Γιατί να επιλέξω κορεάτικα προϊόντα ομορφιάς; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη viral skincare routine

Ευαγγελία Αλπίδου

@larissachehuen

Πολλά κορεάτικα προϊόντα περιέχουν φυσικά συστατικά όπως πράσινο τσάι, ginsengρύζι και σαλιγκάρι τα οποία συνδυάζονται με μοντέρνες φόρμουλες, προσφέροντας αποτελεσματική φροντίδα χωρίς να περιέχουν σκληρά χημικά συστατικά, όπως χρησιμοποιούν πολλές γνωστές εταιρίες του εμπορίου.

Η αλήθεια είναι ότι η κορεάτικη περιποίηση «K-beauty», έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα μέσα από τα social media τα τελευταία χρόνια. Το ευφάνταστο packaging με τις χαριτωμένες, πολύχρωμες συσκευασίες, αλλά και τα εξαιρετικά προοδευτικά συστατικά έχουν κάνει την K-beauty ιδιαίτερα ελκυστική.

Sheets masks, BB creams και προϊόντα ντεμακιγιάζ με συστατικά όπως το κολαγόνο υπάρχουν σε απίστευτα προσιτές τιμές, προσφέροντας αποτελέσματα τα οποία μπορούν να ανταγωνιστούν ακόμα και τα πιο ακριβά διεθνή brands.

@larissachehuen

Σπυράκια στα χείλη; Γιατί εμφανίζονται και πώς μπορείς να απαλλαγείς μια για πάντα

Περιέχουν φυσικά συστατικά

Πολλά κορεάτικα προϊόντα περιέχουν φυσικά συστατικά όπως πράσινο τσάι, ginseng (ένα από τα πιο δημοφιλή βότανα στη κινεζική ιατρική), ρύζι και σαλιγκάρι τα οποία συνδυάζονται με μοντέρνες φόρμουλες, προσφέροντας αποτελεσματική φροντίδα χωρίς να περιέχουν σκληρά χημικά συστατικά, όπως χρησιμοποιούν πολλές γνωστές εταιρίες του εμπορίου.

https://www.tiktok.com/@yurileeeee/video/7332687860778159402

Η K-beauty εστιάζει στην ενυδάτωσή και τη φυσική λάμψη του δέρματος. Το γνωστό σε όλους «glass skin» που δείχνει λείο, καθαρό και λαμπερό το δέρμα έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητό από τις beauty lovers στο TikTok.

Γιατί να τα επιλέξεις κορεάτικα προϊόντα;

Τα κορεάτικα προϊόντα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τύπων δέρματος και αναγκών, από λιπαρές, ξηρές, ευαίσθητες ως και ακνεϊκές επιδερμίδες. Επίσης, δίνουν έμφαση στην πρόληψη, παρέχοντας μακροχρόνια οφέλη για την υγεία του δέρματος. Οι μάσκες προσώπου, τα αρωματικά facial spray και τα πολυτελή serum δίνουν μια αίσθηση σπα στο σπίτι.

Η φιλοσοφία του «less is more»

Οι βαριές ματ υφές στο μακιγιάζ ανήκουν στο παρελθόν! Αν θες μια φυσική, λαμπερή και φρέσκια εμφάνιση χωρίς βαρύ αποτέλεσμα, τα κορεάτικα προϊόντα είναι ιδανικά για εσένα καθώς εστιάζουν στη βελτίωση της φυσικής υφής του δέρματος. Η K-beauty έχεις γίνει viral γιατί προσφέρει έναν ισορροπημένο συνδυασμό φυσικών συστατικών, καινοτομίας, υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής. Με λίγα λόγια με τα κορεάτικα προϊόντα νιώθεις ότι φέρνεις το σπα στο μπάνιο σου.

Μην φεύγεις! Παρακάτω έχω συγκεντρώσει μερικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα προϊόντα της K-beauty. Μια δοκιμή θα σε πείσει!

Oval lining: Το trick στο TikTok για φυσικά σαρκώδη χείλη με ένα και μόνο μολύβι

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης