Κοντό καρέ: 5 διαφορετικά στιλ για να το τολμήσεις τώρα - Το princess bob είναι το αγαπημένο μας

Ευαγγελία Αλπίδου
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Το cowgirl bob είναι ανεπιτήδευτο με ασύμμετρες άκρες, ιδανικό για κοπέλες που έχουν λεπτή τρίχα και θέλουν extra κίνηση και όγκο.

Αν διαβάζεις την beauty στήλη μας εδώ στο Queen.gr, θα έχεις καταλάβει ότι λατρεύουμε τα short hair και... συγκεκριμένα το κοντό καρέ. Το κοντό καρέ έχει τύπο, φινέτσα και στιλ. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling, ακόμα και στην πιο ανέμελη εκδοχή του είναι ultra chic.

Κάθε σεζόν, «γεννιούνται» διαφορετικά στιλ bob cuts. Με ασύμμετρες άκρες, αφέλειες ή χωρίς που ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου και κάνουν τα χαρακτηριστικά του ακαταμάχητα. Το cowgirl bob με τις ανομοιόμορφες άκρες προσδίδει έναν δυναμικό αέρα, ενώ το Italian bob είναι το πιο polished από όλα τα κουρέματα καθώς η χωρίστρα στο πλάι χαρίζει ένα vintage look στην εμφάνιση.

Το κοντό καρέ είναι το κούρεμα που έχει επιβιώσει όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, οι hair experts κάθε σεζόν μας το ξανά συστήνουν με σύγχρονες και μοντέρνες πινελιές. Γι' αυτό κι εμείς, εδώ στο beauty department, συγκεντρώσαμε όλα τα bob haircuts που είναι τάση τώρα και θα συνεχίσουν να είναι και το 2025.

Τα 5 καλύτερα bob cuts που επιλέγουν τα it girls

Έκοψα τα μαλλιά μου αφέλειες! Όλα τα tips και πώς να υιοθετήσεις κι εσύ το «french bob»

Cowgirl bob

@lauraharrier

Το cowgirl bob είναι ανεπιτήδευτο με ασύμμετρες άκρες. Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι το ιδανικότερο καρέ για κοπέλες που έχουν λεπτή τρίχα και θέλουν extra κίνηση και όγκο.

Italian bob

@kyliejenner

Το Italian bob προσδίδει μία ρετρό αισθητική και έναν vintage αέρα. Το συγκεκριμένο στιλ έχει διακριτικά layers που αγκαλιάζουν τον λαιμό και δημιουργούν ένα πιο στρογγυλεμένο τελείωμα. Το στιλ του θυμίζει τι Ιταλίδες stars του σινεμά εξου και το όνομά του.

French bob

@chloehelenmiles

Editor's tips: Το french bob είναι το δικό μου αγαπημένο! Είναι ένα all time classic καρέ που αναδύει τη φινέτσα και το στιλ των Παριζιάνων. Οι διακριτικές αφέλειες τονίζουν το βλέμμα και χαρίζουν ένα level up στην εμφάνιση. Ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών ακόμα και στα πολύ σγουρά.

Princess bob

@lilyjcollins

Το princess bob έχει αμβλύ και αυστηρό τελείωμα. Έχει χωρίστρα στη μέση και οι άκρες είναι πιο λείες και ανέμελες, χαρίζοντας ευελιξία στα διαφορετικά hairstyles. Το συγκεκριμένο haircut έγινε δημοφιλές από τις διάσημες γυναίκες, μεταξύ των οποίων είναι η Elle Fanning, και η πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία της Ελλάδας και της Δανίας.

Micro bob

@tylynnnguyen

Τολμηρό, δυναμικό και sexy. Το pixie bob είναι ιδανικό για γυναίκες που θέλουν μία ανατρεπτική αλλαγή στην εμφάνισή τους. Είναι ένα pixie haircut με τις άκρες να αγκαλιάζουν τα αυτιά και τα ζυγωματικά.

DIY μάσκες μαλλιών με αβοκάντο, μέλι και μπανάνα για ταλαιπωρημένα μαλλιά

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης