Το νέο σπίτι της Σκορδά έχει συγκλό θέα και βεράντα για «Fay's time» συζητήσεις με φίλους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το νέο σπίτι της Σκορδά έχει συγκλό θέα και βεράντα για «Fay's time» συζητήσεις με φίλους

Η Φαίη Σκορδά και οι γιοι της έκαναν restart και μένουν σε ένα υπέροχο σπίτι. Η εντυπωσιακή βεράντα, η θέα στην πόλη και όλα τα πλάνα από το σπίτι της παρουσιάστριας.

Η Φαίη Σκορδά είναι μια από τις δημοφιλέστερες παρουσιάστριες των τελευταίων ετών και οι μετοχές της στην showbiz παραμένουν σταθερές στο πέρασμα του χρόνου.

Η οικοδέσποινα του «Fay's Time» έχει αφιερωθεί πλήρως στα τηλεοπτικά της καθήκοντα καθώς και στην ανατροφή των γιων της, με τους οποίους φροντίζει να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο τα Σαββατοκύριακα και όταν δεν εργάζεται.

Στo μοντέρνο σπίτι της Πέγκυς Τρικαλιώτη πρωταγωνίστρια είναι η κόρη της

Το νέο σπίτι της Φαίης Σκορδά

Μέχρι τα μέσα του 2023 η παρουσιάστρια και οι δύο γιοι της (Γιάννης και Δημήτρης) έμεναν σε μια πολυτελή μεζονέτα στα νότια προάστια. Η Φαίη Σκορδά είχε μοιραστεί αρκετές εικόνες στα social media μέσα από το σπίτι της, δείχνοντάς μας την διακόσμηση αλλά και την ιδιαίτερη αισθητική του χώρου.

Τον περασμένο Αύγουστο η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή, παίρνοντας την απόφαση να μετακομίσει. Όπως αποδεικνύεται αυτή η κίνηση ήταν πολύ σωστή για την ψυχολογία της καθώς η ίδια δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο την καινούρια της κατοικία.

https://www.instagram.com/p/CzsjGtPN8TT/

Πριν από μερικά 24ωρα η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε στο Instagram ένα σύντομο βίντεο σε Instagram-story στο οποίο βλέπουμε τη μεγάλη, εντυπωσιακή βεράντα της, με θέα στην πόλη.

Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα spots της παρουσιάστριας στο νέο της σπίτι καθώς έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες από το μπαλκόνι της, το οποίο ενδείκνυται απόλυτα για συναντήσεις με φίλους, χαλάρωση και αποφόρτιση.

skorda16.jpg

Mέσα από το λογαριασμό της στο Instagram η Φαίη Σκορδά μας έδειξε μερικά πλάνα από το νέο της σπίτι, το οποίο έχει έντονα τα στοιχεία του ξύλου, μεγάλα δωμάτια και πολύ φως.

H 44χρονη είχε μοιραστεί μια selfie φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους και όπως θα δεις στο βάθος διακρίνεται η ξύλινη τραπεζαρία, ένας καναπές και μερικοί πίνακες ζωγραφικής.

Το λευκό, το μπεζ, το ξύλο και τα γήινα χρώματα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές ενώ ο κρυφός φωτισμός κάνει ακόμα πιο ατμοσφαιρικό τον χώρο.

1715422002479-637152182-skorda17.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το νέο σπίτι της παρουσιάστριας στα νότια προάστια.

Πηγή κεντρικής: fayskorda