Βρώμη στο πρωινό; 4 toppings για να μην την βαριέσαι
Πώς θα κάνεις τη βρώμη πιο υγιεινή.
Λατρεύεις τη βρώμη; Το ίδιο κι εμείς. Έχεις καταλάβει τα οφέλη που σου προσφέρει και είναι αλήθεια πως μετά από ένα καλό πρωινό με νιφάδες βρώμης, νιώθεις πλήρης και δεν πεινάς για περισσότερες ώρες.
Χάρη στην μεγάλη της περιεκτικότητα σε αμινοξέα, η βρώμη ενισχύει την αποβολή τοξινών από το σώμα ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.
Το μόνο πρόβλημα; Αν τρως βρώμη κάθε πρωί μπορεί να την βαρεθείς. Εδώ μπαίνουμε εμείς, με πολλά και διαφορετικά αλλά υγιεινά toppings για να επιλέξεις.
Βάλε μούρα
Όποια μούρα επιθυμείς, φρέσκα ή κατεψυγμένα, έπειτα ρίξε λίγο λιναρόσπορο και πασπάλισε γκρανόλα για το ποιο νόστιμο γεύμα. Αν θες λίγη γλύκα παραπάνω, βάλε και μια κουταλιά βούτυρο φυτικό, αμύγδαλο ή και φουντούκι και μια κουταλιά κακάο για να νομίζεις πως τρως πραλίνα φουντουκιού.
Banana Split
Ένα τέλειο split χωρίς το παγωτό, με κομματάκια μπανάνας, θρυμματισμένα φυστίκια, λίγη σκόνη άγλυκο κακάο και γιατί όχι μια κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι.
Ροδάκινο και κανέλα:
Ένα ροδάκινο σε ροδέλες ή μήλο που είναι εποχής, κανέλα, μια κουταλιά γιαούρτι χαμηλών λιπαρών, μια κουταλιά βούτυρο από κάσιους ή αμύγδαλα και μερικά θρυμματισμένα πεκάν!
Κι αν λαχταράς βρώμη αλμυρή, βάλε πάνω από τη βρώμη στο μπολ λιωμένο αβοκάντο, αυγό ποσέ και μερικές φέρες πιπεριά χαλαπένο.