Στα σπάνια πλάνα στην κουζίνα της Carole Middleton, είδαμε το deco trend που εγκρίνει η Paltrow

Πατούλια Κατερίνα
Στα σπάνια πλάνα στην κουζίνα της Carole Middleton, είδαμε το deco trend που εγκρίνει η Paltrow

Σε περίπτωση που το έχασες, η κόρη της Carole Middleton, Kate Middleton, ανακοίνωσε πρόσφατα την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας της στο Instagram.

Θα το πίστευες αν σου έλεγα ότι η διακόσμηση της τραπεζαρίας της οικογένειας Middleton είναι εγκεκριμένη από την Gwyneth Paltrow; Έχουμε αποδείξεις για όσα γράφουμε.

Μετά το πρόσφατο βίντεο της Kate στο οποίο αποκάλυψε το τέλος των χημειοθεραπειών, η Middleton συμπεριέλαβε πλάνα από το πατρικό της σπίτι, στο οποίο μαζί με τα παιδιά της και τον William παίζουν παιχνίδια στην κουζίνα.

Η υπέροχη κουζίνα των Middleton

kate1.jpg

Το συγκεκριμένο δωμάτιο ενσωματώνει τα καλύτερα στοιχεία του cottagecore trend, από τους ηλιόλουστους τοίχους και τα παλιομοδίτικα φωτιστικά μέχρι τα καφέ καλάθια. Ωστόσο, υπήρχε μια ιδιαίτερη τάση στο σχεδιασμό του εσωτερικού χώρου που κέρδισε τις εντυπώσεις: οι vintage τοίχοι και οι βιτρίνες με πιάτα.

middle1e.jpg

«Ολοκλήρωσα τη χημειοθεραπεία»: Τα συγκινητικά πλάνα στο βίντεο -εξομολόγηση της Kate Middleton

Δεν είναι περίεργο που πολλές διασημότητες έχουν επίσης υιοθετήσει αυτήν την τάση - συμπεριλαμβανομένης της Paltrow, της οποίας το σπίτι στην Καλιφόρνια διαθέτει μια εκπληκτική βιτρίνα με πιάτα κουζίνας.

kate7.jpg

Η ίδια εξήγησε στη φωτογράφηση του σπιτιού της για το Architectural Digest:

«Πραγματικά ξεπερνά τη γραμμή μεταξύ μοντέρνου και παραδοσιακού. Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο ωραίο οπτικά. Αλλά το να έχεις αυτά τα πολύχρωμα, παιχνιδιάρικα πιάτα (και άλλα σερβίτσια) βοηθά πραγματικά στην εξισορρόπηση των σύγχρονων γραμμών/στοιχείων και κάνει μια κουζίνα έτσι όπως θέλω πραγμτικά να είνα!»

Ενώ η τραπεζαρία της οικογένειας Middleton έχει μια ζεστή, παραδοσιακή αίσθηση, η βιτρίνα - πιατοθήκη της Gwyneth θυμίζει περισσότερο την τάση του newstalgia.

Στην πραγματικότητα, η ηθοποιός τα κατάφερε φτιάχνοντας αυτή τη βιτρίνα με πιάτα Hermès από τη συλλογή Bleus d'Ailleurs, συνδυάζοντας παλιά και νέα σχέδια να έχει μια κουζίνα διαχρονική και με κομψή εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/CaxisSBPH9Y/

Δεν είναι όμως η μόνη σταρ που ακολούθησε την τάση.Μια τέτοια τεράστια πιατοθήκη είχε και η Kris Jenner.
Το 2022, οι θαυμαστές της πήραν μια γεύση από τη συλλογή πολύχρωμων σερβίτσιων της Jenner, την οποία μετέτρεψε σε μια ολόκληρη αίθουσα πιάτων.

Θες να διακοσμήσεις το σπίτι σου αλλά ξέμεινες από ιδέες; Αυτά τα apps θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη