Αναρωτιέσαι τι κοινό μπορεί να έχουμε με την Negin Mirsalehi; Τα αντηλιακά μας είναι… ελληνικά!

Αναρωτιέσαι τι κοινό μπορεί να έχουμε με την Negin Mirsalehi; Τα αντηλιακά μας είναι… ελληνικά!

Τα αγαπημένα αντηλιακά της influencer και founder των gisou είναι ελληνικά και τυχαίνει να έχουμε summer εμμονή μαζί τους!

Η Negin Mirsalehi είναι ένα από τα girl crushed μας εδώ στο beauty department και ακόμη κι αν δεν γνωρίζεις ακριβώς την πορεία της, ένα είναι το σίγουρο: Έχεις πέσει, έστω και μία φορά, σε κάποια φωτογραφία της στο Instagram, κάνοντας zoom in στα πλούσια μακριά μαλλιά της και φυσικά, στην αψεγάδιαστη επιδερμίδα της.

Αλλά ας περάσουμε στο θέμα μας! Τι κοινό μπορεί να έχουμε εμείς μαζί της; Όπως σου αποκαλύψαμε και στον τίτλο μας (δεν αντέξαμε), το κοινό με την Negin είναι η αγάπη μας για τα ίδια αντηλιακά, τα αντηλιακά Laouta. Διότι «υπόσχονται» να κάνουν την επιδερμίδα μας λαμπερή και χρυσαφένια, ειδικά φέτος που έρχονται με μία νέα μυρωδιά εμπνευσμένη από τα ελληνικά ροδάκινα.

Picture2.jpg

Μπορεί λοιπόν, να σου έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για αυτό το ελληνικό, φυσικό Brand που αγαπάμε, σήμερα όμως, θα μιλήσουμε για τη νέα σειρά αντηλιακής προστασίας, η οποία έχει γίνει η summer εμμονή μας, αναδεικνύοντας τον πιο… peachy χαρακτήρα μας.

Αν έπρεπε άλλωστε, να επιλέξεις τη χαρακτηριστική «μυρωδιά» κάθε καλοκαιριού σου, ποια θα ήταν αυτή; Η αλμύρα της θάλασσας; Τα μοναδικά φυτικά εκχυλίσματα και θρεπτικά έλαια που περιέχει το αντηλιακό σου και σου δίνουν το juicy peachy χρώμα που ψάχνεις ή μήπως, το ροδάκινο που αποτελεί «πρωταγωνιστή» στα καλοκαιρινά απογεύματα στο μπαλκόνι και παραμένει σαν σταθερά στις στιγμές σου; Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, μιας και το φετινό καλοκαίρι μπορείς να τα έχεις όλα στο μπουκάλι του αντηλιακού σου!

https://www.instagram.com/reel/C60e-S4IiKr/

To βελούδινο άγγιγμα που αισθάνεσαι μόλις πιάσεις στα χέρια σου ένα ζουμερό ροδάκινο, το σαρκώδες εσωτερικό και η peachy λαμπερή απόχρωσή του, είναι αυτά που «συνθέτουν» την αφετηρία των καλοκαιρινών στιγμών μας. Ωστόσο, υπάρχει και κάτι ακόμα που «πρωταγωνιστεί» στο καλοκαιρινό μας λεξιλόγιο: Το αντηλιακό. Το αγαπημένο μας brand περιποίησης Laouta, λοιπόν, έκλεισε στα μοναδικά μπουκάλια των αντηλιακών του το αξεπέραστο άρωμα των ελληνικών ροδάκινων και έρχεται να δροσίσει τις μέρες μας, χαρίζοντας μας αξεπέραστη αντηλιακή προστασία, μεταξένιο δέρμα και χρυσαφένιο μαύρισμα.

Picture3.jpg

A summer experience

Από την πρώτη στιγμή που πιάσαμε στα χέρια μας τα πιο peachy, αισθησιακά αντηλιακά της αγοράς ξέραμε ότι κρατάμε κάτι super special. Από το μοναδικό μπουκάλι ως και τις απολαυστικές υφές, τα αντηλιακά Laouta δεν περιορίζονται στην αποτελεσματική προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας, αλλά προσφέρουν μία summer εμπειρία.

Picture5.jpg

Από τη μία, έχουμε το Sun Mist SPF 30 με φυσικό άρωμα ροδάκινο, είναι ένα λεπτόρρευστο αντηλιακό νερό με υψηλό δείκτη προστασίας, που ψεκάζει απευθείας στο δέρμα, χωρίς να το βαραίνει και χωρίς να κολλάει. Έχει υπέροχη, cooling σύσταση που «ξεδιψά» το δέρμα και παράλληλα το δροσίζει και αυτό οφείλεται στην πλούσια σύνθεσή του με φυσικά συστατικά. Ποια είναι αυτά; Το έλαιο ιπποφαούς, η αλόη και η πανθενόλη, τα οποία δημιουργούν ένα φυσικό, ενυδατικό κοκτέιλ για προστασία και φροντίδα κάτω από τον ήλιο. Δεν είναι καθόλου παράλογο λοιπόν, το ότι το λατρεύει κάθε beauty lover εκεί έξω! Συνεχίζουμε όμως….

Picture4.jpg

Από την άλλη, summer layering χωρίς λάδι μαυρίσματος… δεν γίνεται. Για αυτό, το Beach body oil peach SPF6, το -best- seller- φυτικό λάδι έρχεται να ενυδατώσει και να προστατεύσει το δέρμα μας από την ηλιακή ακτινοβολία (UVA, UVB), προσφέροντάς μας, παράλληλα, χρυσαφένιο μαύρισμα μεγάλης διάρκειας. Πώς; Εννοείται χάρη στην πλούσια σύνθεσή του από μοναδικά, ελληνικά, φυτικά εκχυλίσματα και θρεπτικά έλαια που κάνουν την υφή του αισθησιακή και μοναδικά λαμπερή. Το έλαιο ιπποφαούς που περιέχει, διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε καροτενοειδή, ό, τι χρειαζόμαστε δηλαδή για βαθύ μαύρισμα. Έπειτα, οι βιταμίνες C, A και E, προσφέρουν πανίσχυρη αντιοξειδωτική προστασία. Ακόμα, το φυτικό σύμπλεγμα με μείγμα καλέντουλας, κόκκινου πιπεριού και Αλκάνας, επιταχύνει το μαύρισμα και προσφέρει βαθύ, μπρούντζινο χρώμα που διαρκεί. Δεν τελειώσαμε όμως! Είπαμε, έχουμε summer εμμονή…

Picture6.jpg

Δεν θα μπορούσαμε να μην μιλήσουμε για τη λάμψη που χαρίζει το Beach body oil peach SPF6. Με μόλις μερικές σταγόνες, το πλούσιο αυτό αντηλιακό έλαιο, κάνει την επιδερμίδα να ακτινοβολεί. Βλέπεις, η σύνθεσή του δεν περιορίζεται μόνο στην προστασία και την φροντίδα, αλλά και στην βελτίωση της όψης της επιδερμίδας. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν γιατί μιλάμε για μία summer εμπειρία και όχι απλώς ένα αντηλιακό.

Picture7.jpg

Συνδυαστικά, το cooling εφέ του Sun Mist SPF 30 με φυσικό άρωμα ροδάκινο και η πλούσια, αισθησιακή υφή του Beach body oil peach SPF6, κάνουν κάθε ημέρα κάτω από τον ήλιο (και το καλοκαίρι είναι πολλές) να μοιάζει με self-care summer εμπειρία τυλιγμένη στο ζουμερό άρωμα του ροδάκινου. Γι’ αυτό έχουν γίνει η summer εμμονή μας!

Have a juicy, peachy summer

Me τα νέα αντηλιακά προϊόντα της Laouta -Sun Mist SPF 30 με φυσικό άρωμα ροδάκινο και Beach body oil peach SPF6, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τα ανακινήσουμε καλά και να «χαθούμε» την peachy μυρωδιά του ελληνικού καλοκαιριού, μέχρι να έρθει ο Αύγουστος και οι διακοπές.

Picture8.jpg

Αναζήτησέ τα στο e-shop του brand, αλλά και στα φυσικά σημεία πώλησης της Laouta σε Ελλάδα και Κύπρο και ανακάλυψε όλη τη γκάμα περιποίησης… Όπως έκανε και η Negin. Και φυσικά μην παραλείψεις να κάνεις Like στον επίσημο λογαριασμό @laoutashop στο Instagram και follow στον λογαριασμό @laoutashop στο TikTok για ατελείωτο beauty inspo.