Liquid Brunette: Το νέο καστανό χρώμα χαρίζει glowy effect και κολακεύει όλους τους τόνους δέρματος

Ευαγγελία Αλπίδου

@juliesfi

Πρόκειται για μια απόχρωση καστανού που έχει πλούσιες, ζωντανές ανταύγειες -οι οποίες όμως δεν φαίνονται- και μια γυαλιστερή εμφάνιση που προσφέρει στα μαλλιά βάθος και κίνηση.

Τι να διαλέξεις, λοιπόν, τώρα; Το platinum blonde, το blonde καστανό ή το liquid brunette που ήδη έχουν λατρέψει οι stars του Hollywood- ανάμεσά τους οι Kaia Gerber, Zendaya, Lily Collins και Emily Ratajkowski. Νομίζω πήρε την απάντησή σου...

Ποιο είναι λοιπόν το νέο καστανό που υιοθετούν τώρα όλες οι stars; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Τι είναι το «Liquid Brunette»

@kaiagerber

Τα μαλλιά χαρακτηρίζονται ως «liquid» όταν έχουν μια ιδιαίτερη απαλή υφή και λάμψη που τα καθιστά να φαίνονται ακόμα πιο ζωντανά. Το «liquid brunette» είναι μια απόχρωση καστανού που έχει πλούσιες, ζωντανές ανταύγειες -οι οποίες όμως δεν φαίνονται- και μια γυαλιστερή εμφάνιση που προσφέρει στα μαλλιά βάθος και κίνηση. Αυτή η απόχρωση ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες με ζεστούς ή ουδέτερους τόνους επιδερμίδας, καθώς και σε όσες θέλουν να προσθέσουν ένα μοντέρνο και κομψό στοιχείο στην εμφάνισή τους.

Λαχταριστό σοκολατί και icy platinum blonde είναι τα χρώματα μαλλιών για το φθινόπωρο

@zendaya

Το λαμπερό καστανό μπορεί να υιοθετηθεί κυρίως από γυναίκες που έχουν ήδη καστανά ή φυσικά σκούρα μαλλιά και θέλουν ένα glowy εφέ στα μήκη τους. Οι μελαχρινές, λόγω της πιο σκούρας βάσης τους, μπορούν να το ενσωματώσουν πιο εύκολα στην εμφάνισή τους, καθώς η μετάβαση θα είναι πιο απαλή. Ωστόσο, ακόμα και οι ξανθές μπορούν να το δοκιμάσουν, με την προϋπόθεση ότι έχουν τη σωστή βάση. Βέβαια, αυτά θα στα πει καλύτερα ο κομμωτής σου, για να βρείτε μαζί την κατάλληλη απόχρωση που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και θα γίνει ένα με τον τόνο του δέρματός σου.

Πώς θα διατηρήσεις τη λάμψη τους

@emrata

Για να διατηρήσουν τα κάστανα μαλλιά τη λάμψη τους, επίλεξε τα κατάλληλα σαμπουάν -χωρίς θειικά άλατα- και conditioner ενυδάτωσης. Επίσης, μία μάσκα μαλλιών μία φορά την εβδομάδα θα τους χαρίσει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση. Προσοχή! Επίλεξε προϊόντα styling για προστασία από τη θερμότητα. Με αυτά τα προϊόντα, τα μαλλιά σου θα παραμείνουν λαμπερά και υγιή!

Long hair: 4 iconic χτενίσματα για περιποιημένα looks από την πιο στιλάτη influencer του Instagram

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης