Πούλιες vs eyeliner; Η Chanel μας δείχνει έναν νέο τρόπο για να απογειώσουμε τα cat eyes

Ευαγγελία Αλπίδου

Αντί για την κλασική μαύρη γραμμή eyeliner, τα cat eyes έχουν επάνω πούλιες, χαρίζοντας extra λάμψη στο βλέμμα. 

Μπορεί τα Fashion Weeks να έλαβαν τέλος, αλλά μας άφησαν αξέχαστες στιγμές που όπως φαίνεται θα συζητιούνται για πολύ καιρό ακόμα. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας παρουσίασαν μοναδικές συλλογές, γεμάτες δημιουργικότητα και καινοτομία.

Ως beauty addicts, τα ρομαντικά μακιγιάζ στο show του Dior και η κομψή πρωτοτυπία που είδαμε στα beauty looks του οίκου Chanel ήταν μερικά από τα αγαπημένα μας. Και σε αυτό θα σταθούμε σήμερα. Συγκεκριμένα, στο catwalk της Chanel είδαμε το eyeliner να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ. Αντί όμως για την κλασική μαύρη γραμμή eyeliner -που έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια- επάνω στο κινητό βλέφαρο, η γραμμή σχηματιζόταν από πούλιες. Κι όμως, τα βλέφαρα είχαν επάνω διακριτικές μαύρες πούλιες που χάριζαν extra λάμψη στο βλέμμα, αλλά και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Puffy μάτια: Κρυοθεραπεία, μάσκα ματιών και 4 δραστικές κρέμες για να πεις αντίο στο πρήξιμο

Πώς μπορείς να πετύχεις το eyeliner με πούλιες;

Για να πετύχεις το eyeliner με διακριτικές πούλιες, θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τα εξής βήματα:

Εφάρμοσε πρώτα ένα primer ματιών επάνω σε καθαρά βλέφαρα, για να εξασφαλίσεις τη μακρά διάρκεια του eye look. Στη συνέχεια, σχεδίασε με το κλασικό σου eyeliner μία λεπτή γραμμή και τοποθέτησε με ένα μικρό πινέλο ή τσιμπιδάκι τις διακριτικές πούλιες στην ίδια απόχρωση με το eyeliner σου. Για να σταθεροποιηθούν οι πούλιες θα χρειαστεί να τοποθετήσεις (στα σημεία που θες) την ειδική κόλλα για βλεφαρίδες.

4 must αξεσουάρ που επιλέγουν τα it girls για τα χτενίσματά τους -Το μαντήλι είναι το αγαπημένο τους

Τέλος, ψέκασε με ένα setting spray για να σταθεροποιήσεις το τελικό eye look κα... είσαι έτοιμη! Αυτός ο συνδυασμός eyeliner με πούλιες προσθέτει λάμψη και φως στο βλέμμα, ενώ το μακιγιάζ παραμένει διακριτικό και κομψό ιδανικό να προσαρμοστεί σε όλες τις περιστάσεις.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα καλύτερα eyeliners για να πετύχεις το τέλειο cat eye look:

Καμένο πορτοκάλι, brown chocolate και δαμασκινί είναι τα κραγιόν που πρέπει να φορέσεις τώρα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης