4 must αξεσουάρ που επιλέγουν τα it girls για τα χτενίσματά τους -Το μαντήλι είναι το αγαπημένο τους

Ευαγγελία Αλπίδου
4 must αξεσουάρ που επιλέγουν τα it girls για τα χτενίσματά τους -Το μαντήλι είναι το αγαπημένο τους
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Το μεταξωτό μαντήλι είναι ένα multitasker αξεσουάρ με το οποίο μπορείς να στολίσεις την τσάντα σου, να το φορέσεις σαν ζώνη, ακόμα και να δημιουργήσεις τα πιο περίτεχνα hairstyles. 

Για την ανεπανάληπτη ματιά των fashionistas γύρω από τον κόσμο της μόδας έχουμε μιλήσει πολλές φορές και θα ξανά μιλήσουμε... Καθημερινά, η ροή μας στα social media πλημμυρίζει από reels και posts με τα it girls να παραδίδουν μαθήματα στιλ, αλλά και beauty tips τα οποία θέλουμε αμέσως να αντιγράψουμε.

Οι fashionistas φημίζονται για τα δημιουργικά και iconic outfits που επιλέγουν στις street styles εμφανίσεις τους, αλλά και για τα περίτεχνα hairstyles με τα οποία ολοκληρώνουν το κάθε look τους. Χτενίσματα που μπορεί να φαίνονται ιδιαίτερα δύσκολα να τα πετύχεις, αλλά στην πραγματικότητα μπορείς να τα κάνεις ακόμα κι εσύ μόνη στο σπίτι σου, με αξεσουάρ που έχεις μέσα στην ντουλάπα σου. -Για παράδειγμα, σίγουρα θα έχεις ένα ξεχασμένο μεταξωτό μαντήλι μέσα στο συρτάρι του boudoir σου.

Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να επιστρατεύσεις όλα τα αξεσουάρ, -ναι, ακόμα κι εκείνο που έχεις να φορέσεις από το πρώτο έτος της σχολής- να βάλεις λίγο φαντασία και να δημιουργήσεις χτενίσματα που κάθε φορά που θα κοιτάς τα μαλλιά σου στον καθρέφτη, θα σου φτιάχνει η διάθεση.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τα αγαπημένα αξεσουάρ μαλλιών των it girls. Ρίξε μία ματιά...

Καραμελένιο καστανό ή bitter σοκολατί: 6 χρώματα μαλλιών ιδανικά για το φθινόπωρο

Κορδέλα

1728501452609-427738543-Paris-str-S25-3258.jpg

Η κορδέλα στα μαλλιά χαρίζει μία κομψή και ρομαντική πινελιά σε όλη την εμφάνιση. Με την κορδέλα μπορείς να στολίσεις ponytails, πλεξούδες και buns και να χαρίσεις ένα level up στο καθημερινό χτένισμά σου. Είναι ένα αξεσουάρ που μπορείς να προσαρμόσεις τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά μαλλιά.

Μεταξωτό μαντήλι

Paris-str-S25-3247.jpg

Το μεταξωτό μαντήλι υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Είναι ένα multitasker αξεσουάρ με το οποίο μπορείς να στολίσεις την τσάντα σου, να το φορέσεις σαν ζώνη, ακόμα και να δημιουργήσεις τα πιο περίτεχνα hairstyles. Επίσης, το μαντήλι θεωρείται ιδανική επιλογή για να καμουφλάρεις τα μαλλιά σου τις bad hair days.

Huge καπέλο

Paris-str-S25-3165.jpg

Τα huge καπέλα είναι super iconic! Είναι κομψά, θηλυκά και μπορούν να απογειώσουν ακόμα και το πιο casual outfit. Τα καπέλα εκτός το ότι προστατεύουν τα μαλλιά από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιο -ναι, ακόμα και τον χειμώνα- χαρίζουν αβίαστο στιλ και φινέτσα.

Κορδέλα ή headband

Paris-str-S25-2937.jpg

Οι υφασμάτινες κορδέλες και οι στέκες που φορούσαμε στα 90s έχουν κάνει ένα δυναμικό comeback τα τελευταία χρόνια. Είναι το αξεσουάρ που μπορεί να σε συντροφεύσει από το πρωί ως το βράδυ, χαρίζοντας μία coolness διάθεση στα outfits σου.

Καμένο πορτοκάλι, brown chocolate και δαμασκινί είναι τα κραγιόν που πρέπει να φορέσεις τώρα

DPG Network