Νεσεσέρ τριημέρου: Eye patches, concealer και αντηλιακή είναι τα essentials που πρέπει να έχεις μαζί

Ευαγγελία Αλπίδου
Νεσεσέρ τριημέρου: Eye patches, concealer και αντηλιακή είναι τα essentials που πρέπει να έχεις μαζί

@matildadjerf

Λίγο το ξενύχτι, το αλκοόλ και η κούραση και τσουπ... οι μαύροι κύκλοι. Το concealer θα σε βοηθήσει να πεις «goodbye» στο πρήξιμο και τις δυσχρωμίες κάτω από τα μάτια.

Αν είσαι από τις τυχερές που θα «αποδράσουν» το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου τότε αυτό το άρθρο είναι για εσένα. Ξαφνικά, κανόνισες με την παρέα, τις φίλες ή την οικογένειά σου να φύγεις το ΣΚ... Και ενώ έχεις βρει τα outfits που θα πάρεις μαζί, μένει να οργανώσεις το νεσεσέρ σου. Αν είσαι σαν κι εμένα και έχεις τρία διαφορετικά νεσεσέρ -ένα για τα καλλυντικά, ένα για τα προϊόντα περιποίησης και ένα hair sprays- όπως καταλαβαίνεις δεν μπορείς και δεν χρειάζεται να φορτώσεις όλα τα πράγματα στο σακίδιό του weekend. Τι όμως πρέπει να πάρεις από όλα αυτά μαζί σου;

Μην ανησυχείς! Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ... Λοιπόν, πάρε το αγαπημένο σου floral νεσεσέρ και πήγαινε στο boudoir που έχεις όλα τα καλλυντικά και τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σου. Είσαι έτοιμη;

462150405_1248633189505310_5591986523286164767_n.jpg

@matildadjerf

Τα beauty essentials του τριημέρου

Bioten-Eye-Patches-Hyaluronic-Gold.jpg

BIOTEN, EYE PATCHES HYALURONIC GOLD

Τα eye patches θα δώσουν φρεσκάδα στο βλέμμα και την επιδερμίδα κάτω από τα μάτια, απομακρύνοντας οποιοδήποτε σημάδι κούρασης. Αφού αφαιρέσεις τα eye patches, εφάρμοσε την κρέμα ματιών, λίγο concealer και... οι μαύροι κύκλοι θα είναι παρελθόν!

L'-ORELA-PARIS-True-Match-Radiant-Serum-Concealer.jpg

L' ORELA PARIS, TRUE MATCH RADIANT SERUM CONCEALER

Το concealer θα είναι το «hero piece» του τριημέρου σου. Το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών είναι πάρα πολύ λεπτό και ευαίσθητο με αποτέλεσμα να φαίνονται τα πάντα... Λίγο το ξενύχτι, το αλκοόλ και η κούραση και τσουπ... οι μαύροι κύκλοι. Το concealer θα σε βοηθήσει να πεις «goodbye» στο πρήξιμο και τις δυσχρωμίες κάτω από τα μάτια.

1729767820247-476242574-MARIO-BADESCU-Caffeine-Eye-Cream.jpg

MARIO BADESCU, CAFFEINE EYE CREAM

Η κρέμα ματιών δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ του τριημέρου. Επίλεξε μία κρέμα ματιών με καφεΐνη. Η καφεΐνη διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στην αναζωογόνηση της περιοχής γύρω από τα μάτια. Είναι το προϊόν που θα σου χαρίσει ένα ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα.

LANCOME-HYPNOSE-MASCARA.jpg

LANCÔME HYPNOSE MASCARA

H mascara θα αναδείξει το κουρασμένο βλέμμα σου σε χρόνο dt.

CAUDALIE-Vinosun-Protect-High-Protection-Invisible-Stick-SPF50.jpg

CAUDALIE, VINOSUN PROTECT HIGH PROTECTION INVISIBLE STICK SPF50

Αυτή η αντηλιακή σε στικ θα σου χαρίσει ένα ομοιόμορφο, λαμπερό δέρμα. Το στικ θα σε βοηθήσει να κάνει touch up καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να χαλάσει το μακιγιάζ σου.

Moroccanoil-Dry-Shampoo-Light-Tones.jpg

MOROCCANOIL DRY SHAMPOO LIGHT TONES

Το dry shampoo είναι απαραίτητο! Αν μια μέρα δεν προλάβεις να λουστείς, αυτό το hair spray θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

ARMANI-BEAUTY-PRISMA-GLASS-03-HONEY-GLEAM.jpg

ARMANI BEAUTY, PRISMA GLASS 03 HONEY GLEAM

Το lip gloss θα χαρίσει λάμψη στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου με μία μόνο κίνηση. Μπορείς να το εφαρμόσεις επάνω από οποιαδήποτε απόχρωση κραγιόν και να δημιουργήσεις σε χρόνο ρεκόρ ένα glam makeup look.

Μετάβαση στη χειμερινή skincare routine: Τα 4 βήματα για να ακολουθήσουμε σύμφωνα με την ειδικό

DPG Network