Αυτές είναι οι 4 τάσεις στα φρύδια που θα δούμε το 2025 -Με τη μία δεν συμφωνούμε!

Ευαγγελία Αλπίδου

@christinanadin

Τα φρύδια το 2025 είναι κυριολεκτικά «αόρατα».

Τα φρύδια παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εμφάνιση και την ισορροπία του προσώπου. Ο σωστός σχηματισμός των φρυδιών μπορεί να αλλάξει σημαντικά το πρόσωπο, χαρίζοντας μια πιο συμμετρική εμφάνιση. Γεγονός ότι είναι στο κέντρο του προσώπου είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί ο συνομιλητής και σε συνδυασμό με τα μάτια εκφράζουν τα συναισθήματα, όπως τον θυμό ή τη χαρά.

Για να καταλάβεις, ένα καλό σχηματισμένο φρύδι μπορεί να αναδείξει τα μάτια, αλλά και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σε χρόνο dt. Να διορθώσει την ασυμμετρία και να βελτιώσει τη συνολική εμφάνιση.

Οι τάσεις στα φρύδια έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Από τα πολύ λεπτά φρύδια της δεκαετίας του 90' μέχρι τα πιο πυκνά και φυσικά φρύδια που είναι huge τάση σήμερα. Πλέον, τα πιο φυσικά, γεμάτα και καλοσχηματισμένα φρύδια προσδίδουν μία αίσθηση κομψότητας. Ωστόσο, οι τάσεις στα φρύδια αλλάζουν συνεχώς και γι’ αυτό θα μιλήσουμε σήμερα. Τα brow trends για το 2025 φέρνουν τις τάσεις στα φρύδια που γνωρίσαμε στα 90s και 00s. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Αυτά είναι τα πιο μαλακά μαύρα μολύβια ματιών που δεν μουντζουρώνουν!

Αυτές είναι οι 4 τάσεις στα φρύδια που θα δούμε το 2025

Fluffy & natural

@rosiehw

Τα έντονα, πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια δημιουργούν μία τέλεια αρμονία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το συγκεκριμένο εφέ μπορείς να το πετύχεις με την τεχνική brow lamination, όπου τιθασεύει τις τρίχες και δημιουργεί ένα lift και ανοιχτό εφέ στο βλέμμα.

Micro brow

(Photo by Mike Coppola/MG24/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

Κι όμως! Το trend που δεν θέλαμε να ξανά δούμε, είναι από τις huge τάσεις το 2025. Τα λεπτά φρύδια των 90s έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα υιοθετήσεις! Οι τάσεις συνεχώς έρχονται και παρέρχονται, βλέπεις τι σου αρέσει και υιοθετείς αυτό που πιστεύεις ότι ταιριάζει καλύτερα στο στιλ και την προσωπικότητά σου.

Τοξωτά φρύδια

@haileybieber

Τα τοξωτά φρύδια φαίνονται όλη την ώρα περιποιημένα. Επίσης, είναι ένα σχήμα που ταιριάζει ειδικά σε στρογγυλά πρόσωπα καθώς δημιουργεί την τέλεια ισορροπία.

Bleached φρύδια

@kendalljenner

Τα bleached brow ή αποχρωματισμένα φρύδια είναι μία τολμηρή τάση που κάνει τα φρύδια «αόρατα». Έχουν σχεδόν την ίδια απόχρωση με το δέρμα ή λίγο πιο ξανθή. Την συγκεκριμένη τάση την έχουν υιοθετήσει πολλοί celebrities και εστιάζει στο χρώμα και στο σχήμα των ματιών. Τα ανοιχτά φρύδια χαρίζουν μία clean και συγχρόνως δραματική εικόνα.

Αυτοί οι οροί φωτίζουν, συσφίγγουν το δέρμα και μειώνουν τις ρυτίδες -Θα «εθιστείς» όπως εμείς!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης