Δεν ξέρουμε αν η Cheryl Cole ήταν ο μεγάλος έρωτας του Liam Payne πάντως μαζί της έκανε το παιδί του

2018 David M. Benett

Όταν ο Liam Payne γνώρισε τη Cheryl Cole στο X Factor εκείνη ήταν κριτής και εκείνος διαγωνιζόμενος. Η γνωριμία όταν εκείνος ήταν 14 ετών, η σχέση μαζί της όταν έγινε 22, τα 10 χρόνια διαφορά ηλικίας και η δήλωση του αδικοχαμένου τραγουδιστή των One Direction πως η γονεϊκότητα μπορεί να «κατέστρεψε» τη σχέση τους, αν και για «όλους τους σωστούς λόγους». 

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Liam Payne, πρώην μέλους του παγκοσμίου φήμης συγκροτήματος One Direction. Ο τραγικός χαμός του συνέβη την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, όταν ο Liam έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου CasaSur Palermo στο Μπουένος Άιρες, κατά τη διάρκεια διακοπών του με τη φίλη του, Kate Cassidy. Η πτώση από ύψος περίπου 13-14 μέτρων του προκάλεσε σοβαρότατα τραύματα που περιγράφηκαν ως «ασυμβίβαστα με τη ζωή».

Ο Liam Payne των One Direction έφυγε από τη ζωή στα 31 του χρόνια μετά από πτώση από μπαλκόνι

Γεννημένος το 1993, ο Βρετανός τραγουδιστής είχε γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του στο επιτυχημένο τηλεοπτικό σόου X-Factor το 2010, όταν σχημάτισε μαζί με τους Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson και Niall Horan τους One Direction, υπό την καθοδήγηση του Simon Cowell. Το συγκρότημα αναδείχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα ποπ φαινόμενα της γενιάς του, πριν τελικά κάνει παύση το 2016. Όπως και τα άλλη μέλη, ο Liam έκανε σημαντική σόλο καριέρα, αλλά και η προσωπική του ζωή υπήρξε συχνά στο επίκεντρο της προσοχής.

Ιδιαίτερα γνωστή ήταν η σχέση του με τη βρετανίδα τραγουδίστρια και πρώην μέλος των Girls Aloud, Cheryl Cole.

Μια ιστορία με αφετηρία το X Factor

Η σχέση μεταξύ του Liam Payne και της Cheryl Cole ήταν αναμφίβολα μία από τις πιο πολυσυζητημένες της showbiz. Η 10ετής διαφορά ηλικίας τους, η ατομική τους δημοφιλία και η απόκτηση ενός παιδιού, του γιου τους Bear, έκαναν το ζευγάρι αντικείμενο συνεχούς ενδιαφέροντος από τα μέσα ενημέρωσης και τους θαυμαστές.

Αν η Cheryl ήταν ο «μεγαλύτερος έρωτας» του Payne, δεν μπορούμε να το ξέρουμε, όμως ένα πράγμα είναι σίγουρο: η σχέση τους άφησε ένα σημαντικό αποτύπωμα στη ζωή και των δύο. Ο καρπός αυτής της σχέσης, ο γιος τους Bear, είναι η ζωντανή απόδειξη ενός μεγάλου έρωτα και αγάπης.

Η γνωριμία τους έχει τις ρίζες της στο 2008, όταν ο νεαρός και ταλαντούχος διαγωνιζόμενος βρέθηκε αντιμέτωπος με την καταξιωμένη κριτή του X Factor U.K., Cheryl Cole. Η τότε μέλος των Girls Aloud, μαζί με τον Simon Cowell και τους άλλους κριτές, παρακολούθησε τον 14χρονο Liam να ερμηνεύει το κλασικό τραγούδι «Fly Me to the Moon».

Αν και η εμφάνισή του δεν ήταν αρκετά καλή για να προχωρήσει, δύο χρόνια αργότερα, ο νεαρός επέστρεψε στο X Factor με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές, συμπεριλαμβανομένης της Cheryl.

Ήταν αυτή η δεύτερη ευκαιρία που άλλαξε τη ζωή του, καθώς έγινε μέλος των One Direction μαζί με τους Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson και Niall Horan.

Οι δυο τους ερωτεύτηκαν λίγα χρόνια αργότερα και η σχέση τους ήρθε στο φως της δημοσιότητας το 2016, όταν η είδηση για την εγκυμοσύνη της Cheryl κυκλοφόρησε στα διεθνή ΜΜΕ. Το περιοδικό PEOPLE επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση τον Νοέμβριο του 2016, ενώ η ίδια η τραγουδίστρια μοιράστηκε την χαρά της με τους θαυμαστές της τον Φεβρουάριο του 2017. Τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς, η άφιξη του γιου τους, Bear, ολοκλήρωσε θα λέγαμε και τη σχέση τους.

Ο Bear γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2017, όταν ο Liam ήταν 23 ετών.

Όταν γεννήθηκε ο Bear, ο Payne δεν έκρυψε τον θαυμασμό και την αγάπη του για τη Cheryl. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rollacoaster, ο ίδιος τη χαρακτήρισε ως «έναν υπέροχο, υπέροχο άνθρωπο» και τόνισε πόσο καταπληκτικό ήταν να έχει στο πλευρό του κάποιον που μπορεί να κατανοεί την πίεση και τις δυσκολίες της δημόσιας ζωής.

«Ήταν το κορίτσι των ονείρων μου από τότε που ήμουν μικρός», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Ωστόσο, παρόλο που ο ερχομός του γιου τους έφερε χαρά και πληρότητα στη ζωή τους, τα πράγματα σύντομα άρχισαν να παίρνουν διαφορετική τροπή.

Για την ιστορία, η Cheryl Cole υπήρξε παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, Ashley Cole, από το 2006 μέχρι το 2010. Η απόφαση για διαζύγιο ήρθε μετά από αποκαλύψεις για την απιστία εκείνου γεγονός που προκάλεσε σάλο στα μέσα ενημέρωσης. Παρά τον χωρισμό, η Cheryl συνέχισε να χρησιμοποιεί το επώνυμο Cole. To 2014, η τραγουδίστρια βρήκε ξανά τον έρωτα και παντρεύτηκε τον Γάλλο επιχειρηματία Jean-Bernard Fernandez-Versini αλλά ένα χρόνο αργότερα χώρισε. Εκείνη την περίοδο ήταν που γνώρισε τον Liam.

Η Αρχή του Τέλους

Μέχρι το 2018, η σχέση του Payne και της Cheryl είχε αρχίσει να παρουσιάζει ρωγμές. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Ιούλιο του ίδιου έτους, μέσω αναρτήσεων στο Twitter. Ο Liam δήλωσε ότι η απόφαση ήταν δύσκολη, αλλά οι δυο τους παρέμεναν ενωμένοι για το καλό του γιου τους. «Ακόμα τρέφουμε τεράστια αγάπη ο ένας για τον άλλον ως οικογένεια», έγραψε ο Payne, ενώ υπογράμμισε πως το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η ευημερία και η ιδιωτικότητα του Bear.

Aλλά και εκείνη τοποθετήθηκε τότε με σχετική ανάρτηση για τη δύσκολη απόφαση.

Παρά τις θεωρίες συνομωσίας που ήθελαν τη μητέρα της τραγουδίστριας να έχει παίξει τεράστιο στην απόφαση χωρισμού εκείνη την εποχή η ίδια η Cheryl είχε αναφερθεί στα «αηδιαστικά δημοσιεύματα» ξεκαθαρίζοντας το τοπίο.

Ο Payne από πλευράς του, είχε δηλώσει ανοιχτά πως η γονεϊκότητα είχε «καταστρέψει» τη σχέση τους, αν και τόνισε ότι αυτό έγινε «για όλους τους σωστούς λόγους».

Η zωή μετά τον xωρισμό

Μετά τον χωρισμό τους παρέμειναν κοντά για χάρη του Bear. Οι δυο τους διατήρησαν μια ισχυρή φιλική σχέση, μοιράζοντας τις ευθύνες της ανατροφής του παιδιού τους. Η Cheryl είχε δηλώσει πως ο Payne ήταν ένας αφοσιωμένος πατέρας, ενώ ο ίδιος είχε αποκαλέσει την πρώην σύντροφό του ως την «καλύτερη μητέρα του κόσμου». Ο Liam συχνά μιλούσε για την ευτυχία που του έφερνε η πατρότητα, λέγοντας πως η σχέση του με τον Bear ήταν το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή του.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της πλήθος κόσμου έσπευσε να εκφράσει δημόσια τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

Οι συνθήκες του θανάτου και η μάχη με τα σκοτάδια του

Ο Liam Payne βρισκόταν στην Αργεντινή για διακοπές με τη νεαρή σύντροφό του, Kate Cassidy, και είχε μοιραστεί με τους θαυμαστές του στιγμιότυπα από τη ζωή του μέσω κοινωνικών δικτύων τα οποία τον απεικόνιζαν ευτυχισμένο.

Έξαλλοι οι fans του Liam Payne με το TMZ για τις εικόνες του άψυχου κορμιού του- Θρήνος στο X

Οι τελευταίοι μήνες της ζωής του ήταν γεμάτοι ταξίδια ενώ ταυτόχρονα εργαζόταν πάνω σε νέα projects. Μάλιστα, όσο ο Liam βρισκόταν στην Αργεντινή παρακολούθησε και τη συναυλία του Niall Horan, ο οποίος ήταν επίσης μέλος των One Direction.

Παρά τη φαινομενική του ευτυχία, φαίνεται ότι υπήρχαν προσωπικά ζητήματα που δύσκολα καταλαβαίνει κανείς.

Η μάχη με τα σκοτάδια του, σημαίνει πως πάλευε με προσωπικούς του δαίμονες οι οποίοι ίσως έκαναν την εμφάνισή τους στη ζωή του από τότε που η φήμη του εκτοξεύτηκε. «Έπρεπε να σταματήσω, οριστικά. Θα είχα πεθάνει 100% αν έμενα», θα δήλωνε το 2019 για τους One Direction. Ο ίδιος είχε αναφερθεί κατά το παρελθόν και για τη μάχη του με το αλκοόλ.

Η τραγική αλυσίδα των γεγονότων ξεκίνησε όταν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν από το ξενοδοχείο στο Μπουένος Άιρες. Υπήρξε αναφορά για έναν άνδρα που φαινόταν να συμπεριφέρεται βίαια στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι ο τραγουδιστής μπορεί να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Ωστόσο, οι ακριβείς λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτό το σημείο παραμένουν ασαφείς.

Ο επικεφαλής του τοπικού ασθενοφόρου δήλωσε στο TN: «Στις 17:04, μέσω του ολοκληρωμένου συστήματος δημόσιας ασφάλειας 911, ειδοποιηθήκαμε για ένα άτομο που βρισκόταν σε εσωτερική αυλή ενός ξενοδοχείου. Στις 17:11, ομάδα του SAME έφτασε και εξακρίβωσε τον θάνατο του ανθρώπου αυτού. Δυστυχώς, είχε υποστεί τραύματα ασυμβίβαστα με τη ζωή». Σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου που ειδοποίησε την αστυνομία όταν είδε το πτώμα στην εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου. Ο θάνατος του Liam ήταν ακαριαίος, καθώς τα τραύματα από την πτώση από τον τρίτο όροφο δεν άφησαν καμία δυνατότητα για ανάνηψη.

Η τελευταία ανάρτηση στο Snapchat

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης