Η Πανσέληνος του Αυγούστου - ή αλλιώς το Φεγγάρι του Οξύρυγχου - θα φέρει ανατροπές στη ζωή 2 ζωδίων

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Πανσέληνος του Αυγούστου - ή αλλιώς το Φεγγάρι του Οξύρυγχου - θα φέρει ανατροπές στη ζωή 2 ζωδίων

Στις 19 Αυγούστου είναι η μεγάλη Πανσέληνος γι' αυτόν τον μήνα και όπως φαίνεται μετά τον ανάδρομο Ερμή για κάποια ζώδια θα υπάρξουν νέες εκπλήξεις.

Σαν να μην ήταν αρκετός ο ανάδρομος Ερμής του Αυγούστου, μια άλλη χαοτική κοσμική στιγμή είναι στον ορίζοντα. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο (η Πανσέληνος του Αυγούστου δηλαδή) που θα πραγματοποιηθεί στις 19 του μήνα.

Ο Αύγουστος λένε είναι ο μήνας των χωρισμών αλλά έναν Λέοντα δεν σε συμφέρει να τον αφήσεις

Αυτή η Πανσέληνος είναι η πρώτη υπερσελήνη του έτους και είναι μια από τις πιο έντονες αστρολογικά. Αυτή τη στιγμή, οι πλανήτες συνεργάζονται συλλογικά για να ωθήσουν όλα τα ζώδια προς ισχυρές αλλαγές και μεγάλες αποφάσεις.

Όπως είναι φυσικό όμως, για να καταφέρεις να αναπτυχθείς και να πετύχεις πολλές φορές χρειάζεται και να «πονέσεις» κι αυτές οι αλλαγές που θα φέρει «μαζί» της η Πανσέληνος στις 19 Αυγούστου θα φέρουν τα πάνω - κάτω στις ζωές 2 συγκεκριμένων ζωδίων.

Δύο ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος του Αυγούστου

Πρώτα και κύρια θα επηρεαστεί το επαναστατικό και ελεύθερα σκεπτόμενο ζώδιο του Υδροχόου. Είπαμε άλλωστε, πως πρόκειται για την Πανσέληνο στον Υδροχόο.

Το φεγγάρι του Αυγούστου ή φεγγάρι του Οξύρυγχου θα είναι μια σημαντική κοσμική υπενθύμιση στους Υδροχόους ότι το να είσαι πιστός στον εαυτό σου είναι απαραίτητο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις πράγματα που αγαπάς ή να αντιμετωπίσεις κάποιες δύσκολες αλήθειες.

Στις 19 Αυγούστου, ο ήλιος και η σελήνη θα βρίσκονται σε ένα ακριβές τετράγωνο Τ με τον καινοτόμο κοσμικό κυβερνήτη του Υδροχόου, Ουρανό. Επομένως όσοι έχουν αυτό το ζώδιο θα κληθούν να ξεφύγουν από τη ζώνη άνεσής τους και να δουν πώς θα μπορέσουν να τα καταφέρουν να ορίσουν τη ζωή τους στον ρυθμό του δικού τους «βιολιού». Αυτή η εξέλιξη μπορεί να φέρει βέβαια και ορισμένες εντάσεις.

Τα καλά νέα για τους Υδροχόους είναι ωστόσο, πως αυτή η Πανσέληνος θα δώσει και μια ώθηση για δράση, επιτρέποντας σε στάσιμες καταστάσεις να ξεκολλήσουν και τελικά να φτάσουν σε ένα σημείο καμπής.

pexels-griffinw-3654869.jpg

Λέων

Αυτό είναι το πρώτο από τα δύο ζώδια, πέρα από τον Υδροχόο που θα επηρεάσει η Πανσέληνος στις 19 του μήνα. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως ο Αύγουστος είναι ο γενέθλιος μήνας των «λιονταριών» του ζωδιακού.

Ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα λοιπόν, έρχεται αντιμέτωπος με την πανσέληνο στις 19 Αυγούστου και οι δύο πλανήτες τσακώνονται με τον πλανήτη Ουρανό, φέρνοντας απροσδόκητες αποκαλύψεις και αλλαγές σε επαγγελματικές και ρομαντικές συνεργασίες.

Οι Λέοντες θα μάθουν για τα καλά πώς να είναι πιο αυθεντικοί στον κόσμο και χάρη στην Πανσέληνο αυτή θα σηκωθούν να αντιμετωπίσουν ό,τι συναισθήματα φουντώνουν στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή — ειδικά αν σχετίζονται με τυχόν δεσμεύσεις που έχουν δημιουργήσει με άλλους ή διαπροσωπικούς δεσμούς που προσπαθούν να δημιουργήσουν.

Σε γενικό πλαίσιο βέβαια, όλα τα ζώδια θα βιώσουν κατά κάποιον τρόπο την επίδραση της αυγουστιάτικης Πανσελήνου.