Στην 1η φωτογράφηση μετά το διαζύγιο η Jlo έδειξε το αληθινό της πρόσωπο και στο look που επέλεξε

Ευαγγελία Αλπίδου

Η Jlo έβαψε τα μαλλιά της ασπρόμαυρα για τη φωτογράφηση που έκανε στο περιοδικό «Interview».

Η Jennifer Lopez άνοιξε την καρδιά της για πρώτη φορά μετά τον χωρισμός της στην Nikki Glaser και στο ξένο περιοδικό «Interview», χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα του πρώην συζύγου της, Ben Affleck.

Μετά από τα συγκινητικά λόγια της, για τη μοναξιά και τις δυσκολίες που βίωσε η ίδια από μικρό παιδί, ακολούθησε η φωτογράφηση του περιοδικού Interview με την Jlo να δείχνει τον αληθινό εαυτό της και την pure ομορφιά της. Η Jennifer, μετά από 30 χρόνια... είναι single και super εντυπωσιακή!

Όλες θέλουν να αντιγράψουν τις ψεύτικες φακίδες από glitter της Taylor Swift

Πρέπει να είμαι ικανή να νιώσω χαρά και ευτυχία μόνη μου. Το να είμαι σε μια σχέση δεν με καθορίζει. Δεν μπορώ να αναζητώ την ευτυχία σε άλλους ανθρώπους. Πρέπει να έχω την ευτυχία μέσα μου.

Πιο συγκεκριμένα, η πασίγνωστη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με μία χρυσαφένια, μελί απόχρωση μαλλιών που κολάκευε τέλεια την σταρένια επιδερμίδα της, ενώ παράλληλα φώτιζε ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

@interviewmag

Το natural μακιγιάζ της χάριζε την τέλεια ισορροπία με το hair look της, χαρίζοντας extra λάμψη στο ζεστό, καραμελένιο χρώμα των μαλλιών της. Η Lopez δεν άφησε τίποτα στην τύχη του! Τα άκρα της ήταν περιποιημένα και κομψά, έχοντας μία διακριτική nude απόχρωση που ταίριαζε με όλα τα outfits που επέλεξε να φορέσει.

@interviewmag

Ο Tom Bachic, ήταν ο nail expert που επιμελήθηκε -όπως και κάθε φορά- το μανικιούρ της αγαπημένης Jlo. Το σχήμα που χάρισε στα άκρα της, ήταν τα ballerina nails, ένα τολμηρό και δυναμικό mani που έκανε τα δάχτυλα να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά. Τέλος, το nude βερνίκι είναι huge τάση κάθε εποχή, καθώς είναι μία ουδέτερη απόχρωση που ταιριάζει με όλα τα χρώματα, αλλά αναδεικνύει το ίδιο τέλεια και όλες τις επιδερμίδες.

Η Jlo έβαψε τα μαλλιά της ασπρόμαυρα;

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες και υιοθέτησε τις πιο φωτεινές ανταύγειες

@interviewmag

Σε μία από τις φωτογραφήσεις που έκανε για το περιοδικό Interview, η Jlo φαίνεται να έβαψε τα μαλλιά της ασπρόμαυρα. Πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκε με ένα πλατινέ ξανθό και με μαύρες οριζόντιες γραμμές που χάριζαν ένα zebra εφέ σε όλο το look. Το μακιγιάζ της ήταν σε bronze αποχρώσεις με τα glossy χείλη της να χαρίζουν μία glam πινελιά στο beauty look της.

Στην παρακάτω gallery θα δεις όλη τη φωτογράφηση της Jlo στο ξένο περιοδικό Interview:

Ακμή στην πλάτη; Τα λάθη που κάνεις και πώς να την αντιμετωπίσεις

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης