Ξέχνα τον τρόπο που έκανες το contouring! Αυτό είναι το νέο hacκ για τέλεια κοψίματα στα ζυγωματικά

Ευαγγελία Αλπίδου
Ξέχνα τον τρόπο που έκανες το contouring! Αυτό είναι το νέο hacκ για τέλεια κοψίματα στα ζυγωματικά
Filippo Fortis/launchmetrics.com/spotlight

Με τη βοήθεια των makeup artists μπορείς να πετύχεις τα τέλεια κοψίματα που έχουν τα super models στα catwalks.

Το contouring είναι η τεχνική στο μακιγιάζ που μπορεί να «μεταμορφώσει» το σχήμα του προσώπου. Με δύο απλές κινήσεις μπορεί να σμιλέψει τα ζυγωματικά και να κάνει ένα φυσικό face lift.

Οι beauty lovers και οι makeup experts καθημερινά μας «συστήνουν» νέα tips με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε εύκολα και γρήγορα natural μακιγιάζ σαν επαγγελματίες makeup artists. Μπορεί να μην έχουμε όλες τα τέλεια κοψίματα που έχουν τα super models στα catwalks, αλλά με τη βοήθεια των ειδικών, πλέον μπορούμε να τα πετύχουμε.

Ορός με Βιταμίνη C: Το προϊόν που χρειάζεται η επιδερμίδα σου μετά τις διακοπές

Τα σωστά βήματα για τέλεια ζυγωματικά

Erziak-HC-bks-F24-019.jpg

Ήρθε η ώρα να ξεχάσουμε τον τρόπο με τον οποίο τοποθετούσαμε το stick του contouring επάνω στα ζυγωματικά. Το νέο hack που μας δείχνουν οι experts εφαρμόζεται ακριβώς κάτω από τα «μήλα». Όπως θα δεις και στο video που έχουμε παραθέσει παρακάτω, τοποθετείς το stick με τέτοιον τρόπο, δημιουργώντας ένα ημικύκλιο που ξεκινάει κάτω από τα ζυγωματικά φτάνει μέχρι το πιγούνι και ολοκληρώνεται στο πίσω μέρος της γνάθου (κοντά στα αυτιά).

Ακολούθησε ένα-ένα τα steps:

https://www.instagram.com/reel/C-tGzDhBYDx/

Olive manicure: Το πράσινο χρώμα της ελιάς είναι η νέα τάση του φθινοπώρου

Για το contouring μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε προϊόντα σε μορφή πούδρας είτε σε στικ. Ωστόσο, τα πιο κρεμώδη σε υγρή μορφή είναι πιο εύκολα στην εφαρμογή, διορθώνονται σε χρόνο dt και χαρίζουν μία φυσική γυαλάδα στην επιδερμίδα του προσώπου.

Εκτός από τα ζυγωματικά, contouring μπορείς να κάνεις και στο μέτωπο, τη μύτη και το πιγούνι και να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ενός πιο σμιλεμένου και σφριγηλού προσώπου.

Τα beauty items που μπορείς να χρησιμοποιήσεις:

Τα 3 μεγαλύτερα makeup trends για το χειμώνα του 2024 - Οι καφέ αποχρώσεις είναι η huge τάση