά και λαμπερά.

Praline blonde

455608279_18453059977003178_9117895926980781510_n.jpg

@sukiwaterhouse

Το «Praline brunette» είναι ένα καστανό που συνδυάζει απαλά, κρεμώδη χρυσά στοιχεία, εμπνευσμένα από το χρώμα της αγαπημένης σοκολάτας πραλίνα. Είναι ένα πολυδιάστατο χρώμα, που συνδυάζει ζεστές και ξανθές αποχρώσεις πάνω σε μια πιο σκούρα καστανή βάση, δημιουργώντας μία πλούσια, με βάθος και κίνηση εμφάνιση. Είναι ιδανική επιλογή για ξανθές και καστανές γυναίκες που θέλουν να δώσουν λάμψη και ζωντάνια στα μαλλιά τους.

Λήγουν τα αρώματα; Πώς μπορείς να τα διατηρήσεις περισσότερο; Ήρθε η στιγμή να μάθεις τα πάντα

DPG Network