Cat eyes & nude χείλη: Η Chiara Ferragni έκανε το natural makeup που ταιριάζει σε όλες

Ευαγγελία Αλπίδου

@chiaraferragni

Αυτός ο συνδυασμός είναι διαχρονικός και κολακεύει όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ε, ναι λοιπόν! Υπάρχει ένα μακιγιάζ το οποίο ταιριάζει σε όλες. Και ποιο είναι αυτό; Το cat eye look με nude lips. Πρόκειται για έναν κλασικό συνδυασμό που ταιριάζει σε όλες, ανεξάρτητα από τύπο επιδερμίδας ή χρώμα μαλλιών.

Το cat eye look με το χαρακτηριστικό έντονο eyeliner, δημιουργεί ένα κομψό και ανορθωμένο βλέμμα που κολακεύει κάθε σχήμα ματιών. Είναι το eye look που κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο εκφραστικά. Τα cat eyes συνδυάζονται ιδανικά με nude χείλη γιατί διατηρούν μια ισορροπία στο πρόσωπο.

Αυτός ο συνδυασμός χαρίζει ένα φυσικό και σοφιστικέ στιλ που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, καθώς υπάρχουν πολλές διαφορετικές αποχρώσεις nude κραγιόν που μπορούν να αναδείξουν και να κολακεύσουν κάθε τόνο δέρματος. Το μακιγιάζ φαίνεται πιο φρέσκο και καθαρό με απόλυτο πρωταγωνιστή το cat eye look. Για extra λάμψη μπορείς να εφαρμόσεις επάνω από το nude κραγιόν ένα διάφανο lip gloss για ένα τέλειο γυαλιστερό φινίρισμα.

Αυτοί οι οροί φωτίζουν, συσφίγγουν το δέρμα και μειώνουν τις ρυτίδες -Θα «εθιστείς» όπως εμείς!

Αυτός ο συνδυασμός είναι διαχρονικός και κολακεύει όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας.

Το απόλυτο beauty combo!

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι το αγαπημένο beauty look της Chiara Ferragni. Ναι, είναι γεγονός! Η Chiara Ferragni βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, η πασίγνωστη influencer επισκέφτηκε την όμορφη πρωτεύουσα, για την παρουσίαση της πολυαναμενόμενης Chiara Ferragni make-up collection, στο πολυκατάστημα Notos στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό που κέντρισε όμως τις εντυπώσεις εκτός από την girly συλλογή, ήταν το natural makeup look της. Η Chiara, έκανε το απόλυτο beauty combo με το cat eye look και τα nude lips.

@chiaraferragni

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα καλύτερα nude κραγιόν που υπάρχουν στην αγορά. Έχουν απαλή υφή και τέλειο χρώμα που διαρκεί για ώρες, ενώ επίσης χαρίζουν ένα φυσικό juicy αποτέλεσμα.

5 stylish χτενίσματα που επιλέγουν τα Scandi girls με τα φθινοπωρινά outfits -Γίνονται σε χρόνο dt

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης