Royal Ascot: Η τρυφερή κίνηση του πρίγκιπα William προς την μαμά της Kate Middleton, Carole

Τσακιρίδου Χριστίνα
Royal Ascot: Η τρυφερή κίνηση του πρίγκιπα William προς την μαμά της Kate Middleton, Carole

Carole και Michael Middleton πραγματοποίησαν την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση της κόρης τους με καρκίνο. Τα looks και οι νέες φωτογραφίες από τη διοργάνωση.

Στη Βρετανία είναι στραμμένο εδώ και λίγα 24ωρα το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον ενόψει του Royal Ascot 2024 το οποίο διεξάγεται από 18-22 Ιουνίου.

H διοργάνωση συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα κοινωνικά events του καλοκαιριού στη Βρετανία, με αρκετούς royals να δίνουν το παρών στις ιπποδρομίες που προσελκύουν τα καλύτερα άλογα κούρσας παγκοσμίως.

Το Royal Ascot ιδρύθηκε από τη βασίλισσα Άννα το 1711 και διεξάγεται κάθε Ιούνιο στον ιππόδρομο Ascot στο Berkshire. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης μέλη της βασιλικής οικογένειας φροντίζουν να παρευρίσκονται ενώ η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ ήταν θαυμάστρια του θεσμού.

Ο σπαρταριστός διάλογος ανάμεσα σε Louis και Charlotte μόλις αποκαλύφθηκε

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση των Middleton μετά τη διάγνωση της Kate με καρκίνο

Tην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση της Kate Middleton με καρκίνο πραγματοποίησαν οι γονείς της, Carole και Michael Middleton.

O 74χρονος και η 69χρονη στέκονται διακριτικά στο πλευρό της κόρης τους εν μέσω της πολύμηνης θεραπείας της και λίγα 24ωρα μετά την επανεμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας το ζευγάρι έδειχνε πολύ ευδιάθετο και κομψό.

https://www.instagram.com/p/C8ZTZu0u-kN/

Η Carole Middleton επέλεξε ένα υπέροχο floral maxi φόρεμα σε παστέλ γαλάζια απόχρωση και ολοκλήρωσε το look με γαλάζιο headpiece. Ο Michael Middleton έκανε μια πιο κλασική επιλογή, φορώντας μαύρο σακάκι, σκουρόχρωμο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μαύρο καπέλο.

Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση ήταν τον Δεκέμβριο του 2023, όταν παρευρέθηκαν στην ετήσια συναυλία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών της Kate στο Westminster Abbey.

https://www.instagram.com/p/C8ZTQPBoaDN/

Η τρυφερή κίνηση του πρίγκιπα William προς την πεθερά του

Ο πρίγκιπας William έχει πολύ καλές σχέσεις με τα πεθερικά του και ένα πρόσφατο «ατύχημα» της Carole Middleton το απέδειξε περίτρανα.

Κατά τη διάρκεια της άφιξής της στον ιππόδρομο του Berkshire, η μητέρα της Kate Μiddleton είδε το τακούνι της να σφηνώνει στο γρασίδι και ο William έσπευσε να τη βοηθήσει δίνοντάς της το χέρι του. Όπως ήταν αναμενόμενο οι δυο τους ξέσπασαν σε γέλια, με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει τη στιγμή.

Τα πλάνα της Kate Middleton ντυμένη στα λευκά: H τρυφερή στιγμή με τον William

Όπως ήταν αναμενόμενο ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα κήρυξαν την έναρξη του γεγονότος της χρονιάς στο οποίο δίνουν το παρών εκατοντάδες χιλιάδες λάτρεις των ιπποδρομιών (και όχι μόνο).

Σε επιστολή που τυπώθηκε την πρώτη ημέρα του Royal Ascot φέτος, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα ανέφεραν: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στο Royal Ascot για άλλη μια εβδομάδα θεαματικών αγώνων που προσελκύει θεατές και θεατές από όλο τον κόσμο. Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες αυτή την εβδομάδα καλή τύχη. Ελπίζουμε επίσης ότι όσοι είναι εδώ στον ιππόδρομο, αλλά και όσοι παρακολουθούν από το σπίτι να απολαύσουν πέντε ημέρες από τον καλύτερο αγώνα που αυτό έχει να προσφέρει ο αθλητισμός».

Britain Royal Ascot
Britain's King Charles III prepares to present the awards to the owner and trainer of Asfoora ridden by jockey Oisin Murphy, the winning horse of the King Charles II Stakes horse race on the first day of the Royal Ascot horse race meeting at Ascot, England, Tuesday, June 18, 2024. (AP Photo/Alberto Pezzali)Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Για την περίσταση η 76χρονη επέλεξε ένα μπλε σύνολο, δημιουργία της Fiona Clare και το συνδύασε με εντυπωσιακό καπέλο ίδιου χρώματος. Ο μονάρχης τήρησε το dress code και πραγματοποίησε μια πολύ κομψή εμφάνιση φορώντας γκρι κοστούμι και μαύρο καπέλο.

Ακόμα ένα διαζύγιο για τον αδερφό της πριγκίπισσας Diana! Τι αποκάλυψε ο ίδιος με θλίψη

Οι άνδρες επιβάλλεται να φορούν πρωινό ένδυμα (μόνο σε μαύρο, γκρι ή blue navy χρώμα) με γιλέκο και γραβάτα. Τα μαύρα ή γκρι καπέλα είναι υποχρεωτικά, αλλά μπορούν να αφαιρεθούν όταν βρίσκονται μέσα σε εστιατόριο, ή άλλους εσωτερικούς χώρους. Οι κάλτσες πρέπει υποχρεωτικά να καλύπτουν τον αστράγαλο.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: apimages.com