Η Ελένη Πετρουλάκη λέει «αυτή είμαι στα 53»- Δυστυχώς η τοξικότητα δεν έλειψε στο post ενδυνάμωσης

Η Ελένη Πετρουλάκη λέει «αυτή είμαι στα 53»- Δυστυχώς η τοξικότητα δεν έλειψε στο post ενδυνάμωσης

Η ανάρτηση της Ελένης Πετρουλάκη από την Κρήτη χωρίς ρετούς και φίλτρα και το respect σε μια γυναίκα που αγαπάει τον εαυτό της και μοιράζει απλόχερα ενδυνάμωση. 

Ένα υπέροχο post έκανε την Τρίτη 6 Αυγούστου η Ελένη Πετρουλάκη. Η γνωστή γυμνάστρια που προωθεί πάντα τη γυναικεία αλληλεγγύη και ενδυνάμωση, στην ανάρτησή της από την Κρήτη πόζαρε με μαύρο ολόσωμο μαγιό, απαλλαγμένη από μακιγιάζ και φίλτρα. Με θάρρος και αλήθεια, η μητέρα 4 κοριτσιών μέσα από τα λόγια της, ενέπνευσε κάθε γυναίκα να αποδεχθεί τον εαυτό της και να μην υπολογίζει τα τοξικά σχόλια που η αλήθεια είναι πως τον μόνον που θίγουν είναι εκείνον που τα κάνει.

«Χωρίς φίλτρα και χωρίς ρετούς! Αυτή είμαι στα 53 μου και δεν γίνεται να αρέσω σε όλους και ούτε που με νοιάζει!

Η απόλυτη και άνευ όρων αποδοχή του εαυτού μας με όποιες ατέλειες και εάν έχουμε είναι το πρώτο και βασικότερο στάδιο της αγάπης οποιουδήποτε πράγματος, πόσο μάλλον της αγάπης για τον εαυτό μας.

Το να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον αποδέχεσαι όπως είναι, είναι η μοναδική κινητήριος δύναμη που σε πηγαίνει μπροστά και σου δίνει λόγο ύπαρξης.
crete summer 2024 @elenipetroulaki_fitlab».

H σπάνια φωτογραφία της Ελένης Πετρουλάκη με την κούκλα κόρη της μας έκανε να δούμε πόσο μοιάζουν

https://www.instagram.com/p/C-S1N_QIq8W/

Για ακόμα μία φορά, η τοξικότητα δεν έλειψε. Ενδεικτικά:

1723017334737-964871869-Untitled.png

Την ώρα που μία φωτογραφία της προέδρου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) Ματίνας Παγώνη με μαγιό κάνει τον γύρο του διαδικτύου για όλους τους λάθος λόγους συνοδευόμενη από σεξιστικά σχόλια, το μόνο σίγουρο είναι ότι η εξέλιξη της τεχνολογίας και η άνοδος του ΑΙ, αντί να μας κάνει πιο ανθρώπινους μάς πετάει στον μεσαίωνα και σε απόψεις που είναι αδικαιολόγητες. Την ώρα που κάθε γονιός τρέμει μην ασκήσουν στο παιδί του bullying άλλα παιδιά, υπάρχουν μεγάλα παιδιά, ενήλικες δηλαδή, που λένε απαράδεκτα πράγματα που κάθε άλλο παρά την αλληλεγγύη προωθούν.

Στο «Καλύτερα Αργά» η Πετρουλάκη είπε πράγματα που έπρεπε να ειπωθούν (Καλύτερα αργά, παρά αργότερα)

Είναι απολύτως απαράδεκτο να ασκούμε body shaming (και ό,τι περιλαμβάνει το shaming) καθώς και ageism στους άλλους ανθρώπους. Το γεγονός ότι κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο, η μη δημόσιο πρόσωπο, δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να σχολιάζει αρνητικά το σώμα ή την ηλικία του ή αν έχει παρέμβει με οιανδήποτε τρόπο στην εξωτερική εμφάνισή του. Κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως ηλικίας ή σωματότυπου, έχει το δικαίωμα να φορά ό,τι την κάνει να νιώθει άνετα και όμορφα. Ο σεβασμός στην ατομικότητα και την αυτοδιάθεση είναι θεμελιώδης αξία που πρέπει να διέπει τις σχέσεις μας.

Ευτυχώς, στην πλειοψηφία της ανάρτησης της Ελένης τα σχόλια ήταν θετικά και στο πλαίσιο της προώθησης της γυναικείας ενδυνάμωσης.

Η Ελένη Πετρουλάκη καμαρώνει με τις κόρες της Δωροθέα και Mila: Αυτό που πρόσεξαν οι fans τους

Καρέ καρέ οι φωτογραφίες από το υπέροχο post της γνωστής γυμνάστριας