Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου ή αλλιώς το «Φεγγάρι του Κυνηγού» θα επηρεάσει 4 ζώδια περισσότερο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου ή αλλιώς το «Φεγγάρι του Κυνηγού» θα επηρεάσει 4 ζώδια περισσότερο

Η Πανσέληνος στις 17 Οκτωβρίου είναι η μεγαλύτερη υπερπανσέληνος του χρόνου, κάτι που σημαίνει πως το φεγγάρι θα φαίνεται 7% μεγαλύτερο από το κανονικό. Ποιους θα επηρεάσει όμως;

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου έρχεται για να τονώσει τη «spooky scary season» του Halloween που διανύουμε, αφού το φεγγάρι θα μοιάζει εξωπραγματικό.

Στις 17 Οκτωβρίου λοιπόν, που θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Πανσέληνος του Οκτωβρίου ή αλλιώς το «Φεγγάρι του Κυνηγού», πρόκειται να δούμε την μεγαλύτερη υπερπανσέληνο του έτους.

Πιο συγκεκριμένα, το φεγγάρι θα φαίνεται από τη Γη κατά 7% μεγαλύτερο από το κανονικό.

5 διάσημοι άντρες που επιβεβαιώνουν ότι οι Zυγοί είναι ιδανικοί για μακροχρόνιες σχέσεις

Γιατί λέγεται «Φεγγάρι του Κυνηγού»;

Πέραν του ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη υπερπανσέληνο του χρόνου, σύμφωνα με το National Geographic το φεγγάρι αυτό -ενώ όλους τους υπόλοιπους μήνες ανατέλλει 50 λεπτά αργότερα κάθε μέρα συγκριτικά με την προηγούμενη- στις 17 Οκτωβρίου θα ανατείλει 30 λεπτά μόλις αργότερα από την προηγούμενη μέρα, φωτίζοντας τη Γη για περισσότερη ώρα.

Αυτό διευκολύνει τους κυνηγούς, οι οποίοι περνούν περισσότερο χρόνο στα δάση μιας και η κυνηγετική περίοδος είναι σε ισχύ.

pexels-dan-hadley-360599-6017481.jpg

Ποια ζώδια θα επηρεάσει η Πανσέληνος Οκτωβρίου;

Αστρολογικά η πανσέληνος του Οκτωβρίου θα βρίσκεται στον Κριό, ενώ σύμφωνα με τον αστρολόγο του PEOPLE, Kyle Thomas, η ενέργειά του θα φέρει «ορμή, ενθουσιασμό και πάθος στη ζωή μας».

Ο Kyle Thomas προβλέπει ότι «μεικτές ενέργειες» θα προκύψουν από την πανσέληνο αυτού του μήνα και την πλανητική δυναμική της. Δεδομένου ότι είναι άμεσα σε τετράγωνο με τον Άρη, ο ίδιος λέει ότι θα γίνει αισθητή μια «ακόρεστη ανάγκη να εκπληρώσουμε τις προσωπικές ή επαγγελματικές μας επιθυμίες».

Παρ' όλα αυτά, τέσσερα ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο και αυτά είναι τα πιο παρορμητικά ζώδια του αστρολογικού χάρτη, δηλαδή Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους.

Κριός

Τροφοδοτημένοι με θετική ενέργεια για να πετύχετε πολλά στην επαγγελματική σας ζωή, οι Κριοί θα αισθανθείτε αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν και κάποια αρνητικά συναισθήματα για τον εαυτό σας, καθώς σκέφτεστε τη θέση σας στην κοινωνία.

Το κλειδί είναι να μετρήσετε τα θετικά και να κοιτάξετε μπροστά.

Ζυγός

Οι συνεργασίες, τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές, θα είναι στο επίκεντρο κατά την περίοδο της πανσελήνου για εσάς τους Ζυγούς και μάλιστα, θα υπάρξει μια θετική κίνηση για να ενισχυθούν οι σχέσεις σας. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, οι singles Ζυγοί ίσως ήρθε η στιγμή να βρείτε κάτι μακροπρόθεσμο.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θα έχετε πολλή προσοχή πάνω σας, ειδικά στο επαγγελματικό «μέτωπο» κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μια νέα δουλειά ή προαγωγή είναι στα χαρτιά εσάς κατά την Πανσέληνο του Οκτωβρίου του 2024.

Αιγόκερως

Σε αντίθεση με αυτό που συνήθως κάνουν οι Αιγόκεροι στη ζωή τους, σε αυτή την Πανσέληνο θα επικεντρωθείτε περισσότερο στην οικογένειά σας και την προσωπική σας ζωή. Μπορεί επίσης, να μετακομίσετε, να αποκτήσετε έναν νέο συγκάτοικο ή να αποφασίσετε να ανακαινίσετε τον χώρο σας.

DPG Network