Αν πατέρας σου είναι ο David Bowie και μητέρα σου η Iman τότε λέγεσαι Lexi Jones και είσαι 24 ετών

Ανθή Μιμηγιάννη
Αν πατέρας σου είναι ο David Bowie και μητέρα σου η Iman τότε λέγεσαι Lexi Jones και είσαι 24 ετών
Iman and David Bowie attends the 2010 CFDA Fashion Awards in New York on Monday, June 7, 2010. (AP Photo/Peter Kramer)

Η κούκλα Lexi Jones και ο λόγος που είναι από τις πιο cool κοπέλες εκεί έξω. 

Η Lexi Jones, καρπός του θρυλικού έρωτα του David Bowie και της Iman, είναι μια νεαρή γυναίκα που κληρονόμησε όχι μόνο την εξωτική ομορφιά των γονιών της, αλλά και μια βαριά κληρονομιά. Η 24χρονη κοπέλα, φαίνεται να έχει κληρονομήσει επίσης το coolness overloaded αλλά και το καλλιτεχνικό ταλέντο των γονιών της αφού ασχολείται με τη ζωγραφική και τη μόδα.

8 χρόνια χωρίς τον διαστημικό David Bowie: Το κίνημα Bowie-ισμού που επηρέασε την pop κουλτούρα

https://www.instagram.com/reel/CtLE306tzLG/

Γεννημένη στις 15 Αυγούστου του 2000 ως Alexandria Zahra Jones, η διαδικτυακή «Poodle» -όπως είναι το όνομά της στα social media, αντιμετωπίζει με αξιοθαύμαστη ωριμότητα τη φήμη που τη συνοδεύει.

https://www.instagram.com/p/C-tUMWnt6JV/

Η κόρη του θρυλικού τραγουδιστή και του κορυφαίου μοντέλου, αποτελεί ένα συναρπαστικό μείγμα καλλιτεχνικής κληρονομιάς αλλά και προσωπικής ανεξαρτησίας καθώς παρά το γεγονός ότι είναι κόρη δύο εμβληματικών προσωπικοτήτων, η ίδια έχει επιλέξει έναν πιο διακριτικό δρόμο, κρατώντας το πραγματικό επίθετο του πατέρα της και αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας.

Moonage Daydream: Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του David Bowie που θέλουμε να δούμε

https://www.instagram.com/p/BgH2IT-B-tD/

Σαφέστατα, αυτή η απόφασή της υποδηλώνει μια έντονη επιθυμία για ανεξαρτησία και μια προσπάθεια να χαράξει τη δική της πορεία, μακριά από τη σκιά των διάσημων γονιών της.

https://www.instagram.com/p/CrFGXftMCv5/

Παρά την προνομιακή της θέση, η νεαρή κοπέλα φαίνεται να αναζητά την αυθεντικότητα και την ατομικότητά της, εμπνέοντας όσους αναζητούν την αλήθεια πέρα από τα φώτα της δημοσιότητας και την επιφανειακότητα των social media. Αυτό γίνεται αμέσως αντιληπτό αν ρίξει κανείς μια ματιά στα προφίλ της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C7FK8emuXZS/

Στη ζωή και στο Instagram της _p0odle_

Όπως είναι γνωστό, η Lexi έχει δύο ετεροθαλή αδέλφια, τον ταλαντούχο 53χρονη σκηνοθέτη Duncan Jones από την πλευρά του πατέρα της και τη 46χρονη Zulekha Haywood από την πλευρά της μητέρας της.

Με τη μητέρα της είναι πολύ δεμένες, και αν και η πανδημία της Covid-19 τις κράτησε χωριστά για έξι μήνες, η απόσταση ναι μεν δοκίμασε τη σχέση τους, αλλά ταυτόχρονα τη δυνάμωσε.

https://www.instagram.com/p/CO0rZnVMytX/

Όταν η Lexi έγινε 18 ετών, η πασίγνωστη μαμά της μοιράστηκε μια φωτογραφία της κόρης της που προσέλκυσε το ενδιαφέρον κορυφαίων πρακτορείων μοντέλων, αλλά εκείνη αρνήθηκε όλες τις προτάσεις, τονίζοντας ότι το ενδιαφέρον τους βασιζόταν αποκλειστικά στο γεγονός ότι η Lexi είναι κόρη του Bowie.

https://www.instagram.com/p/CxuQgxoM8qs/

Τόσο η Lexi όσο και η Iman έχουν τιμήσει τη μνήμη του Bowie με τατουάζ, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη τους για αυτόν είναι ανεξίτηλη.

https://www.instagram.com/p/BSJT5vegMqN/

Χωρίς αμφιβολία, με την επιλογή της να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να χαράζει τη δική της πορεία, η Lexi θεωρείται ένα πολύ καλό παράδειγμα για τους νέους που αναζητούν την αυθεντικότητα και την ανεξαρτησία τους.

https://www.instagram.com/p/C8A69lgMrKC/

Η νεαρή γυναίκα, αποδεικνύει συνεχώς με τη στάση της στα social media, ότι ακόμα και όταν μεγαλώνει κανείς στη σκιά διάσημων γονιών, μπορεί να βρει τη δική του ταυτότητα και να δημιουργήσει μια ζωή που να τον εκφράζει πραγματικά.

https://www.instagram.com/reel/C_M3SX6hPEu/

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Bowie ήταν πολύ προσεκτικός στην προστασία της ιδιωτικής ζωής της οικογένειάς του και σπάνια μιλούσε για τα παιδιά του σε συνεντεύξεις. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, εξέφραζε συχνά την αγάπη του για την οικογένειά του και την ευγνωμοσύνη του για τη σταθερότητα που του πρόσφεραν. Είναι γνωστό ότι η γέννηση της Lexi τον είχε κάνει πολύ χαρούμενο και ότι ήταν ένας αφοσιωμένος πατέρας.

https://www.instagram.com/p/C6Jf-tzsB0u/
DPG Network