3 ultra chic εναλλακτικά buns από τις fashionistas που θα ανανεώσουν τον κλασικό κότσο σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Ο κότσος πλεξούδα είναι ένα κομψό και διαχρονικό χτένισμα που προσθέτει μια ρομαντική πινελιά στην εμφάνιση.

Οι street style εμφανίσεις των it girls στα fashion weeks αποτελούν πάντα πηγή έμπνευσης, ενώ μαρτυρούν τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν την κάθε σεζόν.

Βλέπουμε, τα it girls να συνδυάζουν άνετα κομμάτια, όπως oversized φούτερ, φαρδιά παντελόνια και ψηλοτάκουνα μποτάκια και να δημιουργούν τα πιο edgy και μοντέρνα looks. Και φυσικά, δεν σταματούν μόνο στα στιλάτα items που επιλέγουν στις εμφανίσεις τους...

Οι fashionistas, δημιουργούν τα πιο μοντέρνα χτενίσματα που συνδυάζουν την άνεση και την κομψότητα στο στιλ τους. Ο κλασικός κότσος είναι το χτένισμα που δεν έλειπε από τις street style εμφανίσεις τους στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Τα it girls πρόσθεσαν στο συγκεκριμένο hairstyle τις πιο stylish πινελιές και τον απογείωσαν σε χρόνο dt. Παρακάτω, θα βρεις τρία εναλλακτικά χτενίσματα που μπορείς να πετύχεις ακόμα και μόνη σου και να χαρίσεις στα buns σου ένα level up.

Οι experts συμφώνησαν! Αυτά είναι τα 3 must χρώματα στα μαλλιά που δείχνουν πάντα κομψά & «ακριβά»

Κότσος πλεξούδα

Ο κότσος πλεξούδα είναι ένα κομψό και διαχρονικό χτένισμα που προσθέτει μια ρομαντική πινελιά στην εμφάνιση. Πώς θα κάνεις μόνη σου τον κότσο πλεξούδα; Για αρχή, χτένισε πολύ καλά τα μαλλιά σου για να μην έχουν κόμπους. Στη συνέχεια, αναλόγως πόσες πλεξούδες θες, χώρισε αντίστοιχα και τα μαλλιά σου. Αφού τελειώσεις την πλεξούδα, στρίψε την γύρω από τη βάση της για να δημιουργήσεις έναν κότσο. Χρησιμοποίησε φουρκέτες ή ένα λαστιχάκι για να σταθεροποιήσεις τον κότσο και... είσαι έτοιμη!

Half up κότσος

Ο half up κότσος είναι ιδανικός για καθημερινές εμφανίσεις, αλλά και για πιο glam περιστάσεις καθώς δίνει ένα χαλαρό και ταυτόχρονα στιλάτο αποτέλεσμα. Πώς θα κάνεις έναν half-up κότσο; Ξεκίνησε χωρίζοντας τα μαλλιά σου σε δύο μέρη. Πιάσε το επάνω τμήμα των μαλλιών σου (από το ύψος των αυτιών και πάνω) και δημιούργησε ένα bun. Αν θες μία πιο χαλαρή εμφάνιση, μπορείς να τραβήξεις απαλά μερικές τούφες μπροστά στο πρόσωπό σου και να τις αφήσεις να πέφτουν ελεύθερες. Ο half-up κότσος είναι ευέλικτος και ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών, από ίσια ως σγουρά.

Κότσος που μοιάζει με αλογοουρά

Ένα χτένισμα που συνδυάζει τον κότσο μαζί με την αλογοουρά. Αυτό το στιλ είναι ιδανικό για casual εμφανίσεις, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί και για πιο κομψές περιστάσεις. Πώς θα το δημιουργήσεις; Για αρχή, μάζεψε τα μαλλιά σου ψηλά, όπως όταν φτιάχνεις μια αλογοουρά. Αντί να αφήσεις τα μαλλιά ελεύθερα, στριφογύρισέ τα μία φορά με το λαστιχάκι μέχρι να περάσει η μισή αλογοουρά. Πριν περάσει ολόκληρη η αλογοουρά, άφησε τα μαλλιά σου και... είσαι έτοιμη. Μέσα σε χρόνο ρεκόρ θα έχεις δημιουργήσει έναν χαλαρό κότσο που θα μοιάζει με αλογοουρά, αλλά δεν θα είναι.

Τα curtain bangs της δεκαετίας του 70' είναι πάντα τάση! Σε ποιο σχήμα προσώπου ταιριάζουν

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης