H Olivia Muun δείχνει τις ουλές της μαστεκτομής για τα SKIMS- Αν δεν είναι αυτή μαχήτρια ποια είναι

Γεωργία Βλαχοπούλου
https://www.instagram.com/p/DBeDx2LPKEf/?igsh=MWtucHA1N3BiaHhtNQ==

Η Olivia Munn «αγκάλιασε» τα σημάδια που της άφησε ο καρκίνος και στην καμπάνια για τα SKIMS έγινε έμπνευση για κάθε γυναίκα που δίνει τη δίκη της μάχη.

Πριν από περίπου 7 μήνες η ηθοποιός Olivia Munn αποφάσισε να μοιραστεί τη μάχη της με τον καρκίνο με τους ακόλουθους της στα social media.

«30 μέρες ευτυχίας»! H Olivia Munn βιώνει τη μητρότητα για 2η φορά μετά τη μάχη με τον καρκίνο

Οι ουλές απόδειξη της μάχης που έδωσε

Η 44χρονη ηθοποιός λοιπόν, αποφάσισε να δείξει το σώμα της μετά τη διπλή μαστεκτομή και την αναδόμηση του στήθους της σε μια διαφημιστική καμπάνια για την εταιρεία ρούχων SKIMS της Kim Kardashian, σε συνεργασία με τη φιλανθρωπική οργάνωση Susan G. Komen for the Cure.

«Στη μέση αυτής της τελευταίας καμπάνιας σουτιέν SKIMS, αποφάσισα ότι τελείωσα την ανασφάλεια για τα σημάδια της μαστεκτομής μου», έγραψε η Olivia Muun στο Instagram της κάτω από τις εικόνες της στις οποίες ποζάρει τόπλες.

Κάθε σημάδι που άφησε η ζωή πίσω στο σώμα μου είναι απόδειξη του πόσο σκληρά πάλεψα. Ελπίζω ότι άλλες γυναίκες που είχαν συνειδητοποιήσει τα σημάδια τους να δουν αυτές τις φωτογραφίες και να νιώσουν όλη την αγάπη που στέλνω.

«Ήθελα να φοράω μόνο ορισμένα κομμάτια που δεν θα έδειχναν συγκεκριμένες ουλές», είχε πει η 44χρονη στις 23 Οκτωβρίου στο podcast της Susan G. Komen, Real Pink.

Κοιτούσα τις ουλές μου από τη μαστεκτομή και σκεφτόμουν την πρώτη φορά που τις είδα και πόσο σοκαριστικό ήταν για μένα. Και σκέφτηκα, ξέρετε τι; Βλέπω αυτές τις ουλές ως απόδειξη του πόσο σκληρά πολέμησα και νομίζω ότι θέλω όχι μόνο να αγκαλιάσω τις ουλές αυτή τη στιγμή, αλλά να δείξω σε άλλες γυναίκες που έχουν αυτές τις ίδιες ουλές ότι δεν υπάρχει τίποτα για να νιώθουν άσχημα.

Η μάχη με τον καρκίνο

Η ηθοποιός είχε κοινοποιήσει τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού τον Μάρτιο.

Το πρώτο της παιδί με τον John Mulaney, ο γιος τους, ήταν δύο χρόνων.

Εκτός από τη διπλή μαστεκτομή της, η Olivia Munn υποβλήθηκε επίσης σε υστερεκτομή για την αφαίρεση της μήτρας και των σαλπίγγων της και ωοθηκεκτομή για την αφαίρεση των ωοθηκών της, γεγονός που την κατέστησε υπογόνιμη.

Τον Σεπτέμβριο, η ηθοποιός και ο γιος της καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους, μια κόρη, την Méi June, η οποία γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας, αλλά με ωάριο που είχε γονιμοποιηθεί από το ζευγάρι πριν από τις χειρουργικές επεμβάσεις της Olivia.

«Η Méi June Mulaney ήρθε στον κόσμο στις 14 Σεπτεμβρίου 2024», ανακοίνωσε το ζευγάρι στα social media τους στις 22 Σεπτεμβρίου, «τη χρονιά του δράκου».

Από τότε η ηθοποιός απολαμβάνει τη μητρότητα και το νέο μέλος στην οικογένεια τους.

Η ίδια είχε αναφερθεί σε ανάρτηςή της και στο γεγονός πως δεν κυοφόρησε την κόρη της λέγοντας:

«Είχα τόσα πολλά βαθιά συναισθήματα για το γεγονός ότι δεν μπορούσα να κυοφορήσω την κόρη μου. Όταν γνώρισα για πρώτη φορά την παρένθετη μητέρα μας μιλήσαμε από μητέρα σε μητέρα. Μου έδειξε τόση χάρη και κατανόηση, που ήξερα ότι είχα βρει έναν πραγματικό άγγελο».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης