5 stylish χτενίσματα που επιλέγουν τα Scandi girls με τα φθινοπωρινά outfits -Γίνονται σε χρόνο dt

Ευαγγελία Αλπίδου
5 stylish χτενίσματα που επιλέγουν τα Scandi girls με τα φθινοπωρινά outfits -Γίνονται σε χρόνο dt

@_jeanettemadsen_

Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Τα κορίτσια από τις σκανδιναβικές χώρες επιλέγουν απλά χτενίσματα που χαρίζουν ένα φυσικό και ανεπιτήδευτο στιλ, όπως ελαφρές μπούκλες ή κυματισμούς και hair clips αποφεύγοντας το υπερβολικό styling.

Τα Scandi girls ή αλλιώς τα κορίτσια από τις σκανδιναβικές χώρες είναι γνωστά για το στιλ τους λόγω της ιδιαίτερης μίνιμαλ αισθητικής που χαρακτηρίζει την εμφάνισή τους.

Το σκανδιναβικό στιλ βασίζεται στην απλότητα, με καθαρές γραμμές και διαχρονικά κομμάτια που είναι λειτουργικά και καθόλου υπερβολικά. Την ίδια ακριβώς φιλοσοφία ακολουθούν και στα μαλλιά τους. Επιλέγουν απλά χτενίσματα που χαρίζουν ένα φυσικό και ανεπιτήδευτο στιλ, όπως ελαφρές μπούκλες ή κυματισμούς και hair clips αποφεύγοντας το υπερβολικό styling.

Προτιμούν διαχρονικά κουρέματα όπως κλασικά καρέ ή αφέλειες, χωρίς να επιλέγουν έντονο ή εξεζητημένο όπως είναι το jellyfish haircut το viral κούρεμα από την Ιαπωνία και την Ν. Κορέα. Τα χτενίσματα συνήθως είναι ευέλικτα και πρακτικά, προσαρμοσμένα στην καθημερινότητά τους. Χαλαρές αλογοουρές και κότσοι που δίνουν μια κομψή, αλλά αβίαστη αίσθηση στη συνολική εικόνα.

Cashmere blonde: Η Hailey Bieber υιοθέτησε το χρώμα μαλλιών που θυμίζει τα ζεστά, γήινα πουλόβερ

Πλεξούδες

braid-@polliani.jpg

@polliani

Η πλεξούδα είναι ένα εμβληματικό χτένισμα που χαρίζει μία φυσική και αβίαστη πινελιά. Αποτελεί κλασικό σκανδιναβικό χτένισμα που συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την κομψότητα.

Κυματιστές άκρες

_jeanettemadsen_-wavy.jpg

@_jeanettemadsen_

Οι ελαφρώς κυματιστές άκρες προσδίδουν μία χαλαρή, ανεπιτήδευτη εμφάνιση. Αυτό το στιλ ταιριάζει τέλεια με τη μινιμαλιστική προσέγγιση των Scandi girls.

Κότσος με γυαλιστερό εφέ

@sabinasocol-sleek-bun.jpg

@sabinasocol

Ο κότσος είναι ένα χτένισμα που συνδυάζει την πρακτικότητα με την κομψότητα. Μπορεί να υπάρχουν διάφορες παραλλαγές κότσου, αλλά ο κότσος με το sleek εφέ είναι το απόλυτο hairstyle τα τελευταία χρόνια.

Αυτά είναι τα πιο μαλακά μαύρα μολύβια ματιών που δεν μουντζουρώνουν!

Headband

@@slipintostyle-short-hair.jpg

@slipintostyle

Το headband είναι από τα αξεσουάρ που αγαπούν τα Scandi girls καθώς ενισχύουν τη φυσική και κομψή αισθητική τους. Αν και απλό, μπορεί να προσθέσει μια μοναδική πινελιά στο συνολικό look. Ταιριάζει σε κάθε μήκος μαλλιών, ακόμα και στο κοντό καρέ.

Bubble ponytail

bubble-ponytail-@marenschia.jpg

@marenschia

Η bubble ponytail είναι ένα μοντέρνο και παιχνιδιάρικο χτένισμα που συνδυάζει κομψότητα και μπορεί να προσαρμοστεί με έναν πιο ανεπιτήδευτο τρόπο, διατηρώντας τα Scandi girls το signature στιλ τους.

Τα beach waves της Penélope Cruz ταιριάζουν και σε φθινοπωρινή περίσταση - Δες όλα τα tips

DPG Network