Cashmere blonde: Η Hailey Bieber υιοθέτησε το χρώμα μαλλιών που θυμίζει τα ζεστά, γήινα πουλόβερ

Ευαγγελία Αλπίδου
Cashmere blonde: Η Hailey Bieber υιοθέτησε το χρώμα μαλλιών που θυμίζει τα ζεστά, γήινα πουλόβερ

@haileybieber

Πρόκειται για έναν συνδυασμό από μπεζ, καφέ και χρυσούς υποτόνους που χαρίζουν ένα φυσικό αποτέλεσμα που κολακεύει οποιαδήποτε απόχρωση επιδερμίδας.

Μπορεί όλες οι αποχρώσεις του καφέ να έχουν αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα αυτή τη σεζόν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι in fashion οι ξανθές, θερμές αποχρώσεις.

Τρανταχτό παράδειγμα, το πασίγνωστο μοντέλο Kendal Jenner που υιοθέτησε πριν λίγες εβδομάδες μία βουτυρένια ξανθή απόχρωση στα μαλλιά της. Η Kendal «αποχαιρέτησε» τα μαύρα μαλλιά της και επέλεξε μία ανοιχτή απόχρωση που ταίριαξε τέλεια με τον χλωμό τόνο της επιδερμίδας της. Το παράδειγμα της Kendal Jenner, ακολούθησε και το αγαπημένο μας beauty icon, Hailey Bieber.

436384297_18450588916037292_4000511812244548567_n-(1).jpg

@haileybieber

Αφέλειες ή φράντζα; Πώς θα βρεις το ιδανικό στιλ ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου

Η πανέμορφη influencer που πριν λίγο καιρό έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, είναι αρκετά αγαπητή και ενεργή στα social media, με αποτέλεσμα ό,τι κι αν ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό να γίνεται αμέσως viral και trend. Αυτή τη φορά, αποφάσισε να πειραματιστεί με το χρώμα των μαλλιών της και να υιοθετήσει έναν πιο θερμό τόνο από το καστανό που είχε πριν.

Το cashmere blonde είναι η νέα τάση στα μαλλιά

hailey.jpg

Το νέο hair colour trend ακούει στο όνομα cashmere blonde. Το cashmere blonde που υιοθέτησε η Hailey Bieber στα μαλλιά της, είναι μία θερμή, γλυκιά απόχρωση που θυμίζει τα γήινα χουχουλιάρικα πουλόβερ της σεζόν. Πρόκειται για έναν συνδυασμό από μπεζ, καφέ και χρυσούς υποτόνους που χαρίζουν ένα φυσικό αποτέλεσμα που κολακεύει οποιαδήποτε απόχρωση επιδερμίδας.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα τάση cashmere blonde δημιουργεί μία αντίθεση στη ρίζα με τις άκρες. Η τεχνική αυτή εστιάζει περισσότερο στις άκρες, φωτίζοντάς τες και δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που φαίνεται περιποιημένο όλη την ώρα ακόμα και όταν τα μαλλιά μακρύνουν.

https://www.instagram.com/p/CkNLExtuwgV/

Αν, λοιπόν, ψάχνεις για μία αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου, το cashmere blonde που επέλεξε η Hailey Bieber στην εμφάνισή της, ταιριάζει με κάθε τόνο δέρματος και σε κάθε στιλ κουρέματος. Μην το σκέφτεσαι, go for it Queen!

Trending! Αυτές οι 4 ζεστές αποχρώσεις του ξανθού είναι οι αγαπημένες μας για φέτος

DPG Network