La Dolce Vita: Το νέο pixie κούρεμα είναι εμπνευσμένο από δεκαετία του 60' και είναι huge τάση τώρα

Ευαγγελία Αλπίδου

@taylor_hill

Είναι ένα ανδρόγυνο και τολμηρό look που εκπέμπει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

Ναι, είναι γεγονός! Καθημερινά, εμφανίζονται νέα trends που είτε έρχονται να «ταράξουν» τα συνηθισμένα είτε να φέρουν στο προσκήνιο τις τάσεις του παρελθόντος πιο σύγχρονες και ανανεωμένες.

Ως beauty addicts, βλέπουμε κουρέματα από τα 70s όπως είναι το τολμηρό wolfy shag να δημιουργούν ένα rock και ανεπιτήδευτο στιλ, αλλά και χτενίσματα με extra όγκο που θυμίζουν τα hairstyles των παλιών stars όπως είναι η αγαπημένη Marilyn Monroe και η Brigitte Bardot.

Με αφορμή λοιπόν την αναδρομή στα trends του παρελθόν, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα άρθρο για το νέο pixie haircut που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των beauty lovers τον τελευταίο καιρό στα social media. Πρόκειται για το La Dolce Vita haircut!

Η Tyla υιοθέτησε το «La Dolce Vita» κούρεμα

@lacyredway

Το La Dolce Vita είναι ένα κούρεμα εμπνευσμένο από τους Ιταλούς επιχειρηματίες της δεκαετίας του 60'. Είναι ένα ανδρόγυνο και τολμηρό look που χαρίζει μία αυστηρή πινελιά στην εμφάνιση. Ωστόσο, ο συνδυασμός με χρυσά ή silver hair accessories δημιουργεί μία κομψή και μοντέρνα εμφάνιση που εκπέμπει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

Ουσιαστικά, είναι ένα pixie cut με έντονες άκρες και χωρίστρα στο πλάι. Το συγκεκριμένο hairstyle έγινε αμέσως viral καθώς δεν απαιτεί ιδιαίτερο styling -αρκεί να προσθέσεις ένα hair spray με τα δάχτυλά σου- ενώ επίσης, μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε περίσταση αναδεικνύοντας τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι scroll down... Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά hair inspo που θα σου χαρίσουν απλόχερα έμπνευση για το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο. Enjoy queen!

Αντίο sleek bun! 3 stylish χτενίσματα για να ανανεώσεις τον κλασικό κότσο σου

La Dolce Vita hair inpo:

@halleybrisker

Επιμελώς ατημέλητο look για μία πιο coolness εμφάνιση.

@taylor_hill

Με glossy εφέ για πιο glam περιστάσεις.

@lirisaw

Hair clips για μία πιο ρομαντική εμφάνιση.

@jourdandunn

Ελαφρώς wavy χωρίστρα στο πλάι για extra όγκο και κίνηση.

Power bob, wolfy shag και 90s it girl cut είναι τα κουρέματα που αξίζει να τολμήσεις τώρα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης