5 αλήθειες της Hailey Bieber για τη μητρότητα, την οικογένειά της και τη σχέση με τον Bieber

Πατούλια Κατερίνα

Η μεγάλη συνέντευξη της Hailey Bieber στο W Magazine έκρυβε «διαμαντάκια» και φανέρωσε μια πλήρως ισορροπημένη και ευτυχισμένη γυναίκα. 

Η Hailey Bieber μίλησε στο περιοδικό W όπου και έδωσε την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη από τότε που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Το μοντέλο και δημιουργός του beauty brand «Rhode» αποκάλυψε γιατί κόντεψε να μην μιλήσει για την εγκυμοσύνη της προτού γεννήσει ​​και εξέφρασε το πόσο «πληγωμένη» ήταν- και εξακολουθεί να είναι- με τα απεχθή σχόλια για τον γάμο της με τον Justin Bieber.

Να 5 αλήθειες της Hailey

Για τους Haters:

«Οι άνθρωποι με έκαναν να νιώθω τόσο άσχημα για τη σχέση μου από την πρώτη μέρα. Είναι σαν να μην θέλουν οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είμαστε ευτυχισμένοι. Προσπαθούσα να συμπεριφέρομαι σαν να πονάει όλο και λιγότερο, προσπάθησα να σκεφτώ ότι το συνηθίζεις ότι όλο αυτό θα ειπωθεί και έτσι θα είναι οι άνθρωποι. Αλλά συνειδητοποιώ ότι στην πραγματικότητα δεν πονάει λιγότερο».

Για τον Justin

«Στην αρχή της εγκυμοσύνης, ήταν πολύ συναισθηματικό όολο αυτό για μένα. Αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο τόσο πολύ. Πώς μπορώ να φέρω κάποιον άλλο σε αυτό;” Προσπαθώ να απολαύσω αυτές τις μέρες που είμαστε ο Τζάστιν και εγώ, μόνο εμείς οι δυο».

Για τη μυστική εγκυμοσύνη

Η Hailey εξήγησε την απόφασή της να κάνει την ανακοίνωση όταν ήταν πάνω από έξι μηνών έγκυος, εξηγώντας πώς το έκρυψε:

«Ειλικρινά μπόρεσα να το κρατήσω μυστικό γιατί η κοιλιά μου ήταν μικρή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν είχα κοιλιά, πραγματικά, μέχρι που ήμουν έξι μηνών έγκυος, όταν το ανακοίνωσα. Μπορούσα να φοράω μεγάλα σακάκια και άλλα τέτοια. Μάλλον θα μπορούσα να το είχα κρύψει μέχρι το τέλος. Αλλά δεν απόλαυσα το άγχος του ότι δεν μπορούσα να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου, έκρυβα αυτό το μεγάλο μυστικό και δεν ένιωθα καλά. Ήθελα την ελευθερία να βγω έξω και να ζήσω τη ζωή μου».

Για το μωρό που περιμένει

«Δεν ξέρω γιατί το λένε έτσι -οξεία πρωινή ναυτία- διαρκεί όλη μέρα. Πρέπει να αλλάξουμε το όνομάς της», λέει και τονίζει πως τρώει πολλά αυγά, κοτόπουλο και μπριζόλες.

Η βασική οδηγία της Bieber για τα τρόφιμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

«Ακούω ό,τι θέλει το μωρό. Αν το μωρό θέλει πίτσα μια μέρα, θα φάμε πίτσα».

Για την οικογένειά της:

Γεννημένη στο Tucson της Αριζόνα, από τον ηθοποιό Stephen Baldwin και τη σύζυγό του, Kennya Deodato Baldwin, η Hailey μεγάλωσε στο Nyack της Νέας Υόρκης.

«Είχα μια αρκετά φυσιολογική παιδική ηλικία. Προφανώς, προέρχομαι από την οικογένεια από την οποία προέρχομαι και πάντα αναγνώριζα ότι αυτό ήταν διαφορετικό. Δεν έχω στενές σχέσεις με την οικογένειά μου αυτή τη στιγμή στη ζωή μου γιατί νιώθω ότι είμαι πολύ ανεξάρτητη, έχω φτιάξει τη δική μου οικογένεια. Αλλά όταν κοιτάζω πίσω στην παιδική μου ηλικία και στο πώς μεγάλωσα, έχω πολύ αγαπημένες, όμορφες αναμνήσεις. Άρχισα νωρίς να ταξιδεύω στον κόσμο, βγάζοντας τα δικά μου χρήματα.

Έχω το δικό μου διαμέρισμα και έπρεπε να μάθω πώς να ζω μόνη μου και να πληρώνω λογαριασμούς. Αυτό με ώθησε στην ενηλικίωση κάπως γρήγορα, όταν οι περισσότεροι φίλοι μου μόλις έφευγαν για το κολέγιο».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης