Κορδέλα ή μαντήλι; 3 αξεσουάρ μαλλιών που φορούν τώρα it girls

Ευαγγελία Αλπίδου
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Οι fashionistas προσθέτουν στα μαλλιά τους κορδέλες δώρων και δημιουργούν κομψά και ρομαντικά χτενίσματα.

Τα it girls, θεωρούνται trendsetters στη μόδα και την ομορφιά. Και αυτό γιατί μέσα από τις street styles εμφανίσεις τους, καθορίζουν τις τάσεις της κάθε σεζόν.

Ως beauty addicts, το ενδιαφέρον μας είναι στραμμένο στα hairstyles που επιλέγουν στην καθημερινότητά τους και χαρίζουν extra φινέτσα στα outfits τους. Οι fashionstas συνδυάζουν περίτεχνα χτενίσματα με απλά ή ανεπιτήδευτα αξεσουάρ. Χτενίσματα που φαίνονται μεν περίπλοκα, αλλά ταυτόχρονα προσδίδουν μια φυσική ανεμελιά, όπως επιμελώς ατημέλητοι κότσοι και αλογοουρές που συνδυάζονται με στιλάτα αξεσουάρ μαλλιών και απογειώνουν ακόμα και το πιο απλό look.

Μέσα από τις street styles εμφανίσεις τους, βρήκαμε τα τρία αξεσουάρ μαλλιών που φορούν τώρα τα it girls και δημιουργούν τα πιο stylish hairstyles. Και όλα αυτά χωρίς τη χρήση θερμαντικών εργαλείων.

Θες πλούσια & μακριά μαλλιά; 5 tips για να μακρύνουν γρήγορα και φυσικά

Υφασμάτινη κορδέλα

Η sporty κορδέλα στα μαλλιά είναι το αξεσουάρ που έγινε δημοφιλές μέσα από τα αθλητικά και casual looks λόγω της λειτουργικότητα της. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η υφασμάτινη κορδέλα έχει γίνει τάση και εκτός γυμναστηρίου. Τα it girls την επιλέγουν με casual ρούχα ή ακόμα και με streetwear outfits για μια πιο μοντέρνα εμφάνιση.

Κορδέλες & XL πλεξούδες

Οι fashionstas επιλέγουν τα πιο περίτεχνα hairstyles. Τις έχουμε δει να προσθέτουν στα μαλλιά τους κορδέλες δώρων και να δημιουργούν κομψά και ρομαντικά χτενίσματα. Έτσι, βλέπουμε με απλά αξεσουάρ να αναβαθμίζουν την κλασική πλεξούδα και να δημιουργούν ένα ultra iconic beauty look.

Μεταξωτό μαντήλι

Το μεταξωτό μαντήλι εκτός το ότι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη τις bad hair days σου, θα αναβαθμίσει σε χρόνο ρεκόρ την κλασική αλογοουρά και τον κότσο σου.

Κοντό καρέ: 5 διαφορετικά στιλ για να το τολμήσεις τώρα - Το princess bob είναι το αγαπημένο μας

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης