«Αντίο» μαύρο smokey eyes! Η Dua Lipa επιλέγει silver σκιά για να φωτίσει το βλέμμα της

Ευαγγελία Αλπίδου
«Αντίο» μαύρο smokey eyes! Η Dua Lipa επιλέγει silver σκιά για να φωτίσει το βλέμμα της

@dualipa

Η ασημένια σκιά επάνω στο κινητό βλέφαρο αντανακλά το φως, κάνοντας το βλέμμα να φαίνεται πιο φωτεινό και ξεκούραστο.

Η αλήθεια είναι ότι το μαύρο smokey eye look είναι all time classic. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ξεφύγουμε για λίγο από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσουμε νέα μακιγιάζ που θα ανανεώσουν το στιλ και την εμφάνισή μας.

Το νέο μακιγιάζ ματιών που έχει απασχολήσει τις beauty lovers στα social media έχει μεταλλικές υφές που προσφέρουν ένα έντονο και λαμπερό αποτέλεσμα. Πρόκειται, για το silver smokey eyes που κάνει τα βλέφαρα να φαίνονται «παγωμένα». Η ασημένια σκιά επάνω στο κινητό βλέφαρο αντανακλά το φως, κάνοντας το βλέμμα να φαίνεται πιο φωτεινό και ξεκούραστο.

Batana oil: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το έλαιο που «υπόσχεται» δυνατά & υγιή μαλλιά

Το νέο smokey eye look για φωτεινό βλέμμα

459514339_498826462927122_4787171071774402145_n.jpg

@dualipa

Οι silver eyeshadows είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς για glam & βραδινά look. Ωστόσο, μπορείς να τις επιλέξεις ακόμα και για το πρωί στο γραφείο και να φωτίσεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου σε χρόνο ρεκόρ. Προσοχή! Φρόντισε η βάση και το υπόλοιπο makeup look σου να είσαι σε γήινες, απαλές αποχρώσεις για να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

Επιπλέον, οι μεταλλικές σκιές μπορούν να δημιουργήσουν extra βάθος και διάσταση στο βλέμμα, κάνοντας το να φαίνεται πιο ανοιχτό.

@nikki_makeup-dya-lipa-makeup.jpg

@nikki_makeup

Για να τονίσεις ακόμα περισσότερο το σχήμα των ματιών σου και το eye look σου, χρησιμοποίησε eyeliner και σχεδίασε μία λεπτή γραμμή με φορά προς τα επάνω, χαρίζοντας στο βλέμμα σου ένα ανοδικό cat eye εφέ.

Εμφάνισες ξαφνικά σπυράκια; 5 προϊόντα για να τα εξαφανίσεις σε χρόνο ρεκόρ

459423724_1710727459673071_8931399966331391467_n.jpg

@nikki_makeup

Η ασημένια σκιά είναι αρκετά ευέλικτη. Ταιριάζει το ίδιο τέλεια σε κάθε τόνο δέρματος, αλλά και σε κάθε χρώμα ματιών. Για παράδειγμα, τα καφέ μάτια τα κάνει να δείχνουν ακόμα πιο ζεστά, τα μπλε να δείχνουν ακόμα πιο φωτεινά, ενώ στα πράσινα τονίζει ακόμα περισσότερο το σχήμα των ματιών τους.

Μην φεύγεις! Αν θες να υιοθετήσεις το αγαπημένο smokey eyes της Dua Lipa, οι παρακάτω eyeshadows θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις χωρίς να κάνεις κανένα λάθος!

Οι καλύτερες silver σκιές για να πετύχεις το viral smokey eye look της Dua Lipa:

Burnt cinnamon, κόκκινο ή μωβ ρουζ; Ποιες αποχρώσεις προτείνουν οι makeup artists τώρα το φθινόπωρο

DPG Network