Τα μαλλιά μεσαίου μήκους της Φαίης Σκορδά πηγαίνουν σε όλες, όπως και το φθινοπωρινό manicure της

Τα μαλλιά μεσαίου μήκους της Φαίης Σκορδά πηγαίνουν σε όλες, όπως και το φθινοπωρινό manicure της

@fayskorda

Η Φαίη Σκορδά μας δείχνει πώς να αναβαθμίσουμε το κλασικό κόκκινο βερνίκι.

Αν διαβάζεις την beauty στήλη μας εδώ στο Queen.gr, θα γνωρίζεις ότι τα μαλλιά μεσαίου μήκους είναι από τα πιο κολακευτικά κουρέματα, καθώς ταιριάζουν σε όλες.

Τα μαλλιά μεσαίου μήκους δεν είναι ούτε πολύ κοντά, ούτε πολύ μακριά. Το μήκος τους κυμαίνεται πάνω-κάτω στο ύψος της κλείδας, κάνοντάς το το ιδανικό κούρεμα για να πετύχεις πολλά και διαφορετικά hairstyles. Για να καταλάβεις, μπορείς να το συνδυάσεις μαζί με curtain bangs ή αφέλειες, ακόμα και με έντονα layers τα οποία θα χαρίσουν έξτρα όγκο και κίνηση στις άκρες σου.

Soft smokey eyes & wet look: Η Kristen Bell μας χαρίζει έμπνευση για τα beauty looks

Η Φαίη Σκορδά, έχει υιοθετήσει το συγκεκριμένο haircut από την πρώτη στιγμή, ξεκινώντας τη νέα σεζόν με το πιο fresh και ανανεωμένο look. Ουσιαστικά, είναι ένα μακρύ καρέ με layers.

Η Φαίη αναβαθμίζει το κλασικό κόκκινο μανικιούρ

463187309_466265292430290_5892544366274464736_n.jpg

@fayskorda

Εκτός, από τα μαλλιά μεσαίου μήκους που υιοθέτησε στην εμφάνισή της μετά τους καλοκαιρινούς μήνες, η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού επέλεξε το πιο chic φθινοπωρινό μανικιούρ που ταιριάζει σε όλες.

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε για το mani της ένα βουργουνδί βερνίκι. Το βουργουνδί είναι μια ζεστή απόχρωση ανάμεσα στο μπορντό και το κόκκινο και έχει τη δυνατότητα να χαρίζει μία quiet luxury στην εμφάνισή. Ξεκίνησε πρώτα από τις πασαρέλες και στη συνέχεια πέρασε στα beauty trends με τα dark cherry lips και το burgundy manicure να είναι super trending επιλογές.

https://www.instagram.com/p/DAbSXtIsfvH/

Μπορεί να αγαπάς το κόκκινο βερνίκι, όπως εγώ, καθώς είναι μία all time classic επιλογή, αλλά αν θες να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, το βουργουνδί μανικιούρ είναι μία μικρή αλλαγή που θα κάνει τόσο μεγάλη διαφορά στα εκτυφλωτικά σκούρα κόκκινα νύχια σου! Τα κόκκινα νύχια είναι all time classic επιλογή και φέτος αναβαθμίζονται!

Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλες τις φωτογραφίες με το μακρύ καρέ και το μοντέρνο manicure της αγαπημένης Φαίης Σκορδά. Ρίξε μία ματιά...

Η Hailey Bieber επανέφερε τα «glazed donut nails» σε μία πιο γλυκιά και ζεστή απόχρωση

DPG Network