Jenna Ortega: Δες πώς θα αντιγράψεις το bronze makeup που επέλεξε στο κόκκινο χαλί

Ευαγγελία Αλπίδου
Jenna Ortega: Δες πώς θα αντιγράψεις το bronze makeup που επέλεξε στο κόκκινο χαλί

(Photo by John Phillips/Getty Images for Warner Bros. Pictures)

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ μπορείς να το επιλέξεις με τα office looks, σε meetings, αλλά και στις night out εμφανίσεις το ΣΚ.

Το Φεστιβάλ Βενετίας 2024 έχει ξεκινήσει και ήδη έχουμε ξεχωρίσει τις αγαπημένες μας εμφανίσεις στο red carpet. Η Angelina Jolie με το earthy look της, η Úrsula Corberó με το κόκκινο φόρεμα με την υπογραφή του ιταλικού οίκου Bottega Veneta και η Jenna Ortega με το double colors custom-made φόρεμα της σχεδιάστριας Harris Reed που επέλεξε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας Beetlejuice, ήταν μερικές από τις εμφανίσεις που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον.

(Photo by Daniele Venturelli/WireImage)

Η ταινία ««Beetlejuice» του 1988 είναι μία κωμωδία που απέφερε συνολικά 74,7 εκατομμύρια δολάρια από εισπράξεις στις ΗΠΑ και έλαβε Όσκαρ στην κατηγορία «Μακιγιάζ και Κομμώσεις».

Η νεαρή ηθοποιός, Jenna Ortega, επέλεξε ένα bronze makeup για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί. Συγκεκριμένα, τα μαλλιά της τα είχε ίσια προς τα πίσω με χωρίστρα στο πλάι, κάνοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου και το μακιγιάζ της να φαίνονται ακόμα περισσότερο. Για τα μάτια, επέλεξε ένα eyeliner για έντονο cat eye look, μία peachy απόχρωση στο ρουζ και για τα χείλη ένα καφέ κραγιόν που χάριζε την τέλεια ισορροπία με το υπόλοιπο μακιγιάζ.

7 αρώματα που μυρίζουν ζεστασιά για τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου - Θα πάθεις εμμονή!

(Photo by Neil Mockford/FilmMagic)

Οι bronze αποχρώσεις ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας και ανήκουν στην ίδια χρωματική παλέτα με τα ρούχα της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας. Το μακιγιάζ, λοιπόν, της Jenna Ortega μπορείς να το επιλέξεις με τα office looks, σε meetings ακόμα και στις night out εμφανίσεις.

Editor's tips: Το «κλειδί» για ένα λαμπερό μακιγιάζ είναι η επιδερμίδα. Γι' αυτό φρόντισε η βάση σου να είναι βαθιά ενυδατωμένη και το foundation που θα επιλέξεις ελαφρύ ώστε να κάνει το δέρμα σου να φαίνεται ότι σφύζει από υγεία.

Φεστιβάλ Βενετίας: Όλες οι glam εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που άφησαν εποχή

Τα προϊόντα για να πετύχεις το μακιγιάζ της Jenna:

Φεστιβάλ Βενετίας 2024: Micro αφέλειες και φλογερά χείλη οι τάσεις που ξεχώρισαν στο red carpet