Ombré concealer: Το εύκολο hack που «εξαφανίζει» τους μαύρους κύκλους

Ευαγγελία Αλπίδου

@rosiehw

Θα χρειαστείς δύο αποχρώσεις υγρού ρουζ μία κόκκινη και μία ροζ, ένα ανοιχτό concealer και ένα λίγο πιο σκούρο. Λίγο μπλεντάρισμα και...voila!

Beauty hack που «εξαφανίζει» τους μαύρους κύκλους; Κι όμως, οι beauty lovers στο TikTok μας δείχνουν συνεχώς τα πιο ευφάνταστα tips ομορφιάς που κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά μας. Αυτή τη φορά, το hack που έχει γίνει viral στα social media, «απομακρύνει» τους μαύρους κύκλους και οποιοδήποτε σημάδι κούρασης.

Τι είναι το ombré concealer;

Πρόκειται για το ombré concealer. Όπως θα δεις και στο TikTok video που σου έχουμε παραθέσει παρακάτω, για τη συγκεκριμένη τεχνική θα χρειαστείς δύο αποχρώσεις υγρού ρουζ μία κόκκινη και μία ροζ, ένα ανοιχτό concealer και ένα λίγο πιο σκούρο. Πρώτα εφαρμόζεις στην εσωτερική γωνία την ανοιχτή απόχρωση concealer, ακολουθεί η ποιο σκούρα, στη συνέχεια το υγρό ροζ ρουζ και τέλος στην άκρη του ματιού το κόκκινο blush.

Αυτά είναι τα πιο μαλακά μαύρα μολύβια ματιών που δεν μουντζουρώνουν!

Με ένα beautyblender (σφουγγαράκι) ή ένα πινέλο ξεκινάς να κάνεις blending τις υφές μεταξύ τους, με ανοδική φορά προς τα επάνω. Τέλος, σταθεροποιείς το αποτέλεσμα με ένα setting powder και είσαι έτοιμη! Το συγκεκριμένο hack θα εξουδετερώσει τις διχρωμίες και τους μαύρους κύκλους σε χρόνο dt, ενώ επίσης θα φωτίσει το βλέμμα και θα απομακρύνει οποιοδήποτε σημάδι κούρασης.

Floating french nails: Το εναλλακτικό manicure που αγαπούν τα it girls -6 σχέδια για να επιλέξεις

Δες όλα τα βήματα στο παρακάτω TikTok video:

https://www.tiktok.com/@emilietommerberg/video/7264206330578160929

Δες τα προϊόντα που θα χρειαστείς:

Editor’s Choice: Τα προϊόντα που ξεχώρισα αυτή την εβδομάδα -Το αγαπημένο μου είναι το νέο primer

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης