O Gordon Ramsay δοκίμασε το viral κοκτέιλ της Dua Lipa και την προειδοποιεί για τις χορδές της

Γεωργία Βλαχοπούλου

Με πάνω από 5.5 εκατομμύρια προβολές στο TikTok το βίντεο με το handmade κοκτέιλ της Dua Lipa έχει κάνει τους πάντες να το δοκιμάσουν και ή να το μισήσουν ή να το λατρέψουν!

Μπαίνω κι εγώ στο προφίλ μου στο TikTok και ξαφνικά άρχισαν να μου εμφανίζονται ένα σωρό βίντεο με διάφορους και διάφορες TikTokers να δοκιμάζουν το κοκτέιλ που έφτιαξε η Dua Lipa στις φίλες της.

Η Dua Lipa έγινε 29 κι αυτά είναι 9 πράγματα που σίγουρα δεν ήξερες γι' αυτήν

Και κάπου εκεί άρχισα να ψάχνω τα ντουλάπια του σπιτιού μου για να δω τι απ' όλα τα υλικά έχω για να δοκιμάσω κι εγώ αυτό το viral ποτό. Άλλωστε, στα πιο πολλά βίντεο όσοι το δοκίμασαν δεν έδειχναν να ενοχλούνται από την γεύση του.

https://www.tiktok.com/@charleenmurphyy/video/7423487154556390659

Μέχρι που είδα την αντίδραση του Gordon Ramsay!

Η συνταγή για το «κοκτέιλ» της Dua

Όλα ξεκίνησαν όταν η 29χρονη pop star ενώ απολάμβανε ένα γεύμα σε εστιατόριο με τις φίλες της, αποφάσισε ναδείξει τον μόνο τρόπο που υπάρχει για εκείνη για να πιει ένα πολύ γνωστό ανθρακούχο αναψυκτικό.

Η συνταγή απλή:

Αδειάζεις σε ένα ποτήρι με μπόλικα παγάκια ένα ολόκληρο κουτάκι από το ανθρακούχο αναψυκτικό σου (η Dua έβαλε Diet Coke αλλά έπιασες το νόημα).

Προσθέτεις το ζουμί από ένα μπολ ή βάζο που έχεις αγγουράκια τουρσί (αν θες βάζεις και μερικές από τις φέτες του αγγουριού)

και ολοκληρώνεις με ροδέλες από τις γνωστές καυτερές πιπεριές Jalapeños, (προσθέτοντας και λίγο από το δικό τους ζουμί για έξτρα ένταση).

Και είσαι έτοιμη/ος!

https://www.tiktok.com/@dualipaofficial/video/7422133817932107041

Αυτό το βίντεο της Dua Lipa στο TikTok με το «μαγικό» κοκτέιλ της έχει γίνει viral με παραπάνω από 5,5 εκατομμύρια προβολές στη γνωστή πλατφόρμα, πείθοντας ολοένα και περισσότερους να το δοκιμάσουν.

Ένας από αυτούς ήταν και ο γνωστός σεφ Gordon Ramsay.

Ο Gordon Ramsay δοκίμασε και λέει «όχι» στο κοκτέιλ της Dua

O ίδιος δημοσίευσε ένα δικό του βίντεο στο TikTok -το οποίο έχει ήδη προβληθεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές- που δοκιμάζει το viral κοκτέιλ, με την αντίδρασή του να διχάζει τους ακολούθους του αλλά και τους θαυμαστές της Dua Lipa.

https://www.tiktok.com/@gordonramsayofficial/video/7423516039998197024

Όπως θα είδες ο 57χρονος σεφ ήπιε μια μεγάλη γουλιά και σχεδόν αμέσως έφτυσε το ποτό, φωνάζοντας: «Dua Lipa, για όνομα του θεού κορίτσι μου! Θα καταστρέψεις τις φωνητικές σου χορδές!».

Αυτή η αντίδραση που ήταν και η πιο έντονη που κυκλοφορεί στο TikTok με το «ποτό της Dua Lipa», έφερε διχογνωμία στα σχόλια.

Ένας χρήστης έγραψε: «Δεν θα το δοκιμάσω, αλλά εμπιστεύομαι 100 τοις εκατό την κριτική του Gordon».

«Νομίζω ότι έβαλε πάρα πολλά jalapeños και χυμό τουρσί», πρόσεξε από την άλλη κάποιος άλλος, ενώ ένας τρίτος χρήστης ανέφερε χαριτολογώντας πως την διαφορά σε αυτό το κοκτέιλ κάνει η ίδια η τραγουδίστρια.

Δεν είχατε το τουρσί από το χέρι της Dua Lipa. Έχω ακούσει ότι αυτό είναι το μυστικό συστατικό.

Εσύ θα το δοκίμαζες;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης