5 beauty trends στο TikTok που θα δεις τώρα τον φθινόπωρο - Αγαπημένο μας τα cherry mocha nails

Ευαγγελία Αλπίδου

@sobalera

Το anti-mascara trend με τα statement χείλη και οι σοκολατένιες αποχρώσεις στο manicure είναι μερικά από τα trends που έχουν αρχίσει να επιλέγουν ξανά και ξανά τα it girls στις εμφανίσεις τους.

Το TikTok είναι το Αpp το οποίο επηρεάζει άμεσα όλη τη βιομηχανία ομορφιάς, αλλά και τις συνήθειες και τις ανάγκες των καταναλωτών. Οι beauty lovers και οι makeup artists δοκιμάζουν συνεχώς νέες τεχνικές μακιγιάζ, DIY και beauty hacks για την επιδερμίδα και τα μαλλιά, τα οποία μοιράζονται με τους followers τους με σύντομα TikTok videos, τα οποία γίνονται αμέσως viral.

Αν και βρισκόμαστε στη μεταβατική αυτή περίοδο που καλωσορίζουμε σιγά σιγά το φθινόπωρο... οι beauty lovers στο TikTok έχουν ήδη ξεχωρίσει τις νέες τάσεις που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας φέτος το φθινόπωρο-χειμώνα. Το anti-mascara trend με τα statement χείλη και οι σοκολατένιες αποχρώσεις στο manicure είναι μερικά από τα trends που έχουν αρχίσει να επιλέγουν ξανά και ξανά τα it girls στις εμφανίσεις τους. Εμείς με τη σειρά μας το beauty department του Queen έχουμε αγαπήσει τα cherry mocha nails.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τα νέα beauty trends στα μαλλιά, το μακιγιάζ και το μανικιούρ που ορκίζονται οι beauty lovers στο TikTok για τη νέα σεζόν. Ρίξε μία ματιά...

Silver eyeshadow: To μεγαλύτερο trend του φθινοπώρου ταιριάζει σε όλες!

1. Statement blusher

@patrickta

Τα έντονα ροδαλά ζυγωματικά χαρίζουν χρώμα, ζωντάνια και μία αίσθηση φρεσκάδας στην επιδερμίδα του προσώπου. Τοποθέτησε κρεμώδες ρουζ επάνω στα ζυγωματικά μέχρι το ύψος των κροτάφων και δημιούργησε ένα φυσικά ανορθωμένο εφέ στο βλέμμα σου.

2. Loose ponytails & buns

Οι χαμηλοί κότσοι και οι αλογοουρές δίνουν μία coolness και ανέμελη πινελιά στην εμφάνιση. Το συγκεκριμένο στιλ δεν είναι καθόλου αυστηρό και επιτηδευμένο αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά και την αβίαστη κομψότητα. Είναι το αγαπημένο χτένισμα των fashionistas.

3. Choco nails

@lolo.nailedit

Οι καφέ αποχρώσεις που θυμίζουν το χρώμα της αγαπημένης και απολαυστικής σοκολάτας έρχονται να στολίσουν τα άκρα μας αυτή τη μεταβατική εποχή. Τα caramel, mocha και μπεζ βερνίκια δείχνουν super polished και ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες.

Αλογοουρές με μεταλλικά hair clips και beach waves πρωταγωνιστούν στο street style της Νέας Υόρκης

4. No mascara & bold lips

@tylynnnguyen

Οι beauty lovers θεωρούν ότι η μη χρήση της mascara δημιουργεί ένα πιο smoothy αποτέλεσμα που φέρνει την τέλεια ισορροπία στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αντί για το βλέμμα τονίζουν τα ζυγωματικά και τα χείλη, δημιουργώντας ένα ρομαντικό και σέξι μακιγιάζ.

5. Cherry mocha nails

@themaniclu

Το cherry mocha mani έχει καφέ και κερασί υποτόνους, οι οποίοι αναδεικνύουν τα νύχια με τον τον πιο κομψό τρόπο. Θα λέγαμε, ότι η απόχρωση που δημιουργεί ο συνδυασμός του καφέ και του κερασί, θυμίζει το burgundy manicure, μόνο που τα cherry mocha nails έχουν μία πιο ανοιχτή απόχρωση και καταφέρνουν να συνδυαστoύν πιο εύκολα με τα φθινοπωρινά looks.

Τα αρώματα του φθινοπώρου έχουν μυρωδιές από κεχριμπάρι, σαφράν και ξύλο βανίλιας

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης